Svet opustila Wednesday Addams z prvého seriálu o Addamsovcoch. Herečka utrpela masívnu mozgovú príhodu

Svet opustila Wednesday Addams z prvého seriálu o Addamsovcoch. Herečka utrpela masívnu mozgovú príhodu

Len koncom minulého roka svet úplne pobláznil nový seriál Wednesday streamovacej služby Netflix o Wednesday Addamsovej z legendárnej rodiny Addamsovcov, ktorú stvárnila herečka Jenna Ortega. Seriál od Tima Burtona si razom získal obrovské množstvo fanúšikov, ktorí čakajú na pokračovanie. 

Seriál by sme mohli označiť za akéhosi nasledovateľa obľúbených filmov o rodine Addamsovcov, ktoré pochádzajú ešte z 90. rokov. V nich sa roly Wednesday zhostila herečka Christina Ricci, ktorú sme v jednej z úloh mohli vidieť aj v spomínanej seriálovej novinke. Pôvod rodinky Addamsovcov však siaha ešte hlbšie do minulosti, a to do 60. rokov 20. storočia, v ktorých sa vysielal pôvodný seriál o tejto netradičnej rodine (v rokoch 1964 až 1966).

Prvou Wednesday Addamsovou v pôvodnom seriáli bola americká herečka Lisa Loring, s ktorou sa len nedávno rozlúčil svet. Predstaviteľka ikonickej Wednesday Addamsovej zomrela vo veku 64 rokov.

Lisa Loring

Zdroj: instagram.com/skoperta_official

Prekonala rozsiahlu mozgovú príhodu

Lisa Loring pôsobila už ako detská herečka a najviac sa preslávila rolou Wednesday Addams, ktorú stvárnila už ako šesťročná. Následne sa objavila ešte v niekoľkých televíznych projektoch (The Girl From U.N.C.L.E alebo As the World Turns), prevažne však v mladom veku. Tiež sa venovala modelingu.

O jej smrti informovala okrem rodiny aj jej blízka priateľka Laurie Jacobson prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde uviedla, že herečka utrpela masívnu mozgovú príhodu, ku ktorej prispel vysoký tlak a fajčenie, po ktorej bola pár dní napojená na prístrojoch. Jej rodina sa ju napokon rozhodla z dôvodu kritického stavu odpojiť. Prvá predstaviteľka Wednesday Addams zomrela 28. januára obklopená svojimi dvoma dcérami. 

Lisa Loring

Zdroj: instagram.com/metaficticio

rodina Addamsovcov

Zdroj: instagram.com/sinefesto

rodina Addamsovcov

Zdroj: instagram.com/alice_in_her_party_dress

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/lotusnews_, instagram.com/tvmovienews00


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní