Wave Secret Air: Vtiahne. Navlní. Zafixuje. Automaticky.

Wave Secret Air: Vtiahne. Navlní. Zafixuje. Automaticky.

Splývavé, prirodzene vyzerajúce vlny sú poznávacím znamením každej cool ženy, ktorá pozná trendy. Tento typ vĺn je ležérny, šik, a hlavne vždy prirodzený. Napriek svojmu trošku “nedbalému looku” sú nedokonalé plážové vlny jedným z najťažších účesov na styling. Vytvoriť ich tak, aby vyzerali skutočne dobre a prirodzene chce cvik a čas...

BaByliss, legendárny francúzsky špecialista v starostlivosti o vlasy, sa chystá urobiť vlniacu revolúciu so svojim novým prístrojom – kulmou Wave Secret Air. Priekopnícka a ľahko ovládateľná kulma automaticky vytvára dlhotrvajúce plážové vlny na všetkých typoch vlasov a počas niekoľkých minút. Kučeravé vlasy sa nemusia pred jej použitím vopred narovnávať a nie  sú potrebné žiadne stylingové schopnosti, pretože Wave Secret Air urobí všetku prácu za vás. 

Domáca úprava vlasov nikdy nebola taká ľahká.

Pozri aj: Vlasy a najčastejšie mýty s nimi spojené – ktorým z týchto 10 tvrdení si verila?

kulma od BABYLISS

Zdroj: BABYLISS

Technológie

S výberom 3 úrovní nastavenia teploty – 180 °C, 200 °C a 230 °C – Wave Secret Air je možné použiť na vytvorenie vĺn na všetkých typoch vlasov a textúr. Štyri vysoko výkonné ohrievače sú 50x za sekundu monitorované mikroprocesorom, aby presne regulovali teplotu vlniacej komory a poskytovali zakaždým konzistentné výsledky.

  • Inteligentná technológia Anti-Tangle proti zacuchávaniu  

„Wave Secret Air má inteligentné senzory, ktoré detekujú, či boli vlasy správne vložené do prístroja. Ak senzory zistia, že to tak nebolo, prístroj vlasy automaticky uvoľní, aby sa zabránilo strapateniu. Navyše, pokiaľ vlasy neboli prečesané alebo sú zauzlené, Wave Secret Air ich identifikuje, automaticky odvinie a uvoľní vlasy z kulmy." Simon Potts Product Marketing Director (Európa a UK) v spoločnosti BaByliss.

  • Technológia automatického vlnenia Auto Curl

Potom, čo je prameň vlasov umiestnený do Wave Secret Air a uzavrie sa rukoväť, zariadenie jemne vtiahne vlasy do komory a automaticky ich obalí okolo vlniaceho valca. Vlasy sú následne jemne zahrievané zo všetkých strán, čím je zaistené dokonalé zvlnenie.

  • Inteligentný systém fixácie Cool Air

„Kľúčom k dlhotrvajúcim vlnám vytvoreným pomocou tepla je fixácia studeným vzduchom. Akonáhle sa prameň vlasov uvoľní z Wave Air Secret, jej jedinečný Cool Air Smart System začne lokňu ochladzovať pomocou ľahkého prúdu vzduchu, a tým ju krásne za ixuje bez porušenia. Inteligentný systém Cool Air automaticky dodáva jemný prúd studeného vzduchu, ktorý vlnu fixuje, hneď ako sa dovlní. Keď používateľ otvorí rukoväť, studený vzduch je nasávaný vstupným filtrom a vypustený priamo do vlasov." Simon Potts Product Marketing Director (Európa a UK) v spoločnosti BaByliss.

Neprehliadni: Čierno-čerešňová farba na vlasy je aktuálnym trendom: Neváhaj a vrhni sa na zmenu!

BABYLISS Wave Secret Air

Zdroj: BABYLISS

AKO NA NAJNOVŠÍ Francúzsky Trend

Či už si chcete vedieť vytvoriť dlhotrvajúce pevné kučery, nedbalé vlny alebo najnovší francúzsky trend splývavých plážových vĺn, BaByliss Wave Secret Air je dokonalým nástrojom na dosiahnutie vášho vysnívaného stylingu. Kulmu je možné nastaviť tak, aby vlnila v smere hodinových ručičiek, proti smeru alebo striedavo pre vašu úplnú stylingovú slobodu.

„Aktuálnym francúzskym trendom sú zmyselné, ľahko zvlnené vlasy s menej výraznou textúrou kučier. Kľúčom na dosiahnutie tohto looku je striedanie smeru vlnenia, takže vlasy sú splývavé, jemné a prirodzené. Nebojte sa, že by vlasy vyzerali uľahnuto, kulma sa umiestňuje ku korienkom, takže kučery sú po úprave plné a nadýchané. Automatická kulma Wave Secret Air úplne mení pravidlá hry – má tlačidlá smeru vlnenia, takže môžete striedať smer tak alebo onak, alebo nastaviť automatickú zmenu smeru. Pokiaľ si chcete vytvoriť luxusné vlny a v minulosti ste s obvyklými nástrojmi mali problém – je táto kulma vaše riešenie. Navyše sú s ňou vlny, vďaka rovnomernému rozloženiu tepla, dlhotrvajúce. Funguje na všetky typy vlasov, včítane hrubších a kučeravých textúr. Je skvelá aj preto, že dokáže nabrať väčší prameň vlasov bez toho, aby sa vo vnútri zastrapatili. Ak chcete dosiahnuť optimálne výsledky, vždy sa hodí najprv vlasy prestriekať sprejom pre objem, aby vlny alebo kadere potom vydržali čo najdlhšie. Nakoniec už stačí
len jemne prečesať na dokonalé vlny." Syd Hayes Session Stylist a BaByliss Ambassador

Odporúčame: Aká bude TOP farba na vlasy pre rok 2023? V kurze ich bude hneď niekoľko


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní