Horoskop na december: Čo môžete očakávať na záver roka?

Horoskop na december: Čo môžete očakávať na záver roka?
  • 30.11.2020
  • Radka Vargová

Mnohí netrpezlivo očakávajú záver tohto roka. No pred nami je ešte jeden mesiac. A aj počas neho sa môže udiať toho viac, než by ste čakali. Horoskop na december vám prezradí, kto má v záverečných dňoch šancu nájsť si životnú lásku, kto by mal viac oddychovať a kto by si mal konečne v živote urobiť poriadok a plán, ako ďalej.

Odporúčame: Rodinne založené znamenia horoskopu: S ktorými sa býva najľahšie?

Baran

Patríte medzi znamenie, ktoré veľmi túži po tom, aby sa tento rok skončil. A celkom oprávnene. Pre nikoho neboli posledné mesiace ľahké, no obzvlášť vy ste si siahli na dno svojich fyzických aj psychických síl. Práve preto by ste mali prichádzajúce sviatky využiť na skutočný oddych. Neprepínajte sa, mohli by ste si ublížiť. Skúste vypnúť hlavu. Žiadne počítače, žiadne telefóny. Naučte sa meditovať alebo si zaobstarajte dobrú knihu.

Býk

Máte poslednú šancu dotiahnuť svoje tohtoročné plány do konca, tak sa na to sústreďte, nepoľavujte. Využite všetko odhodlanie, hviezdy vám prajú. Budete sa cítiť oveľa lepšie, budete mať pocit, že napriek všetkému stál tento rok naozaj za to. Počas sviatkov myslite predovšetkým na svoju fyzickú kondíciu, ktorú ste trochu zanedbávali. Zacvičte si doma  alebo si zabehajte vonku. 

Blíženci

Blíženci mali tento rok ako na hojdačke. No nie vždy to vyjde, ale i tak by ste sa nemali vzdávať. Práve vám môžu hviezdy priniesť tento mesiac do cesty spriaznenú dušu. Majte preto oči otvorené, nikdy neviete, kedy na ňu narazíte. Nebojte sa ani nových pracovných príležitosti, ktoré vám môžu tiež nasledovné dni skrížiť cestu. Odvážnemu šťastie praje, takže smelo do všetkého, na čo narazíte!

Rak

Tento rok bol veľkou skúškou vášho vzťahu. Ale mnohí ste to ustáli a pred vami je odmena v podobe stabilného partnerského života. Ak ste si doteraz neboli istí, že máte pri sebe toho / tú pravú, tak po posledných mesiacoch už nemusíte toľko pochybovať. Venujte posledné týždne zdokonaľovaniu vášho vzťahu a predovšetkým posúvaniu sa vopred. Netreba zaspať na vavrínoch. 

čo si dopriať v decembri

Zdroj: Shutterstock®

Lev

Pre mnohých Levov bol rok 2020 o budovaní si kariéry a dosahovaní cieľa. Tí z vás, ktorým sa to podarilo, čaká odmena v podobe finančného ohodnotenia, no tiež oddychu. Ten si naozaj zaslúžite. Keďže ste posledné mesiace nepoľavili, teraz je ten pravý čas dobehnúť zameškané. Venujte preto čas hlavne sebe, počúvajte svoje telo. Oddychujte, choďte na prechádzky, užívajte si voľno.

Panna

Rodina je pre Panny veľmi dôležitá. A preto jej venujete všetok svoj voľný čas. Nikto vám to nemôže vyčítať, no tiež by ste mali myslieť na seba. Teraz by sa karty mali obrátiť a rodina by sa mala postarať o vás. Nič sa nestane, ak na pár dní „vypnete" a budete trochu sebeckí. Chcete si zacvičiť namiesto varenia obeda alebo si konečne dočítať knihu, ktorú máte mesiace rozčítanú? Hravo do toho! Vaša rodina sa vie o seba postarať. 

Váhy

Vaša nerozhodná povaha zapríčinila to, že ste sa tento rok neodhodlali k ničomu, čo ste chceli. A preto možno upadáte do koncoročnej depresie. Ak chcete, aby ten nasledovný rok bol iný, úspešnejší, je najvyšší čas zostaviť si poriadny plán, konečne si vytýčiť jasné ciele a ísť za nimi stoj čo stoj. Inak sa môžete len ľutovať. Nikdy vám nič nepadne len tak z neba. O všetko sa treba pričiniť, myslite na to najbližšie mesiace. 

Škorpión

V práci sa posledné týždne na vás valí viac a viac práce. Je to spôsobené tým, že máte problém povedať „nie" a potrebu vždy všetkým vyhovieť, čo môžu počas sviatkov zneužívať mnohí kolegovia. Buďte aspoň raz sebecká a myslite na to, že aj vy si musíte predsa oddýchnuť a nikto vám nemôže mať za zlé, ak mu občas odmietnete pomôcť. 

decembrový horoskop

Zdroj: Shutterstock®

Strelec

Ak máte pocit, že vám vaše telo hovorí, aby ste spomalili, asi by ste ho mali počúvnuť. Posledných 11 mesiacov bolo náročných. Nie všetko vyšlo podľa vašich predstáv, a tak je možno na čase si urobiť malú rekapituláciu všetkého a niektoré chyby napraviť. Začnite však sebou. Ak ste sa posledné mesiace nevenovali sebe, tak sa teraz do toho pustite. Zároveň nezabúdajte ani na tých, ktorých ste kvôli práci zanedbávali. Je na čase im to vynahradiť.

Kozorožec

Máte za sebou veľmi úspešné mesiace. Aspoň čo sa práce týka. Ale čo súkromie? To ste mierne zanedbali v honbe za kariérou. Preto sa cítite tak osamelo. Ale nemusíte zúfať. Je celkom možné, že posledný mesiac v roku narazíte na niekoho, kto vám vnesie trochu svetla do života a zistíte, že všetko nie je len o práci a výške honoráru. 

Vodnár

Pre vás bol tento rok vcelku pokojný. Preto nemáte potrebu nejako netrpezlivo očakávať niečo nové. Nachádzate sa v tej životnej fáze, kedy ste jednoducho so všetkým vyrovnaný. A to je dobré. Uchovajte si to čo najdlhšie. Posledné týždne venujte predovšetkým rodine a blízkym priateľom. Naučte ich ako byť v živote spokojný, nech už vám do cesty príde čokoľvek. Ocenia to.

Ryby

Aj Ryby by sa mali trochu prebrať a začať konať. Vyzerá to tak, že toto nebol váš najúspešnejší rok a ak chcete, aby tomu tak nebolo ani budúci rok, musíte si konečne vytýčiť životné ciele. Zatiaľ sa len tak posúvate z miesta na miesto, pri ničom nevydržíte, večne sa sťažujete. Ale ste dospelí ľudia, tak sa tak aj správajte. Hviezdy vám chcú priať, len musíte ísť tomu naproti.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 01.12.20 06:41

ĽŠ
karma
100.00

Nechám sa prekvapiť.

  • 1
Odpovedať

Elena Švachová 01.12.20 23:14

karma
109.00

Hmmm, mala by som sa prebrať a menej sa sťažovať...

  • 1
Odpovedať

Týna Ryglová 19.12.20 05:14

TR
karma
-1.00

Včera som si už dokonca prečítala horoskop na budúci rok, pretože už sa nemôžem dočkať, aký ten ďalší rok bude. Dúfam, že pre všetkých bude lepšie :-).

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:57

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:57

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní