TOP vlasové produkty od značky Natura Siberica: Ich účinky sú famózne!

TOP vlasové produkty od značky Natura Siberica: Ich účinky sú famózne!

Používať kondicionér a masky na vlasy alebo nie? A čo vlasové oleje – sú nutnosťou alebo úplne zbytočné? Každý kaderník či kaderníčka má iný názor, no všetko závisí od typu vašich vlasov a od toho, v akom sú stave. Niekto vám môže odporučiť používať špeciálne prípravky, ktoré dokážu zázraky, zatiaľ čo iní vám povedia, že si vystačíte s obyčajným žihľavovým šampónom, ktorý používali mamy našich mám. No dôležitejšie než to, aké prípravky používate na starostlivosť o svoju korunu krásy, je vnútorná výživa, ktorú poskytujete svojmu telu a zároveň aj vlasom. Vlasové bunky sú najrýchlejšie rastúcimi bunkami v tele, ale tiež prvými, ktoré zasiahne nedostatok živín.

Odborníci tvrdia, že naše vlasy potrebujú predovšetkým bielkoviny a železo. Preto by vaša strava mala byť bohatá na listovú zeleninu, ryby, obilniny a pod. Treba si však uvedomiť, že niekedy vnútorná výživa nie je postačujúca, pretože všetky prijaté živiny naše telo distribuuje tam, kde to potrebuje najviac. A práve vtedy je vhodné obrátiť sa na osobných strážcov krásnych vlasov, medzi ktorých patria aj produkty od značky Natura Siberica.

Odporúčame: Tip na omladenie pleti: Len jeden produkt a zložka ťa delí od krásnej pleti!

Olej na objem pre suché vlasy

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Olej na objem pre suché vlasy

Vlasové oleje nie sú medzi nami v príliš veľkej obľube. Avšak správne vybraný vlasový olej dokáže s vlasmi spraviť hotové zázraky. Suchým vlasom môže dodať potrebnú hydratáciu, kučeravým dokáže prepožičať tvar a zároveň dokáže vlasy ochrániť pred lámaním. Je to v podstate akýsi balzam pre vlasy, ktorý im dodáva objem, lesk a vitalitu.

Super Siberica Professional – Olej na objem pre suché vlasy je prvým bodyguardom krásnych vlasov. Je založený na organickom hydroláte sibírskeho cédru obsahujúceho množstvo vitamínov a mikroelementov. Vlasom dodáva silu, lesk a predovšetkým objem. V zložení sa tiež nachádza extrakt z durian ruže, vďaka ktorému sú vlasy jemné a hebké. Netreba zabúdať na vyššie spomínané bielkoviny, ktoré sa nachádzajú aj v tomto oleji. Hydrolyzované bielkoviny vlasy posilňujú a zároveň vyhladzujú.

Penový peeling na pokožku hlavy

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Penový peeling na pokožku hlavy

Peelingy používame predovšetkým na odstránenie odumretých kožných buniek z pokožky tela i z pleti. Ale čo tie, ktoré sú určené na pokožku hlavy? Tie objavil len málokto! A pritom sú jeho účinky porovnateľné s tými telovými. Peeling na pokožku hlavy má za úlohu odstrániť odumreté kožné bunky a lupiny, ktoré sa nachádzajú na povrchu pokožky hlavy. Peeling tiež vlasovú pokožku prekrví, z vlasov odstráni všetky nečistoty a zvyšky stylingových prípravkov. Pokožka tak lepšie dýcha a vlasy rastú rýchlejšie.

Super Siberica Professional – penový peeling na pokožku hlavy je založený na organickej altajskej mäte, ktorá je zdrojom trieslovinových látok potrebných pre starostlivosť o mastné vlasy. Altajska mäta tiež pomáha vlasom dodať objem a sviežosť. Organický extrakt z brezy hydratuje pokožku hlavy a retinol normalizuje rovnováhu pokožky hlavy. V zložení sa tiež nachádza komplex proti lupinám, zinok, kyselina mliečna a fytonicidy z islandského machu.

Maska, peeling, šampón a kondicionér proti vypadávaniu vlasov

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Maska, peeling, šampón a kondicionér proti vypadávaniu vlasov

Vypadávanie vlasov je najčastejším problémom, s ktorým sa stretávame. Zväčša ide o problém, ktorý pozorujeme po lete a na jar. So zmenou počasia dochádza aj k rednutiu našej koruny krásy, čo je pre každú dámu skutočnou pohromou. Denne nám môže vypadnúť okolo 100 vlasov, čo je úplne prirodzené, nakoľko vlasy prechádzajú svojim vlastným rastovým cyklom. Vy však môžete prírodu oklamať dôslednou starostlivosťou o vlasy.

Peeling proti vypadávaniu vlasov, šampón pre všetky typy vlasov, kondicionér pre všetky typy vlasov a maska proti vypadávaniu vlasov je založená na báze organického hydrátu Nanai Limonnik, ktorý má viacero pozitívnych účinkov. V prvom rade môžeme hovoriť o jeho otepľovacích účinkoch a o obsahu množstva výživných látok. Z nich spomenieme predovšetkým vitamíny C a E, ktoré majú posilňujúce a tonizujúce účinky. Prípravky majú posilňujúce účinky, zabraňujú vypadávaniu vlasov a prispievajú k zlepšeniu hustoty a lesku vlasov. Spevňujú vlasové korienky, hydratujú pokožku hlavy a napomáhajú rastu vlasov.

Všetky uvedené produkty určené na starostlivosť o vlasy nájdete v predaji na naturasiberica.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Ľubica Šťastná 30.09.20 05:20

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi lákavé produkty, ďakujem za článok!

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 30.09.20 05:54

karma
108.00

Nepoznám,určite stoja za vyskúšanie.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 30.09.20 09:19

KK
karma
105.00

oleje na vlasy nepoužívam, ale po prečítaní tohto článku určite vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 30.09.20 17:38

MM
karma
100.00

super produkty

  • 0
Odpovedať

Miška Hazuchová 24.10.20 09:17

karma
108.00

Nepoznala som,vdaka za tip

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 20.11.20 07:46

KS
karma
133.00

Produkty tejto značky som ešte neskúšala, ale určite vyskúšam, hlavne ten peeling na vlasy ma veľmi zaujal :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní