Mermaid waves – jarný účes, ktorý ovládol svet sociálnych sietí: Ohúri aj teba?

Mermaid waves – jarný účes, ktorý ovládol svet sociálnych sietí: Ohúri aj teba?

Podľa hairstylistov túto sezónu budú v centre pozornosti vlny morskej panny. A vlastne po prezeraní sociálnych sietí a rôznych magazínov aj môžeme povedať, že tento trend doslova zaplavil internet. A nejde o účes s vlnami, kde je jedná ako druhá. Nedbalé vlny, jemné, rozstrapatené a náhodne umiestnené – to je to, čo nás aktuálne zaujíma. Je to totižto účes, ktorý sa hodí dámam s dlhými vlasmi, ale je to aj skvelý účes z kratších vlasov, ktorý im dodá vlnitú textúru, skoro ako od mora. Nie sú to tie slávne vlny od slanej vody a ani dokonalé natáčkové vlny – nedbalé vlny, kde každá je iná, ale dodajú vám bohémsky vzhľad.

Prečo je to perfektný jarný a letný účes?

Mermaid waves sú tým druhom vlniek, ktoré krásne tvarujú tvár. Zábavné na nich je aj to, že ich môžete umiestniť na hlave akokoľvek a stále budú vyzerať perfektne a podľa vašich predstáv. V podstate môžeme povedať, že tento účes nemusí spĺňať žiadne štandardy ani postupy jeho tvorby. Základom však je, aby vlny neprekrývali tvár, ale aby ju zvýraznili a nechali ju vyniknúť.

Dajú sa vytvoriť kulmou, respektíve lepšie vám to pôjde tzv. trojkulmou, poprípade žehličkou. No ak nie ste pri narábaní s týmito prístrojmi šikovné, tak vsaďte na vrkoče. Na noc si zapleťte vrkoče alebo využite metódu vytvárania vĺn vo vlasoch pomocou ponožky či opaska zo županu. Pre jemnejšie vlny si zapleťte hrubší vrkoč z väčšieho množstva vlasov. Pre menšie vlnky, ktoré vám dodajú väčší objem, si zapleťte tenšie vrkôčiky z menšieho množstva vlasov. Ráno po ich rozpletení budú vaše premenené na mermaid waves, ktoré vám dodajú exotický vzhľad. Sú zábavné, originálnejšie a dodajú vašej osobnosti nový štýl.

Takéto vlny sú neformálne, ale môžu byť vhodné aj na večernú príležitosť. Môžete siahnuť po nejakom vlasovom doplnku, vlasy nedbalo zopnúť a budete vyzerať jedinečne.

1 z 10

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 15.05.21 09:08

KK
karma
105.00

pekné, ale už na to nemám vek :)

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 15.05.21 22:49

karma
109.00

Krásne, pre mladé,dlhovlasé kočky jak stvorené.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní