Šetrné k prírode aj k vašej pokožke. Objavte udržateľné produkty značky Henkel

Šetrné k prírode aj k vašej pokožke. Objavte udržateľné produkty značky Henkel

Chcete žiť udržateľne, ale zároveň vyžadujete kvalitnú starostlivosť o telo, pleť a vlasy? Siahnite po produktoch, ktoré ponúkajú nielen výživu, ale tiež ekologické balenia znižujúce celkovú spotrebu plastu a odpadu. Návrat klasických tuhých mydiel, balení so zníženým obsahom plastov alebo recyklovateľných obalov prináša alternatívy ku klasickým výrobkom z drogérie. Vyskúšajte udržateľné produkty z portfólia značiek Henkel. Predstavujú šetrné riešenia bez nutnosti znižovania ošetrujúcich vlastností výrobku.

Odporúčame: Viete, prečo piť kokosovú vodu? Tu je TOP 7 jej osvedčených účinkov!

Tuhý regeneračný šampón Schauma Ocean Passion

S rešpektom k prírode, oceánu a životnému prostrediu bola vytvorená limitovaná edícia produktov Schauma Ocean Passion. Tuhý šampón regeneruje oslabené vlasy a vďaka svojmu obalu znižuje produkciu plastového odpadu. Jeden kus nahrádza dve 250ml plastové fľaše klasického tekutého šampónu. Jeho vegánske zloženie bez silikónov, sulfátových tenzidov a umelých farbív je šetrné ku všetkým typom vlasov, ktoré obnovuje od korienkov, a účinne tak bojuje s rozštiepenými končekmi. Bohatá pena prináša osvedčenú starostlivosť a zanecháva vlasy jemné, vyživené a lesklé. Tuhý regeneračný šampón Schauma Ocean Passion nájdete vo vybraných drogériách za odporúčanú cenu 4,59 Eur.

Tuhé šampóny Nature Box s prírodnými olejmi

Nechajte sa rozmaznávať za studena lisovanými 100 % prírodnými olejmi obsiahnutými v tuhých šampónoch značky Nature Box. Avokádový olej zanechá vlasy regenerované, žiarivé a zároveň jemne vyživuje pokožku hlavy. Mandľový olej dodáva vlasom objem bez zaťaženia a je vhodný aj pre citlivú pokožku. Tuhé produkty sú vhodné nielen pri cestovaní, ich ekologické bezplastové balenie vyrobené zo 100 % recyklovaného papiera nezaťažuje životné prostredie a používaním tak vytvára minimum odpadu. Zloženie s vegánskou receptúrou zaručuje skutočne kvalitnú starostlivosť o vaše vlasy. Tuhé šampóny vo variante mandľa a avokádo nájdete v drogériách za odporúčanú cenu 5,99 Eur.

Neprehliadni: Stres a pokožka: Viete, ako veľmi ju ovplyvňuje a čo jej spôsobuje?!

Tuhé sprchové mydlá Nature Box s avokádom či kokosom

Dajte zbohom plastom a siahnite po bezplastových sprchových mydlách značky Nature Box. Vegánske zloženie so 100% za studena lisovanými olejmi zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú. Ekologické balenie je šetrné k životnému prostrediu a taktiež k vašej peňaženke – jedna kocka tuhého mydla nahrádza tri fľaše tekutého sprchového produktu a vystačí asi na sto umytí. Pokiaľ bojujete so suchou pokožkou, zvoľte mydlo s kokosovým olejom, ktorý ju hydratuje, vyhladzuje a zanecháva svieži pocit. Avokádo má účinky proti starnutiu pleti, zvláčňuje pokožku a vytvára ochranu pred voľnými radikálmi. Sprchové kocky avokádo a kokos kúpite v drogériových reťazcoch za odporúčanú cenu 3,99 Eur.

Tuhé šampóny značky N.A.E. pre všetky typy vlasov

Prírodná kozmetika v tuhých alternatívach je stávka na istotu nielen čo sa týka kvalitnej starostlivosti o vlasy či telo, ale taktiež v súvislosti s udržateľným myslením. Talianska značka N.A.E. v sebe spája oba aspekty. Tuhé šampóny ponúkajú receptúru z prírodných surovín vhodné pre všetky typy vlasov – RIPARAZIONE pre suché a poškodené, EQUILIBRIO pre mastné a SEMPLICITÁ pre normálne vlasy. Poskytujú efektívnu starostlivosť bez toho, aby vlasy zaťažovali. Vďaka tomu vyzerajú vlasy zdravé a žiarivé. Zloženie obsahujúce olivy, mätu alebo levanduľu zaručuje neodolateľný a dlhotrvajúci lesk. Vďaka tuhému spracovaniu šampóny nezaťažujú životné prostredie a vystačia na 30 až 50 umytí, čím sa vyrovnajú až dvom fľašiam 250ml tekutej alternatívy. Tuhé šampóny sú dostupné vo vybraných drogériách za odporúčanú cenu 5,99 Eur.

Odporúčame: Ako sa zbaviť vší? Nielen s tým pomôže táto prírodná silica!

Tuhé telové mydlá N.A.E. oslavujúce tradíciu talianskej kozmetiky

Tuhé mydlá značky N.A.E. ponúkajú dva varianty – osviežujúci FRESCHEZZA a hydratačný IDRATAZIONE. S bohatou a krémovou penou zaručujú jemnú, ale napriek tomu kvalitnú starostlivosť. Sú obohatené o výťažok z jojobového oleja, prírodnú hydratačnú zložku a balzam, ktorý vyrovnáva pH pokožky a prirodzene ju chráni, takže je hebkejšia. Vďaka zloženiu z 99 % prírodného pôvodu, ktoré zahŕňa listy tymianu a rozmarínu, figy či ibišteka, predstavujú tuhé mydlá tradičné tajomstvo krásy, ako sa efektívne postarať o vašu pokožku. Naviac jedno balenie tuhého mydla N.A.E. dosahuje množstvo troch sprchových gélov (200 ml), čo je priemerne 50 až 60 umytí. Tuhé šampóny zakúpite v drogériách za odporúčanú cenu 4,99 Eur.

Tuhé mydlo na tvár N.A.E. PUREZZA s ružovou vodou a aloe vera

Jemné mydlo na tvár talianskej značky prírodnej kozmetiky N.A.E. obsahuje vodu z organickej damašskej ruže a extrakt z aloe vera, vďaka čomu je vhodné pre všetky typy pleti. Jeho bohatá a jemná pena jemne odstraňuje nečistoty z pokožky bez toho, aby ju vysušovala. Pleťové mydlo, podobne ako ďalšie produkty značky N.A.E., neobsahuje silikóny, sulfátové tenzidy, ani umelé farbivá. Vďaka zloženiu z 99 % prírodného pôvodu zabezpečujúcu šetrnú starostlivosť. Máte istotu, že mydlo čistí a rozmaznáva vašu jemnú pleť. Jedno tvarové mydlo naviac zodpovedá dvoma čistiacim gélom s obsahom 150 ml, ktoré vystačí až na 150 použití. Tuhé mydlo na tvár nájdete v drogéristických reťazcoch za odporúčanú cenu 5,99 Eur.

Pozrite aj: Poznáte tieto tradičné recepty z rebríčka? Pomôžu pri rôznych neduhoch!

Ekologický variant Nature Box Ocean Luck

Rešpekt k oceánom a kvalitné zloženie s vegánskou receptúrou a so 100% za studena lisovanými olejmi sú dva kľúčové aspekty spájajúce limitovanou edíciu sprchového gélu a šampónu Nature Box Ocean Luck. Tá vznikla v spolupráci s organizáciou Plastic Bank, ktorá sa zameriava na zber použitých plastov v najchudobnejších krajinách sveta, a to skôr než sa dostanú do oceánu. Tento plast je následne recyklovaný a znovu použitý na výrobu plastových obalov, čím získava pridanú hodnotu a prívlastok sociálny. Fľaška Nature Boxu je vyrobená z 98 % sociálneho plastu a prispieva tak k boju proti plastovému odpadu. Vďaka svojmu vegánskemu zloženiu sú produkty šetrné tiež k pokožke a vlasom. Vyživujúci šampón posilňuje a obnovuje vlasové korienky a zároveň odstraňuje všetky nečistoty. Sprchový gél je vďaka svojím hydratačným vlastnostiam vhodný pre všetky typy pokožky. Produkty Nature Box Ocean Luck zoženiete vo vybraných drogériách za odporúčanú cenu SG 3,99 SHP 5,99 Eur.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní