Jej francúzska manikúra nedopadla podľa predstáv. Žene zostali po návšteve salóna oči pre plač

Jej francúzska manikúra nedopadla podľa predstáv. Žene zostali po návšteve salóna oči pre plač

Mnohé ženy mali to šťastie, že im boli do vienka pridelené krásne a pevné nechty, s ktorými sa skvelo pracuje. Postačí skracovanie, možno nejaký pekný lak a nechty vyzerajú vždy ako od profesionála. Tieto ženy si obvykle môžu dovoliť nechať nechty aj narásť a nemusia sa obávať vylamovania či štiepenia.

A potom sú tu ženy, ktorých nechty predstavujú presný opak. Aj vás trápia pomerne slabé nechty, ktoré sa lámu, prípadne vás trápi trebárs aj ich tvar? V tomto prípade ste možno už aspoň raz využili služby profesionála, ktorý vie s nechtami hotové zázraky. Nechtové salóny navštevujú ženy bez ohľadu na to, aké nechty zdedili. Veď väčšina z nás raz zatúži po peknej profesionálnej manikúre, prípadne chceme mať dokonale upravené nechty na nejakú špeciálnu príležitosť.

Návšteva nechtového salóna však nemusí vždy dopadnúť podľa našich predstáv. O tom sa na vlastnej koži presvedčila táto mladá žena! 

@paigeplant5 Payed full price as well cause I have social anxiety #trending #fyp #nails #fail ♬ original sound -

Pokazilo sa všetko, čo sa mohlo pokaziť

Žena sa so svojou skúsenosťou s profesionálnym nechtovým salónom podelila na svojom TikTokovom účte @paigeplant5 formou videa, ktoré dosiahlo za jediný deň viac ako 264 tisíc zobrazení. Mladá Angličanka túžila po krásnych akrylových nechtoch v štýle francúzskej manikúry, no pri úprave jej nechtov sa pokazilo asi všetko, čo sa pokaziť mohlo. 

Medzi predstavou a tým, s čím žena zo salónu odchádzala, nie je veľa spoločného. Nechty boli príliš dlhé, mali zlý tvar, boli hrboľaté a dokonca sa nepodarila ani francúzska manikúra. Namiesto bielych špičiek žena dostala kompletne biele nechty. Horšie je, že zafarbená bola ešte aj kožtička okolo nechtov. 

A najsmutnejšie na tom je, že žena bez slov zaplatila plnú sumu a zo salónu odišla. Prečo? Podľa jej slov za to môže jej sociálna fóbia. Čo by ste na jej mieste robili vy? Dali by ste najavo svoju nespokojnosť a požadovali nápravu alebo by ste tiež bez slova odišli zo salóna?

zlá manikúra

Zdroj: tiktok.com/@paigeplant5

- Anketa

UŽ SA TI NIEKEDY STALO, ŽE SI ZO SALÓNU ODIŠLA S NAOZAJ ZLOU MANIKÚROU?

Odpovedalo 54 ľudí  

Žiaľ, stalo sa mi to aj viackrát.
69%
Ak som s prácou manikérky nespokojná, poviem to a žiadam úpravu.
7%
Našťastie nie, mám naozaj šikovnú manikérku.
11%
Nechty si upravujem len sama doma.
13%

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:58

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:58

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní