NIVEA Luminous630: Boj za pleť bez škvŕn

NIVEA Luminous630: Boj za pleť bez škvŕn

Nezjednotený tón pleti a tmavé škvrny trápia mnoho žien po celom svete. Opticky to pridáva roky a nie je ľahké sa ich zbaviť. Značka NIVEA má však skvelé riešenie, ktoré viditeľne funguje – nový rad Luminous630. Objavte tajomstvo zjednotenej a žiarivej pleti!

Ako pigmentové škvrny vznikajú?

Hyperpigmentácie, alebo tmavé miesta na koži vznikajú nahromadeným melanínom, čo je kožné farbivo, ktoré je zodpovedné za farbu našej pleti. Niekedy ale v koži dochádza k jeho nahromadeniu, čo práve spôsobuje škvrny a nerovnomerný tón pleti. Rolu v ich vzniku hrá niekoľko faktorov: môžu to byť genetické predispozície, ale najčastejším dôvodom býva pôsobenie slnečných lúčov a UV žiarenia na pleť. Keď je totiž koža vystavovaná slnku, tak prirodzene produkuje melanín, ktorý sa môže nerovnomerne zafarbovať a ako starneme, môže to viesť až k tzv. „stareckým škvrnám“. Ďalším dôvodom hyperpigmentácií je hormonálna nerovnováha, napríklad počas tehotenstva alebo menopauzy alebo sa škvrny môžu objaviť po zápale kože, napríklad po akné.

Neprehliadni: Voda z ruží a čistota! Ošetrujúci zázrak, ktorý nemá konkurenciu!

Denný krém OF 50 Luminous630 Anti-Spot

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Riešenie NIVEA:

Nový rad Luminous630 je výsledkom desaťročného výskumu. Po náročnom testovaní v laboratóriách NIVEA najprv na bunkových kultúrach a potom na 1000 ľudských dobrovoľníkoch všetkých fototypov odborníci našli patentovanú zložku, ktorá je veľmi účinná pri bezpečnej liečbe a prevencii tmavých škvŕn. Ako funguje? Luminous630 je priťahovaný melanínovými aglomerátmi (pigmentové škvrny). Uzamykaním enzýmu tyrosinázy znižuje produkciu melanínu v jeho jadre, čo vedie k vyváženejšej pigmentácii.

Luminous630 pracuje na bunkovej úrovni s dvojakým účinkom:

  1. Pôsobí na existujúce pigmentové škvrny, zosvetľuje ich a zmenšuje ich veľkosť.
  2. Vyrovnáva produkciu nového melanínu, aby sa zabránilo vzniku nových škvŕn.

Aké sú účinky radu Luminous630?

Bolo preukázané, že už za 4 týždne boli hyperpigmentácie menej viditeľné. Za 8 týždňov sa intenzita škvŕn znížila až o 50 %. Ak sa výrobky používajú pravidelne, dochádza tak k neustálemu zlepšovaniu vzhľadu kože a úbytku jej farebných nerovnomerností.

Pleťové sérum Luminous630 Anti-Spot

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Aké výrobky rad Luminous630 obsahuje:

  • Denný krém OF 50 Luminous630 Anti-Spot

Má ľahké a rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s unikátnou patentovanou zložkou Luminous630, obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá reaktivuje bunky k produkcii vlastnej kyseliny, a tiež vitamín E, ktorý je silným prírodným antioxidantom. Vďaka vysokej a okamžite účinnej ochrane OF 50 s UV filtrami zabraňuje vzniku pigmentových škvŕn a starnutiu pleti spôsobenému slnkom.
Zmatňuje pleť a zlepšuje vzhľad nerovnomerného vzhľadu pleti spôsobeného mastnou pleťou.

  • Pleťové sérum Luminous630 Anti-Spot

Má ľahké a rýchlo sa vstrebávajúce zloženie s patentovanou zložkou Luminous630 v jej najvyššej koncentrácii. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá reaktivuje bunky k produkcii vlastnej kyseliny a tiež vitamín E, ktorý je silným prírodným antioxidantom.

Pozri aj: Nivea kozmetika s prírodným zložením: NATURALLY GOOD na prírodnej vlne

- Galéria
1 z 4
NIVEA Luminous630: Boj za pleť bez škvŕn - KAMzaKRASOU.sk
NIVEA Luminous630: Boj za pleť bez škvŕn - KAMzaKRASOU.sk
NIVEA Luminous630: Boj za pleť bez škvŕn - KAMzaKRASOU.sk
NIVEA Luminous630: Boj za pleť bez škvŕn - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Marta Mihoková 26.04.21 11:27

MM
karma
106.00

Nový rad Luminous630 som vyskušala je výborný,preto ho odporučam...

  • 0
Odpovedať

Veronika Kupcová 24.05.21 09:39

VK
karma
105.00

kúpila som som si denný krém....používam zatiaľ iba 2 týždne takže som zvedavá po tých 8 týždňoch či budem mať menej viditeľné pigmentové škrvny

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní