Svadobná cesta Jennifer Lopez a Benna Aflecka. Pozrite si, v čom speváčka hviezdila v Paríži

Svadobná cesta Jennifer Lopez a Benna Aflecka. Pozrite si, v čom speváčka hviezdila v Paríži
  • 09.08.2022
  • Zuzana Andrášová

Speváčka Jennifer Lopez a Ben Affleck sa pred niekoľkými týždňami tajne vzali. Ich svadba sa uskutočnila takmer po 20 rokoch od času, kedy spolu prvýkrát tvorili pár.

Na svadobnú cestu sa vybrali do romantického Paríža. Paparazzi a módne časopisy podrobne zmapovali outfit populárnej speváčky. Poďme sa na neho pozrieť.

Bude ťa zaujímať: Známy chirurg ukázal, ako vyzerajú silikóny po 30 rokoch. Hrôza!

móda

Zdroj: Screenshot/sheknows.com

Po 20 rokoch manželia

Lopez a Affleck sa prvýkrát zoznámili v roku 2001, kedy bola speváčka vydatá za svojho druhého manžela Crisa Judda.

V rokoch 2002 až 2004 tvorili spolu pár, v tom čase aj zasnúbili. Dvojica sa však rozišla. Prešlo ale 20 rokov od začiatku ich prvého vzťahu a oznámili zasnúbenie. Dnes sú už manželia.

Speváčka si dokonca po manželovi zmenila aj meno na Jenniffer Lynn Affleck. Radostnú správu o svojej svadbe oznámila aj svojim fanúšikom: „Láska je nádherná, láska je prívetivá a láska je tiež trpezlivá. A niekedy tá trpezlivosť trvá 20 rokov.“ Dvojica následne medové týždne strávila v Paríži.

Odporúčame: Tajná svadba Jennifer Lopez a Bena Afflecka - počkali si 20 rokov!

Jennifer Lopez v Paríži

Zdroj: Screenshot/sheknows.com

Ležérny outfi v meste elegancie

Portál Elle upozornil, že Jennifer Lopez v Paríži počas niekoľkých dní predviedla aj svoj ležérny šatník. Pri viacerých príležitostiach totiž mala na sebe džínsy. Obliekla si ich do múzea Louvre, kde ich doplnila čiernym kvetinovým tričkom s dlhým rukávom Christian Dior Chez Moi.

Na ďalší deň pri odchode z hotela mala opäť na sebe džínsy, bielu blúzku a biele topánky na platforme. Vlasy jej už neviali voľne ako predošlý deň, mala ich stiahnuté v drdole.

Pozri aj: Recept ako schudnúť - pevná vôľa a správna motivácia! Helena tak vytrela zrak svojmu priateľovi a zbavila sa všetkých negatívnych vplyvov

móda

Zdroj: instagram.com/whowhatwear.uk

O slovo sa prihlásila aj pohodlná elegancia

Jennifer počas svojho pobytu ukázala aj elegantnú časť svojho šatníka. Mnohých určite zaujala v krásnej volánovej ružovej blúzke od Dolce and Gabbana.

Zaujali aj dlhé ružové šaty Stasie počas prechádzky okolo Louvru. Doplnila ich vysokými podpätkami a kabelkou od Valentina.

Pri odchode z Hotela de Crillon fotografi zachytili Jennifer v étericky rúžových šatách od Gucciho.

Neprehliadni: Beauty tipy Lily Collins: Budeš krásna ako Emily z Paríža

Paríž

Zdroj: instagram.com/whowhatwear.uk

jennifer lopez filmy

Zdroj: instagram.com/whowhatwear.uk

Portál She Knows upozornil, že počas plavby po rieke Seina popova speváčka žiarila v bielych ľanových šatách Reformation Tagliatelle s ružovo-zelenými kvetmi. Jej outfit dopĺňali zlaté okuliare, hnedé sandále Saint Laurent a hnedá kabelka Gucci so zlatou rukoväťou.

V uliciach Paríža Jennifer ohromila aj v kvetinových šatách Oscar De La Renta.

Pri odchode z reštaurácie Lipp mala speváčka na sebe kobaltové košeľové šaty od Alexandera McQueena spolu s personalizovanou kabelkou „JLO” od Diora.

Zdroj foto - úvodná foto: onthejlo.com, Screenshot/sheknows.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní