LEJAAN: srdcová záležitosť

LEJAAN: srdcová záležitosť

Zahoďte čokoládu a rezané kvety. Na tohtoročného Valentína prekvapte svojich najmilších nadčasovým darčekom, ktorý ich bude tešiť a rozmaznávať celé roky. Tipy od Lejaan pre láskyplné dni už čakajú na objavenie.

Prekvapte vankúšom s romantickou výšivkou. Detail srdiečok na obľúbenom kúsku obliečok? Maličkosť, ktorá zaručene vykúzli úsmev na tvári.

Novú kolekciu obliečky s výšivkami With Love sme navrhli z rovnakého materiálu ako naše obliečky z bavlny a TENCEL™ Lyocellu. S láskou, ako darček, ktorý zahreje pri srdci a doplní obľúbenú kolekciu.

Vyberte si z troch neutrálnych odtieňov ten vášmu srdcu najbližší. Minimalistický symbol lásky sme spojili s obliečkami Father's Playground, Quiet Jungle a Never Too Late.

Pozri aj: OBJAVTE KÚZLO HODVÁBNEHO VANKÚŠA

Lejaan kolekcia With Love

Zdroj: Lejaan

Darujte luxus v podobe hodvábneho vankúša

Hodvábna obliečka na vankúš Delicate Silk je ďalšou novinkou v našom sortimente, a napriek tomu si trúfame povedať, že si už získal nejedno srdce.

Pravý hodváb ponúka luxusný zážitok z každej prespatej minúty. Hladký povrch jemnej látky má blahodarné účinky na pleť aj vlasy, zatiaľ čo mimoriadna hebkosť a chladivý efekt prehlbuje pocit relaxácie.

Súčasťou produktu je elegantné darčekové balenie s hodvábnym puzdrom a mašľou. Pre pocit výnimočnosti od obdržania darčeka, až po prvé prebudenie.

Obliečku na vankúš Delicate Silk šijeme v troch odtieňoch a v jednotnom rozmere 50 x 70 cm.

Darujte pohodlie hebkého županu

Mäkučký župan zo 100% bavlny je darčekom, ktorý sa stane neoddeliteľnou súčasťou života obdarovaného. Poslúži ako hebký spoločník po kúpeli, na zahriatie za studených rán i ako obľúbená výbava víkendového odpočívania.

Vyberte si ten pravý zo siedmich odtieňov. Unisex strih a dvojitá výška pútok v páse zaistí, že župan dokonale padne na každú postavu. V podobe valentínskeho prekvapenia tak urobí radosť jemu aj jej.

Staroružový župan Gentle Rose

Zdroj: Lejaan

Venujte sladký spánok v nových obliečkach

Dokonalá hebkosť kolekcie Never Too Late pozdvihne spánok vašej milovanej osoby na novú úroveň.

Inovatívny materiál z TENCEL™ Lyocellu je neobyčajne mäkký, priedušný a vďaka skvelej termoregulácii zaistí maximálne pohodlie za každého ročného obdobia.

Obliečky v staroružovom odtieni šijeme v klasických, predĺžených aj dvojitých rozmeroch pre všetkých, ktorí sa o paplón radi podelia.

Odporúčame: Izbová papraď Venušin vlas – jej zelené vejáre oživia každý interiér

Delicate Silk

Zdroj: Lejaan

Doprajte možnosť vlastného výberu

Poukaz  Lejaan je skvelou voľbou pre každého, kto si svoje darčeky najradšej vyberá sám. Voucher vám zabalíme darčekovo s možnosťou osobného venovania. Predstavuje tak ideálny spôsob, ako potešiť aj tých najnáročnejších.

Vyberáte na poslednú chvíľu? Využite elektronický poukaz a dokonalý darček máte do niekoľkých minút vyriešený.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní