Interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY sa presúva do online priestoru

Interaktívna konferencia PRE ZDRAVIE ŽENY sa presúva do online priestoru

Organizátorky interaktívnej konferencie PRE ZDRAVIE ŽENY presúvajú podujatie do online priestoru. Rozhodnutie prijali po dôkladnom zvážení aktuálnej situácie v súvislosti s narastajúcou tendenciou šírenia COVID-19 a odporúčaním Úradu verejného zdravotníctva. Prednášky odborníkov na témy ochorenie obličiek, diéty, zdravý chrbát, reumatizmus, správne cvičenie, prevencia a duševné zdravie môžu účastníci sledovať priamo z pohodlia svojho domova. Interakcia divákov bude zabezpečené formou četu a priamym zapojením sa do diskusie s odborníkmi. Plánované odborné konzultácie a preventívne kontrolné merania bude možné absolvovať priamo u vybraných partnerov konferencie.

Primárny zámer konferencie PPRE ZDRAVIE ŽENY je robiť osvetu v prevencii. Zároveň chceme chrániť zdravie účastníčok, preto pevne veríme, že organizácia live streamu naplní svoj cieľ a aspoň virtuálne prenesie atmosféru, ktorú by sme chceli zažiť na vlastnej koži. Dodržiavanie aktuálnych opatrení zároveň nie je jednoduché a aj samy zariadenia majú pred organizáciou akýchkoľvek podujatí veľký rešpekt. Na druhej strane, online formát konferencie umožňuje oveľa väčšej skupine ľudí zúčastniť sa a vypočuť si témy týkajúce zdravia a prevencie od špičkových odborníkov,“ hovorí Martina Novotná, zakladateľka portálu Akčné ženy a zároveň organizátorka podujatia.

Pozri aj: Prominentné mamičky po pôrode: Kto sa stihol dostať do formy?

online konferencia pre ženy

Zdroj: Akčné ženy

Online formát sľubuje vysokú úroveň aj interakciu divákov

Prvý online formát konferencie ponúka vo svojom programe prednášky aj diskusie s odborníkmi, ktorí sú špičkou vo svojom odbore. Témami, ktoré budú rezonovať a sú mimoriadne dôležité, sú ochorenie obličiek, zameranie sa na diéty, ako mať zdravý chrbát, reumatizmus, správne cvičenie, prevencia a duševné zdravie. „Účastníci môžu sledovať dianie na konferencii priamo z pohodlia svojho domova s obľúbenou kávou či čajom v ruke bez strachu z nakazenia sa novým koronavírusom. Zároveň môžu po celý čas klásť rečníkom otázky formou četu alebo priamym zapojením sa do diskusie, čím organizátori umožňujú priamu interakciu divákov,“ dodáva M. Novotná.

Odborné konzultácie a kontrolné preventívne vyšetrenia budú

Pre účastníkov online konferencie pripravili Akčné ženy v spolupráci s partnermi podujatia balík zdravia na odborné konzultácie a preventívne vyšetrenia zdarma aj so zľavami.

konferencia o zdraví pre ženy

Zdroj: Akčné ženy

Vstupenky na online konferenciu

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY je možné si teraz zakúpiť a sledovať odkiaľkoľvek v prijateľnej sume 11 eur. Zároveň bude po skončení podujatia k dispozícii aj záznam z konferencie.

Živé vysielanie prebehne v avizovanom dátume a čase – 10. októbra od 9.00 do 16.00 hod.  „Veríme, že si konferenciu Pre zdravie ženy v roku 2021 vychutnáme opäť naživo v rôznych mestách a rok 2021 prinesie už len pozitívne udalosti,“ dodáva organizátorka podujatia Martina Novotná. 

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy. Vstupenky je možné si zakúpiť online v e-shope Akčné ženy.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 29.09.20 07:06

ĽŠ
karma
100.00

Výborný primárny zámer, ikeď vzhľadom k situácii v online priestore!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní