Fashion tipy: Ako nosiť bielu, modrú alebo zelenú počas leta?

Fashion tipy: Ako nosiť bielu, modrú alebo zelenú počas leta?

Letná sezóna je už v plnom prúde a s ňou aj obdobie plné horúcich lúčov slnka a osviežujúcej vody. Nový nával energie doprajte nielen sebe, ale aj vášmu šatníku a siahnite po energických farbách, ktoré vás nabijú do ďalších letných dní. 

Inšpirujte sa najnovšou kolekciou oblečenia módnej značky F&F a stavte túto sezónu na farby ako biela, modrá či zelená. 

Nadčasová biela

Mnohí z nás považujú svetlé odtiene ako biela alebo smotanová za fádne a častokrát dávame prednosť radšej žiarivejším farbám. Popritom zázraky sa dajú robiť aj s touto farbou, avšak musíte vedieť, ako na to!

Leto ide ruka v ruke s opaľovaním, ktoré krásne sfarbí pokožku do hneda a práve v kombinácii s výraznými tónmi pokožky vyzerá biela naozaj očarujúco.

Hitom posledných rokov sú vzdušné šaty a topy s jemnou čipkou, ktoré dodajú akejkoľvek dáme kúsok nežnosti. Presne také teraz nájdete aj v novej letnej kolekcii F&F.

Vo svetlých a príjemných farbách kolekcie nechýbajú ani štýlové jednodielne plavky či elegantné nohavice a šortky, ktoré počas leta určite využijete. Stačí ich doplniť farebným alebo vzorovaným topom a o outfit na túto letnú sezónu máte postarané!

Pozri aj: Ako sa obliecť do lietadla? Zvoľ pohodlný outfit ako známe celebrity!

ako nosiť bielu

Zdroj: F&F

V znamení mora

Keď sa povie leto, jednou z farieb, ktorá nám napadne ako prvá je jednoznačne modrá. Tá v nás evokuje more a prenáša nás aspoň v myšlienkach na vytúženú dovolenku.

Doprajte čerstvý závan modrej aj vášmu outfitu a oživte váš šatník o nové kúsky z F&F. Pre štýlový pracovný look môžete ľahko skombinovať vkusné košele s elegantnými nohavicami alebo všestrannými džínsami.

Na letnej dovolenke vám skvele poslúžia voľné šaty či jednodielne alebo dvojdielne plavky v atraktívnom vzorovanom prevedení.

Zaujme ťa aj: Kabelka z rafie - tento letný hit jednoducho musíš mať!

Letná energia v podaní trendy zelenej

Farba plná energie a optimizmu. Presne taká je zelená farba, ktorá by toto leto určite nemala chýbať vo vašom šatníku. Práve vďaka nej si totiž môžete prinavrátiť stratenú silu a nabiť sa potrebnou dávkou energie.

Či už hľadáte elegantné šaty na večeru s partnerom, alebo plavky na dovolenku, kúsky v obľúbenej trendy zelenej teraz nájdete v novej letnej kolekcii značky F&F.

Jednodielne plavky môžete navyše použiť aj ako body a vyčarovať z nich v kombinácii so šortkami nápaditý outfit k moru. Dlho preto neváhajte, uchmatnite si svoje obľúbené kúsky v F&F a užite si toto leto v znamení farieb naozaj do sýtosti!

Neprehliadni: Móda tohto leta sa nesie v 5 farbách: Ak ich zvolíš a zakomponuješ do šatníka, budeš štýlová

ako nosiť zelenú

Zdroj: F&F

TIP: Nakupujte v oddeleniach F&F a nezabudnite si pri pokladni naskenovať Clubcard kartu a ušetrite na celom nákupe -30 %.

Obľúbená zľava platí na všetko nezľavnené oblečenie, obuv a doplnky od 7.6. do 13.6.2023.

F&F clubcard

Zdroj: F&F


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní