Manželstvo: Čo hovorí váš manželský horoskop o vašej spoločnej budúcnosti?

Manželstvo: Čo hovorí váš manželský horoskop o vašej spoločnej budúcnosti?
  • 31.01.2023
  • Lenka Biba Slovak

Pravdepodobne každé manželstvo sa začína eufóriou, nadšením a nekonečnou láskou. Keď sa však objavia prvé manželské problémy, veci sa zvyknú meniť. ALE, nemusí to tak byť! V živote totiž existuje veľké množstvo okolností, ktoré môžu spôsobiť rozpad vzťahu. Avšak, na každý problém existuje riešenie.

Príčin nestability a problémov v manželstve je veľa. Nikdy však netreba zabúdať na to, že najdôležitejšia zo všetkého je láska, komunikácia a vzájomné porozumie. Ak je vôľa na oboch stranách, nikdy nič nebude brániť tomu, aby ste vyriešili každý problém a užívali si spoločný život v harmónii a spoločnej láske.

Vedeli ste o tom, že váš dátum svadby môže veľa napovedať o tom, aký manželský život vás čaká? Pozrite sa spolu s nami na to, ktoré páry majú našliapnuté na dokonalé manželstvo a naopak, ktoré čakajú turbulencie a prípadne aj nezhody – to všetko podľa hviezd.

Manželstvá v období Barana: 21. marca - 19. apríla

Baran je veľmi dobrodružné, odvážne a nezávislé znamenie. Ak sa počas tohto obdobia zaviažete, budete prosperovať ako jednotlivci a nebudete riskovať, že sa vo vzťahu „stratíte". Aj vaše manželstvo bude plné spontánnosti.

Myslite na dobrodružstvá na poslednú chvíľu, vzrušujúce večere a nečakané romantické prekvapenia. Dávajte si však pozor, aby ste medzi sebou príliš nesúťažili, ako to zvyknú robiť páry zosobášené počas obdobia, v ktorom vládne znamenie Barana.

Odporúčame: Reese Witherspoon - čomu vďačí za svoju dokonalú postavu?

Manželstvá v období Býka: 20. apríla - 20. mája

Býk je mimoriadne zmyselné a dekadentné znamenie. Vy aj váš manžel sa v živote tešíte z tých lepších vecí a rozhodne sa nebojíte dopriať si chuť na luxus.

Dobrá správa – je vám súdené mať veľmi harmonické manželstvo, pretože sa obaja môžete na seba spoľahnúť. Niekedy však buďte viac odviazaní a nebráňte sa spoločným dobrodružstvám. Každopádne, manželstvá uzavreté v tomto období sú podľa hviezd odsúdené na úspech.

Manželstvá v období Blížencov: 21. mája - 20. júna

Pre páry zosobášené v období Blížencov je kľúčová práve komunikácia. Budete mať skutočne ideálne manželstvo, ak medzi vami a vašou polovičkou bude prebiehať neustály dialóg. Keďže túžite po rozmanitosti, udržujte veci zaujímavé tým, že sa spolu budete zúčastňovať nových aktivít.

Prihláste sa napríklad na kurz varenia, tanca, naučte sa nové veci alebo dokonca skočte padákom. Nenechajte sa však rozptýliť príliš mnohými smermi a vo všetkom uprednostňujte čas strávený spoločne. 

Manželstvá v období Raka: 21. júna - 22. júla

Domov je tam, kde je vaše srdce. A to platí aj pre manželstvá uzavreté v období Raka. Nebezpečenstvo, ktorému však možno čelíte, je to, že sa stanete vo vzťahu pohodlnými.

A práve nudný stereotyp môže byť pre mnohých ubíjajúci. Trávte preto veľa času spoločne – vonku pri rôznych nových aktivitách, buďte interaktívni a zostaňte v kontakte s priateľmi a rodinou.

Manželstvá v období Leva: 23. júla - 22. augusta

Páry zosobášené v tomto období budú mať pravdepodobne veľmi dramatické, teatrálne a vášnivé manželstvo. Obaja budete mať svoje názory, ktoré budete aj náležite reprezentovať.

Aj keď je pekné, že je tam veľa romantiky a vášne, niekedy máte vo zvyku byť až príliš dramatickí. POZOR, mohlo by to viesť k boju o moc, takže si dávajte pozor, aby ste sa navzájom príliš často nehádali.

Manželstvá v období Panny: 23. augusta - 22. septembra

Panna je mimoriadne organizované, rafinované a zdravé znamenie. A rovnaké sú podľa hviezd aj manželstvá, ktoré sa uzatvoria práve v tomto období.

S manželom si ale dávajte pozor na maličkosti, pretože v manželstve pôjde práve o detaily. Navzájom si pomáhajte, podporujte sa, nezáviďte si a tešte sa z každej spoločnej chvíle.

Manželstvá v období Váh: 23. september - 22. október

Váhy sú znamením, ktoré vládne dokonalému manželstvu. To je pravdepodobne dôvod, prečo je október jedným z najpopulárnejších svadobných mesiacov. Manželstvá uzavreté v období Váh sú, niet divu, o rovnováhe, dávaní a prijímaní od oboch partnerov.

Vzťah je pre vás a vášho muža skutočnou prioritou. Nebezpečenstvo však spočíva v strate svojej individuality. Nezabudnite sa vymaniť z párovej bubliny a robiť veci po svojom.

Neprehliadnite: Čínsky horoskop: Na ktoré znamenia sa usmeje šťastie v roku Zajaca?

Manželstvá v období Škorpióna: 23. október - 21. november

Škorpión je mimoriadne intenzívne znamenie. Vo vašom manželstve, uzavretom práve v tomto čase, musí byť veľa intimity a vášne, pričom by ste nemali mať problém udržať romantiku nažive aj v priebehu rokov.

V manželstve však môže dominovať moc aj kontrola, takže sa pravdepodobne objavia aj problémy so žiarlivosťou. Buďte opatrní a uistite sa, že ak sa cítite zranení, porozprávajte sa o tom. Nechcete predsa, aby váš vzájomný boj o moc zničil vaše manželstvo.

Manželstvá v období Strelca: 22. novembra - 21. decembra

Strelec je veľmi spoločenský, dobrodružný a svetský. A také bude podľa hviezd aj manželstvo uzavreté v tomto čase! Vo vašej spoločnej budúcnosti budete s najväčšou pravdepodobnosťou veľa cestovať. Neustále sa spolu učte a objavujte nové aktivity.

POZOR, pravdepodobne budete mať niekedy tendenciu príliš riskovať, a to najmä finančne. Snažte sa preto mať všetko pod kontrolou.

Manželstvá v období Kozorožca: 22. decembra - 19. januára

Kozorožec je znakom tradície, a preto sa zimná svadba v tomto období zvyčajne koná okolo Vianoc alebo Nového roka. Vám a vášmu manželovi ide predovšetkým o vzájomnú harmóniu a úctu k vašim hodnotám.

Radi oslavujete sviatky a udržiavate tradície z detstva. Jedna vec, na ktorej musíte ale obaja pracovať, je naučiť sa užívať si prítomnosť namiesto toho, aby ste vždy plánovali svoju budúcnosť.

Manželstvá v období Vodnára: 20. januára - 18. februára

Manželstvo uzavreté v období Vodnára možno najlepšie opísať ako nekonvenčné, svojrázne a moderné. Ste si navzájom najlepším priateľom, no zároveň ste veľmi spoločenský pár, ktorý organizuje množstvo večierkov.

Baví vás chodiť von a byť medzi veľkým davom ľudí. Aby bolo vaše manželstvo pevné, je dôležité, aby ste si vyhradili čas na dostatok spoločných chvíľ.

Manželstvá v období Rýb: 19. februára - 20. marca

Ryby sú znakom fantázie, predstavivosti, romantiky a kreativity. A v tomto duchu sa bude niesť aj manželstvo uzavreté v období Rýb. Vy a váš manžel ste nepochybne neuveriteľne zasnený pár. Vo svojej budúcnosti očakávajte obnovenie sľubu a spoločné oslavy.

Dajte si však pozor, aby ste sa príliš nevzdialili od reality. Nechcete predsa dovoliť, aby sa vaše emócie dostali do bodu, kedy nebudete žiť v realite ako pár a začnete navyše aj veľa míňať, aby ste vyhoveli svojim tvorivým nápadom.

Odporúčame aj: Biologický vek: Čo znamená a ako si ho správne vypočítať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní