3 produkty, ktoré poodhalia tajomstvo dlhotrvajúceho opálenia!

3 produkty, ktoré poodhalia tajomstvo dlhotrvajúceho opálenia!

Každý túži po dlhotrvajúcom opálení, nezáleží či ste blondína, brunetka alebo čiernovláska. Na krásnej hnedej opálenej pokožke vyniknú aj bežné veci o niečo krajšie. Farebné oblečenie je výraznejšie, kamienky žiarivejšie a retiazky lesklejšie. Aj preto je prirodzené, že sa nám opálenie páči a chceme aby vydržalo čo najdlhšie.

Čo je nevyhnutné pre to urobiť? Dodajte pokožke vitamíny a zložky podporujúce dlhší efekt opálenia. Čítajte ďalej, spolu so Ziaja vám prezradíme tajomstvo dlhotrvajúceho opálenia

Hydratácia je ZÁKLAD

Základnou zložkou je hydratácia. Ak je pokožka dehydrovaná, vysúša sa, olupuje a opálenie je preč. Prvým pravidlom je teda dostatok vody  a pravidelný príjem tekutín. Starostlivosť o pokožku z vnútra máme, poďme sa teda pozrieť na starostlivosť o pokožku z vonku.

Skúste sa na začiatok zamyslieť, ako často používate telové mlieko v letných mesiacoch či na dovolenke. Málo, alebo vôbec? Tak potom je jasné prečo vám opálenie dlho nevydrží.  Krémovanie pokožky tela je v lete nevyhnutné. Pokožka dostane potrebnú hydratáciu, a je tak zásobená výživnými zložkami. Aby ste opálený efekt predĺžili, predstavíme vám líniu produktov určených výhradne na predĺženie opálenia:

Pozri aj: STOP unavenej pleti bez energie. Raz a navždy!

aktivátor opálenia

Zdroj: Ziaja

  1. Hydratačná emulzia s kakaovým maslom, ktorá predchádza strate vody a výrazne zmäkčuje pokožku. Prispieva k udržaniu farby a dosiahnutiu rovnomerného opálenia. Pozor, používa sa pred opaľovaním! Pýtate sa ako je to možné? Tajomstvom je koncentrovaná sila kakaa ukrytá v 5% oleum cacao 50mg/1g.
  2. Na urýchlenie krásneho hnedého opálenia použite Akcelerátor opálenia. Inovatívny MUST HAVE prípravok vhodný pred opaľovaním pretože urýchľuje proces opálenia. Nájdete ho v praktickom spreji. Stačí aplikovať rovnomerne na pokožku pred slnením alebo návštevou solária a vaše opálenie bude krásne hnedé s dlhotrvajúcim efektom.
  3. Výživný telový balzam s kakaovým maslom a vitamínom E je záverečným krokom v starostlivosti o pokožku pri predlžovaní opálenia. Jemne premasťuje a odstraňuje pocit drsnosti. Opálenú pokožku zachováva pekne hnedú na dlhý čas.

Zaujme ťa: Domáci wellness, ktorý si podmaní všetky zmysly

cocoa butter spray

Zdroj: Ziaja

Vyskúšajte Ziaja a do svojej opálenej pokožky sa zamilujete zas a znova. Vaša pokožka bude dokonale hydratovaná, prevoňaná a vy budete žiariť. Ak ste doposiaľ nepoznali tajomstvo dlhotrvajúceho opálenia, bolo nám potešením podeliť sa s Vami o tieto produkty značky Ziaja.

Niečo pre alergikov

Ak túto značku poznáte, určite viete, že jej produkty sú k ľudskej pokožke veľmi jemné, nepoškodzujú životné prostredie a obsahujú minimum konzervačných látok, takže sú vhodné aj pre alergikov a ľudí náchylných k podráždeniu pokožky.

prirodzený aktivátor opaľovania

Zdroj: Ziaja


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní