MELEM sprchovacie gély s prírodnými olejmi: Roztancujú tvoje zmysly

MELEM sprchovacie gély s prírodnými olejmi: Roztancujú tvoje zmysly

Sprchový gél alebo tuhé mydlo? Pokiaľ sa jedná o preferencie medzi týmito dvomi produktami, tak tie sa líšia. Tí, čo dbajú na životné prostredie, volia skôr tuhé mydlá, ktoré nie sú zabalené v zbytočnom plaste. No pokiaľ ide o praktickú stránku, mnohí volia skôr sprchové gély.

Dalo by sa povedať, že práve sprchové gély sú jednou z najrozmanitejších kategórii telových prípravkov. Široké možnosti ich výberu zahŕňajú zloženie, vôňu až po zážitok v sprche. Mnohé totižto pôsobia ako aromaterapia, ktorá upokojuje myseľ a prispieva k celkovému uvoľneniu organizmu. 

Pozri aj: Striebro v kozmetike – ktoré problémy s pleťou pomôže skrotiť?

čo je sprchový gél

Zdroj: Shutterstock®

Čo to je ten sprchový gél?

Sprchový gél je vo svojej podstate čistiaci telový prípravok, ktorý má tekutú konzistenciu a po styku s vodou sa mení na bohatú penu. Jeho úlohou je pokožku vyčistiť od všetkých nečistôt, ktoré sa na nej počas dňa usadili. Okrem toho z nej odstraňuje nadbytočný kožný maz i pot, ktorý môže byť príčinou nepríjemného zápachu.

Pre dokonalý zážitok z kúpeľa sú sprchové gély obohatené o množstvo zložiek, ktoré príjemne voňajú a rovnako rozvoňanú ponechajú aj pokožku. No na trhu nájdeme aj samostatnú kategóriu sprchových gélov, a to „liečivé“ gély, ktoré pomáhajú zmierňovať kožné problémy či pokožku upokojujú.

V prípade, že chcete pokožke dopriať extra dávku hydratácie, voľte sprchové gély s obsahom glycerínu alebo kyseliny hyalurónovej. Vhodné je rovnako siahnuť aj po géloch s obsahom ceramidov, bambuckého masla a ďalších prírodných olejov.

Neprehliadni: Tajný trik pleti bez akné: Rob túto vec pravidelne a od vyrážok budeš mať pokoj!

MELEM sprchovacie gély

Zdroj: pretelo.sk

MELEM prírodné sprchové gély

Zaujímate sa o zloženie prípravkov, ktoré denne používate? Nie je vám ľahostajné naše životné prostredie a radi svojej pokožke doprajete prírodnú starostlivosť? Tak v tom prípade objavte nové sprchové gély od značky MELEM.

  • Melem sprchový gél s avokádovým olejom – avokádový olej je bohatý na fytosteroly, vďaka ktorým zlepšuje hydratáciu pokožky pri každom sprchovaní sa či kúpaní. Zároveň chráni hydrolipidovú bariéru pokožky. Po použití zanecháva pokožku hodvábne jemnú a hladkú.
  • Melem sprchový gél s mandľovým olejom – kombinácia mandľového, ricínového a olivového oleja je určená pre tú najnáročnejšiu pokožku so sklonom k vysúšaniu a tvorbe šupiniek. Sprchový gél má osviežujúcu vôňu, no čo je dôležitejšie, pokožku hydratuje a zanecháva ju hodvábne jemnú.
  • Melem Men Magic Mountain sprchový gél – poteší zmysly každého pána svojou jemnosťou a horskou sviežosťou. Je bohatý na prírodné zložky, ktoré chránia pánsku pokožku pred vysúšaním. Mužná vôňa s výraznými tónmi je  nevyčerpateľným zdrojom dlhotrvajúcej prírodnej energie a sviežosti.
  • Melem Men Cool sprchový gél – závan sviežosti po každom pobyte v kúpeľni! Pocíťte ho aj vy a prebuďte svoje zmysly neodolateľnou vôňou. Sprchový gél pokožku hydratuje a zanecháva ju sviežu.

Viac informácií o sprchových géloch značky MELEM nájdete na pretelo.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Šugar 09.08.22 12:23

karma
108.00

Ten s mandlovym olejom vyzera super, rada vyskusam.

  • 0
Odpovedať

Dominika Molnárová 17.10.22 10:02

DM
karma
-1.00

S avokádovým olejom vyzerá super.

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:03

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:03

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní