Disko guľa – nový dekoračný trend do domácnosti: Niečo pre teba?

Disko guľa – nový dekoračný trend do domácnosti: Niečo pre teba?

„Bude dlouhá noc a punk nádherně hrát. Hodně dlouhá noc nikdo z nás nejde spát...“ spieva Helena Vondráčková v piesni a popravde, toto je najznámejší hit, ktorý nikdy nesmel chýbať na žiadnej poriadnej diskotéke alebo zábave. Vypaľovačka, ktorá vždy roztancovala celý parket. Pretože, keď sa človek poriadne zabáva, noc nikdy nekončí.

To boli časy, keď na tanečnom parkete každý ukazoval svoje tanečné kreácie odkukané z videoklipov alebo od kamarátov. Žiarivé svetlá, jemná hmla, ktorá sa vznášala od nôh smerom hore a DJ, ktorý púšťal moderné pesničky, ale aj evergreeny starých čias. A čo rozhodne nemohlo chýbať, tak disko guľa. Vďaka koronavírusu už na to len spomíname, no pevne veríme, že čoskoro tento pocit budeme môcť zažiť opäť. A zažiť ho môžete aj doma, pretože žiarivá disko guľa je zaujímavým prvkom, ktorý môžete začleniť medzi dekorácie do domácnosti. Navyše, aktuálne môžeme hovoriť o modernom disko trende, ktorý v tomto roku prevláda v interiérovom dizajne.

Disko guľa v interiéri je novým „must have“ trendom

Disko gule boli základom tanečných klubov a dnes sa pomaly vkrádajú aj do našich obývačiek, respektíve interiérov. Keďže ide o jeden z najneočakávanejších trendov v oblasti interiérového dizajnu, disko gule sa nepoužívajú na vytvorenie okázalých prvkov, ale skôr na moderné, svieže a „šmrncovné“ dotvorenie atmosféry v domácnosti.

Síce ide o prvok, ktorý je výrazný a kričí už z diaľky, no do miestnosti vnesie kúsok lesku. Nemusíte hneď voliť obrovskú disko guľu, ktorú postavíte do rohu miestnosti. Pokojne voľte menšie, ktoré uložíte okolo sviečky alebo na tanier v kombinácii s ďalšími jesennými alebo už vianočnými dekoráciami. Guľu len tak niekam hoďte do priestoru a tvárte sa, že to tak má byť. Jej umiestnenie totižto nemá žiadne pravidlá. Zaveste ju do stredu miestnosti, položte na stôl, vytvorte z nej kvetináč, no najlepšie spravíte, ak ju postavíte na miesto, kde bude na ňu svietiť slnko. Odraz vyplní celú miestnosť.

Inšpirujte sa prekvapivo elegantnými nápadmi v galérii, ako zakomponovať disko guľu do interiéru.

Inšpiruj sa: Vyrezávaná halloweenska tekvica: Inšpirácie, ako si skrášliť domácnosť

- Disko guľa v interiéri - inšpirácie
1 z 24

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 28.10.21 09:06

KK
karma
105.00

tak toto nie je moja šálka kávy

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 28.10.21 21:07

ZS
karma
100.00

Toto nieeee

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní