3 najlepšie manželky podľa znamenia horoskopu: Si to aj ty?

3 najlepšie manželky podľa znamenia horoskopu: Si to aj ty?

Detstvo je tým najkrajším obdobím nášho života. Teda možno! Je to obdobie, kedy snívame a vznášame sa v oblakoch nevediac, čo nám osud prinesie. A tak si v detstve predstavujeme aká bude naša svadba, ako budú vyzerať naše svadobné šaty, kde budeme bývať, ale aj to, aký bude náš manžel. Sledujeme našich rodičov a hovoríme si, že tiež chceme byť takými osobnosťami, ako sú oni. Ale niekedy je realita úplne iná. Všetko však závisí aj od nášho znamenia horoskopu a od toho, čo nám bolo nadelené do vienka.

Ste tou super manželkou, ktorá nemá problém dvíhať ponožky zo zeme po svojom manželovi? Ste tou, ktorá svojej rodine vyvára a vypeká bez akéhokoľvek hundrania? Patríte k tým, ktoré vždy nosia úsmev na perách a robia všetko pre to, aby bol váš manžel tým najspokojnejším človekom na tejto zemi? Zistite, ktoré 3 znamenia horoskopu symbolizujú najlepšie manželky.

Odporúčame: Vlasové zábaly pre každý vlasový problém: Čo treba ozaj vyskúšať?

manžlestvo podľa horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Panna

Dámy narodené v tomto znamení horoskopu patria medzi najvernejšie zo všetkých znamení. Ak si nájdu partnera svojho života, do manželstva vstupujú s nadšením, aj keď vedia, že nemusí byť vždy všetko ružové. Aj napriek tomu považujú manželstvo za posvätné, preto pre svojho manžela i detí spravia prvé i posledné. Túžia po dokonalom domove plnom harmónie, preto upratovanie, varenie, pečenie, pranie, žehlenie,..., majú v krvi. Taká realizácia v domácnosti je pre ne formou „psychohygieny“, pri ktorej dokážu prísť na iné myšlienky. Na druhej strane však od členov domácnosti vyžadujú, aby si plnili svoje domáce povinnosti a nerobili neporiadok. Ak ich požiadajú, aby niečo spravili, tak majú na myslí, že to majú spraviť IHNEĎ. Žiadne odkladanie na neskôr! Len tak budú aj ony spokojné a najšťastnejšie.

Baran

Ak ste narodené v tomto znamení, tak váš manžel má veľké šťastie. Toto znamenie totižto do vienka dostalo vernosť, starostlivosť a istú dávky milosti. Rodina je pre tieto dámy na prvom mieste, preto sa dokážu pre ňu obetovať. Domácnosť sa snažia udržať v tip-top stave, preto im nerobí problém vstať o niečo skôr, len aby bolo všetko upratané a navarené. Únava nie je pre ne výhovorkou, ba naopak, dalo by sa povedať, že energie majú aj na rozdávanie. Jedine čo, nikdy sa nesnažte dámy narodené v znamení Baran vyviesť z ich systému a nejako ho narušiť. Vtedy dokážu byť nervózne. Ale kto by nebol, že?

vzťah podľa horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

Kozorožec

Stretli ste sa s výrazom – „mať vrtuľu v zadku?“ Tak tieto dámy sa s ňou narodili. Počas dňa dokážu stihnúť toľko vecí, až sa tomu nedá uveriť. Majú svoj vlastný systém, vďaka ktorému sa dokážu počas celého dňa postarať o celú domácnosť. Všetko je vyluxované a stále majú úsmev na tvári. Takúto manželku by chcel asi každý chlap. Ak ste ňou aj vy, tak vám môžeme iba tíško závidieť. Dokážete zvládať úplne všetko, čo vám život prináša. Ako sa vraví, ak vám život hádže citróny pod nohy, vy si z nich robíte limonádu. Láska je pre vás životnou prioritou, preto sa dokážete obetovať pre svoju rodinu.

Zaujme ťa: Ako posilniť pamäť alebo upokojiť myseľ? Táto bylina to zvládne!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 07.07.20 22:32

karma
109.00

Moje znamenie tu nie je :-( No čo už ? :-) Myslím,že nie som najhoršia :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní