VIDEO: Test produktov značky Liptavia – SOS krém a krém na akné

VIDEO: Test produktov značky Liptavia – SOS krém a krém na akné

Pleťovú kozmetiku je možné vyberať na základe mnohých kritérií. V prvom rade to môže byť na základe účinkov, ktoré sľubuje, respektíve na základe požiadaviek samotnej pleti. Suchá, citlivá, aknózna či starnúca pleť – každá pleť si vyžaduje rozdielnu starostlivosť a potrebuje skrátka niečo iné. Pri výbere je tiež možné brať ohľad na cenu produktov, ako aj samotnú značku. Niektoré značky sú nám známe, rokmi overené, a tak je prirodzené, že ak sme spokojné s ich produktmi, budeme ich uprednostňovať. Jedných z veľmi dôležitých kritérií, ktoré by sme pri výbere pleťovej kozmetiky rozhodne mali sledovať, je zloženie prípravkov.  

Mali by sme si dávať viac záležať na tom, čo pleťové krémy, séra či masky, ktoré si nanášame priamo na tvár, obsahujú. V súčasnej dobe čoraz viac žien uprednostňuje práve produkty, ktoré majú vysoký podiel prírodných látok a ingrediencií. Mnohé značky ponúkajú kvalitné prírodné produkty s úžasnými účinkami, ktoré sú šetrné k pleti a zároveň aj ohľaduplné k prírode. Medzi ne dozaista patrí aj pomerne mladá značka Liptavia, ktorej obrovskou výhodou je aj to, že pochádza priamo od nás. Domovinou značky Liptavia je Slovensko, a to oblasť Liptova. Viac sa o tejto značke, ako aj o produktoch, ktoré sme testovali, dozviete v našom novom videu.

Pozri aj: TOP prírodné ingrediencie na pleť: Pozor, nie každá je vhodná!

Čo sa ukrýva v testovaných krémoch?

Značku Liptavia formovali dvaja rodáci z Liptova vyše dvoch rokov a priniesli rad produktov s jedinečným prírodným zložením a skvelými účinkami. Ich produkty sú z veľkej časti tvorené látkami získanými priamo zo Slovenska. Využívajú silu borievky, nechtíka, šalvie, rumančeka, brezy, lipy, ako aj mnohých ďalších bylín. Taktiež vo svojom zložení ukrývajú mnohé vitamíny a minerálne látky, ktoré pokožka bezpodmienečne potrebuje, taktiež kakaové a bambucké maslo a mnoho ďalších jedinečných ingrediencií. Produkty tejto značky sú čerstvé, vyrábané v malých množstvách a ručne. Sú tiež balené v recyklovateľných obaloch. Liptavia má v ponuke produkty na tvár, telo aj vlasy.

My sme v redakcii z ich pomerne širokej a lákavej ponuky otestovali dva medzi zákazníčkami veľmi obľúbené pleťové krémy, a to Sila Prírody – SOS krémTermálny Prameň – krém na akné. SOS krém je takpovediac univerzálnym pleťovým krémom, ktorý sadne rôznym typom pleti. Pomáha hydratovať a vyživovať. Vo svojom zložení ukrýva slnečnicový olej, bambucké maslo, výťažky z lipy a rumančeka aj kyselinu hyalurónovú. Krém na akné od značky Liptavia je určený v prvom rade pre problematickú pleť, respektíve pleť, ktorú aj v dospelosti trápi akné a vyrážky. V zložení schováva zinok, vitamín B3 aj výťažky z nechtíka a rumančeka. Ako sme s testovanými krémami spokojné my, sa dozviete vo videu. Želáme príjemné sledovanie!

Produkty značky Liptavia nájdete na e-shope naureus.sk a stránke liptavia.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní