Svet Harryho Pottera sa rozrastie. Daniel Radcliffe oznámil úžasnú novinu

Svet Harryho Pottera sa rozrastie. Daniel Radcliffe oznámil úžasnú novinu

Máme tu nejakých fanúšikov Harryho Pottera? Dozaista áno, ide predsa o legendárnu knižnú a filmovú sériu o čarodejníckom svete, ktorá si podmanila a ovplyvnila rôzne vekové kategórie naprieč celým svetom. Hoci posledný diel sme si na filmovom plátne vychutnali pred viac než desiatimi rokmi, príbeh o čarodejníkovi Harrym Potterovi rozhodne ešte celé roky neupadne len tak do zabudnutia. 

Svet Harryho Pottera je možno od roku 2011 nemenný, no naši obľúbení filmoví hrdinovia z týchto úžasných a kúzelných filmov rastú, menia sa a tvoria vlastné rodiny. Skalní fanúšikovia Harry Potter ságy sú aktuálne vo veľkom nadšení, pretože tento magický svet je obohatený o ďalší významný moment v živote jedného z jeho najslávnejších predstaviteľov.

Hlavnú rolu, teda postavu Harryho Pottera, vo filmových adaptáciách slávnej knižnej série od J. K. Rowlingovej stvárnil anglický herec Daniel Radcliffe. Ten spolu s filmami prakticky vyrastal a dospieval. Momentálne 33-ročného herca z Londýna čaká jedna z najvýznamnejších úloh v živote. 

Harry Potter bude otcom!

Daniel Radcliffe a jeho priateľka, americká herečka Erin Darke (38), čakajú svojho prvého potomka. Pár sa zoznámil ešte v roku 2013 počas natáčania filmu Zbav sa svojich miláčikov, kde mali v scenári dokonca aj milostnú scénu. Údajne začala chémia medzi nimi naplno fungovať už pri natáčaní.

Herci si svoje súkromie skôr strážia a väčšie podrobnosti nezvyknú zdieľať. Novinu o prichádzajúcom bábätku sa, takpovediac, nerozhodli posunúť svetu sami. Pár bol totiž zachytený fotoaparátmi paparazzov, ktorí na nich natrafili pri ich prechádzke v New Yorku. Herečke sa pod tmavou teplákovou súpravou črtalo tehotenské bruško. 

Ich hovorca pre The Mirror následne potvrdil, že zaľúbenci sa za pár mesiacov dočkajú svojho prvého potomka. Herečka už má byť v druhej polovici tehotenstva. Blízky zdroj pre spomenutý portál tiež uviedol: „Daniel a Erin nemôžu byť šťastnejší. Sú úplne nadšení a nevedia sa dočkať, kedy sa stanú trojčlennou rodinou. Nedávno to povedali rodinám a priateľom. Je to neuveriteľne vzrušujúce.“ Danielovi Radcliffovi a jeho partnerke Erin želáme šťastie a radostné očakávanie prírastku do rodiny a drobcovi veľa zdravia! 

Daniel a Erin

Zdroj: Depositphotos/everett225

Erin a Daniel

Zdroj: instagram.com/erindarkesupport

Erin Darke

Zdroj: instagram.com/erindarkesupport

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos/imagepressagency


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 19:36

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 19:36

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní