Krátke blond vlasy ju už omrzeli. Akou zmenou prekvapila fanúšikov Zuzka Belohorcová?

Krátke blond vlasy ju už omrzeli. Akou zmenou prekvapila fanúšikov Zuzka Belohorcová?

Patríte k ženám, ktoré rady so svojimi vlasmi experimentujú a striedajú jeden účes za druhým, alebo ste dlhoročne verná jednému strihu, v ktorom sa cítite najlepšie? Správne zvolený účes dokáže výrazne ovplyvniť celkový vzhľad. Zlý strih alebo nevhodná farba môžu napáchať viac škody, ako by sa mohlo zdať. Preto treba každú zmenu poriadne premyslieť a nevrhať sa do nej len tak bezhlavo. 

Na zmene však rozhodne nie je nič zlé. Ženu dokáže priam rozžiariť hoc i malá farebná zmena v podobe svetlejších pramienkov. Rovnako aj zostrihnutie vlasov je v mnohých prípadoch žiaduce. Možností, ako si upraviť vlasy, je dnes skutočne obrovské množstvo. Dajú sa skracovať a predlžovať, odfarbovať a prefarbovať, vyrovnávať aj ondulovať. 

Pre zmenu týkajúcu sa vlasov sa nedávno rozhodla aj moderátorka Zuzka Belohorcová (46), známa z relácií Láskanie, Peříčko, Big Brother či šou Tvoja tvár znie povedome, v ktorej účinkovala pred dvomi rokmi. Zuzka sa rozlúčila so svojím krátkym blond strihom. Akú zmenu podstúpila?

Prvý krôčik k novému imidžu

Slovenská moderátorka po dlhých rokoch vymenila krátky strih za dlhú hrivu. Vlasy si nechala nedávno výrazne predĺžiť. Podobné predlžovanie neraz podstúpila aj v minulosti. Vlasy po prsia však nie sú jedinou zmenou. Ako Zuzka napísala na svojom instagramovom účte, kde sa fanúšikom ukázala s dlhými prameňmi, ešte ju čakajú nejaké obmeny. 

„Ešte to chce zvoliť tú správnu farbu a strih a možno aj väčší objem, ale pekne postupne. Teším sa na finálny výsledok,“ uviedla moderátorka. Čo poviete na jej zmenu účesu? Páčila sa vám Zuzka viac v krátkych vlasov, alebo podľa vás predĺžením vlasov trafila do čierneho?

Pozri aj: ​Swarovski overal a žiadna košeľa: Harry Styles na odovzdávaní cien Grammy všetkých prekvapil

nové Zuzkine vlasy

Zdroj: instagram.com/ zuzanabelohorcova

- Anketa

AKO SA VÁM PÁČI ZUZKINA ZMENA ÚČESU?

Odpovedalo 49 ľudí  

Dlhšie vlasy sú rozhodne dobrou voľbou.
14%
Ešte to chce upraviť farbu vlasov.
24%
Kratší zostrih sa mi páčil viac.
61%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní