Horoskop na marec 2023: Ryby by sa mali mať na pozore, na Býka čaká úspech, Strelec by mal spomaliť!

Horoskop na marec 2023: Ryby by sa mali mať na pozore, na Býka čaká úspech, Strelec by mal spomaliť!

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Mesiac marec sa u vás nebude niesť v duchu pozitivity. Bohužiaľ, podľa astrológov budete v tomto období čeliť problémom v práci. Z toho dôvodu odporúčajú, aby ste sa mali na pozore a nebáli sa čeliť akýmkoľvek výzvam a prekážkam, ktoré sa vám postavia do cesty. Bojovať v tomto mesiaci budete aj s financiami. Dávajte si preto pozor a nakupujte s rozumom. Nemíňajte na zbytočnosti, ktoré aj tak u vás zapadnú prachom.

Doprajte si čas! Čas na svoje zotavenie i preskúmanie pocitov, ktoré prežívate. Takto budete schopní čeliť spoločenským výzvam, ktoré na vás v tomto mesiaci čakajú. Nebojte sa vyjadrovať svoje názory, pretože len tak dosiahnete to, po čom túžite.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Ak ste sa narodili v znamení Rýb, tak vedzte, že v tomto mesiaci vás nič dobré nečaká. Podľa hviezd budete svedkami vzostupov i pádov. V práci zažijete hektické obdobie a kolegovia sa budú snažiť spôsobovať vám problémy. V dôsledku toho budete čeliť mnohým výzvam.

Pozor aj na financie. Mali by ste míňať opatrne. Koncom marca však očakávajte príval ambícií, ktoré budú založené na peniazoch. Zamerajte svoje úsilie na zlepšenie svojho profesionálneho života a vyhnite sa impulzívnym nákupom.

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Ľudia v slnečnom znamení Barana budú viac míňať na nepotrebné veci. Ak podnikáte, dočkáte sa zisku. V práci ste na pokraji významného pokroku, ktorý vám prinesie dlho vytúžené uspokojenie.

Zachovajte si svoj vodcovský elán a ak budete konfrontovaní s výzvou, odolajte nutkaniu reagovať prehnane alebo sa príliš brániť. Existujú diplomatickejšie spôsoby, ako vyjadriť názor, ktorý sa snažíte dosiahnuť.

Postavenie Venuše v prvej polovici mesiaca prospeje vášmu zdraviu. Potom musíte byť opatrní. Existuje možnosť, že sa pohádate s partnerom. Preto sa musíte mať na pozore pred hádkami.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Ak máte problémy so svojou kariérou, budete v súvislosti s ňou robiť dôležité rozhodnutia. Nebojte sa, pretože šťastie vám bude priať a vy nájdete úspech vo svojom profesionálnom živote. Na ľudí narodených v slnečnom znamení Býka čaká v tomto mesiaci úspech.

Vaša finančná situácia sa s väčšou pravdepodobnosťou zlepší a nedokončené úlohy budú dokončené. V druhej polovici mesiaca sa začne zlepšovať aj váš milostný život.

V tomto mesiaci by ste mali zhodnotiť svoje zámery a motivácie. Prestaňte sa konečne vyhovárať a pustite sa do plnenia svojich snov a cieľov.

Pozri aj: Hypochonder medzi znameniami zverokruhu: Koho dostane aj nevinný kašeľ do postele?

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Blíženci, ktorí podnikajú, budú mať tento mesiac úspech. V polovici mesiaca nadviažete nové partnerstvo, ktoré prinesie zisk a zvýši prílev peňazí. Na začiatku mesiaca však musíte byť trochu opatrní, čo sa výdavkov týka. Mali by ste byť ambiciózni pri dosahovaní nových cieľov a snov, ale nemali by ste upustiť od svojich zaužívaných zvykov. Je vhodnejšia dôslednosť než prílišná intenzita.

Marec 2023 sa bude u vás niesť v znamení výziev. Preto astrológovia odporúčajú, aby ste v sebe našli pokoj a objektivitu. Mali by ste si dávať pozor aj na to, ako sa stravujete, pretože práve strava môže ovplyvniť vaše zdravie.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Musíte si dávať pozor na svoje zdravie, pretože hviezdy naznačujú určite problémy v tejto oblasti vášho života. Váš pracovný život bude hektický a prinesie určité výzvy, ktorým musíte čeliť bez toho, aby ste stratili rozvahu a pokoj. Vaša túžba dosiahnuť úspech a získať uznanie zrazu dosiahne nové rozmery. Avšak, skôr než niekoho konfrontujete s pravdou, mali by ste sa snažiť preskúmať fakty o veci s nezaujatým pohľadom.

Ak uvažujete o svadbe, teraz je vhodný čas na to, aby ste vo svojom vzťahu pokročili. Ak ste slobodní, posuniete vzťah na vyššiu úroveň.

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

V pracovnej oblasti vás v marci 2023 čaká niekoľko vzostupov a pádov. Pozor na financie! Na začiatku mesiaca budete musieť tvrdo pracovať, aby ste našli úspech vo svojom profesionálnom živote. Avšak, váš pracovný život môžu narušiť kolegovia alebo priatelia.

Vaše zdravie bude trochu podlomené, preto by ste mali uprednostniť zdravé stravovanie. Keďže sa zmení váš pohľad na vzťahy v pracovnej aj osobnej oblasti, očakávajte významné zmeny v štruktúre týchto vzťahov. Aj keď si veľmi dobre dokážete zachovať pokoj, možno budete musieť zbúrať niektoré emocionálne múry a odložiť svoju pýchu, aby ste mohli vyjadriť, čo skutočne cítite.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Na pracovisku dosiahnete míľniky, ktoré vám pomôžu napredovať v kariére. Na začiatku mesiaca budete viac míňať, ale v druhej polovici sa naučíte míňať s rozumom. Avšak, v prípade, že podnikáte, výrazných ziskov sa nedočkáte.

Nájdite si čas na hĺbkové a úprimné rozhovory o svojich emóciách so svojimi blízkymi a nezabudnite si vyhradiť čas aj na ostatných priateľov – je oslobodzujúce a obohacujúce porozprávať sa s inými ľuďmi. Ak nie ste vo vzťahu, budete mať väčšiu šancu stretnúť niekoho, kto rovnako ako vy hľadá dlhodobého partnera.

Neprehliadni: LOJALITA podľa znamenia horoskopu: 3 znamenia, ktoré nikdy nezradia!

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Začiatok mesiaca marec vám prinesie úspech v profesionálnom živote a druhá polovica zase problémy. Nebudete sústredení, čo bude brzdiť vašu produktivitu. Ak podnikáte, hviezdy sú nastavené vo váš prospech a pomôžu vám spečatiť zisky.

Ak ste vo vzťahu, budete sa snažiť preukázať svoju oddanosť a obetavosť, pričom v popredí bude šťastie vášho partnera. Pamätajte, že čím viac sebauvedomenia a prijatia si vypestujete, tým pevnejšie budú vaše vzťahy s inými ľuďmi.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Váš profesionálny život bude zmesou úspechov a neúspechov. V práci urobíte niekoľko chýb. Preto buďte pozorní. Existuje možnosť, že pracovne navštívite zahraničie.

Tento mesiac sa bude u vás niesť v duchu vzletov aj pádov. Po finančnej stránke sa vám bude dariť, no mali by ste si dávať pozor na neuvážené nakupovanie. Skúste sa v tomto mesiaci vyhnúť zbytočným hádkam s partnerom, aby ste nemali medzi sebou príliš dusnú atmosféru.

Zaoberajte sa vecami racionálne namiesto toho, aby vám vaše pocity stáli v ceste pri riešení situácií, a nevzdávajte sa, kým nenájdete nejaké riešenia, ktoré majú zmysel. Zvážte, čo vám hovoria vaše inštinkty. Aké veci by vás urobili najšťastnejšími a najspokojnejšími?

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Marec bude plodný pre váš profesionálny život. V práci budete sústredení a dosiahnete nové míľniky. Ak podnikáte, budete svedkami ziskov. Ak sa rozhodnete investovať do nehnuteľností, je pravdepodobné, že z toho budete čerpať výhody. Budete sa však cítiť vystresovaní a vyskytnú sa u vás problémy s duševným zdravím.

Úspech v profesionálnom živote v tomto mesiaci vám môže dodať potrebnú dávku sebavedomia. Avšak, nedovoľte svojim úspechom určovať za vás, ako veľmi si ceníte sami seba. Ak zistíte, že nie ste schopní dokončiť všetky veci zo svojho zoznamu úloh, snažte sa v budúcnosti nebyť na seba takí prísni.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Aj u vás sa tento mesiac bude niesť v znamení vzostupov aj pádov. Na jednej strane sa vám bude dariť, avšak na strane druhej môžete očakávať mierne zdravotné problémy.

Patríte ku komunikatívnemu znameniu, avšak, mali by ste sa snažiť maximalizovať množstvo času, ktoré venujete rozhovorom, ktoré priamo prispievajú k dosiahnutiu vašich cieľov, a minimalizovať tie rozhovory, ktoré nie sú nevyhnutné a pre vás prospešné.

Marec vás povzbudí v hľadaní poznania v akejkoľvek forme. Každú novú skúsenosť považujte za príležitosť objaviť niečo zaujímavé o tom, kto ste.

Odporúčame: Najväčšia TÚŽBA podľa znamenia horoskopu: Sedí to na teba úplne presne?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:48

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:48

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní