OBJAVTE KÚZLO HODVÁBNEHO VANKÚŠA

OBJAVTE KÚZLO HODVÁBNEHO VANKÚŠA

Vyspite sa do krásy s novou obliečkou na vankúš Delicate Silk. Dotyk pravého hodvábu prináša luxusný zážitok zo spánku a mnoho benefitov pre vašu pleť aj vlasy. Vďaka elegantnému baleniu je krásnym darčekom pre vašich najbližších.

NAJVYŠŠIA KVALITA

Keď hodváb, tak len ten najlepší. Pre skutočné pohodlie pri spánku sme pre obliečku zvolili typ Mulberry, ktorý je punc hodvábu tej najvyššej kvality. Vďaka 100% prírodnému zloženiu, dĺžke a pevnosti jednotlivých vlákien vzniká extra jemný, hladký a zároveň mimoriadne odolný materiál s nezameniteľnými vlastnosťami. Pre skutočný pôžitok z každej prespatej minúty.

Pozri aj: Vďačný potosovec zlatý: Ako zabezpečiť, aby sa mu doma darilo?

hodvábne obliečky

Zdroj: Lejaan

SPÁNKOM KU KRÁSE

Obliečka Delicate Silk sa stane obľúbeným spoločníkom vašich dní i nocí. Pravidelný spánok na hodvábe pozitívne ovplyvňuje kvalitu vlasov aj pleti, zatiaľ čo chladivý efekt a hypoalergénne zloženie zvyšuje komfort pri odpočinku. A kto by sa nechcel pri spánku automaticky starať aj o svoju krásu?

Hladký prírodný materiál navyše neabsorbuje kozmetické produkty ani prirodzenú vlhkosť pokožky. Pleť tak zostáva po celú noc hydratovaná, vlasy lesklé a riziko tvorby vrások sa znižuje.

Neprehliadni: ŠŤASTIE do každej rodiny! Tieto izbové rastliny priťahujú prosperitu i pozitívne vibrácie

hodváb

Zdroj: Lejaan

Aneta Machová, Product Developerka Lejaan, si kozmetické vlastnosti hodvábu nemôže vynachváliť. „Sama bojujem s citlivou pleťou, ktorá býva často dehydratovaná, a navyše mám kučeravé vlasy. Pravidelný spánok na hodvábnom vankúši mi pomohol zlepšiť kvalitu pleti, vlasy sa mi cez noc toľko nevysušujú a menej sa krepatia.“

Odporúčame: Aglaonema – izbovka s rozmanitým vzhľadom vhodná aj do tmavých interiérov

pravý hodváb

Zdroj: Lejaan

ELEGANTNÉ DARČEKOVÉ BALENIE

Doprajte komfort pravého hodvábu sami sebe, alebo ním urobte radosť niekomu blízkemu. Vďaka elegantnému baleniu sa obliečka Delicate Silk stáva ideálnym darčekom pre akúkoľvek príležitosť.

Krásna darčeková krabica s hodvábnym puzdrom a mašľou je v cene výrobku. Jedinečný zážitok tak čaká na každého nového majiteľa už pri samotnom rozbaľovaní.

Zaujme ťa aj: Ocot ako všestranný čistič? Pozor, na tieto predmety ho určite nepoužívaj!

Lejaan darčekové balenie

Zdroj: Lejaan

KOMFORT A JEDNODUCHÉ LADENIE

Pre našu novinku sme zvolili biely, béžový a svetlošedý hodváb. Neutrálne farby sa hodia do každej spálne a svojim prirodzeným leskom povýšia váš interiér na novú úroveň.

Praktická veľkosť obliečky 50 × 70 cm, skvelé termoregulačné schopnosti a vysoká priedušnosť materiálu sú zárukou komfortného spánku v každom ročnom období.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní