Intímne detaily, ktoré by ste nemali zdieľať s najlepšou kamoškou

Intímne detaily, ktoré by ste nemali zdieľať s najlepšou kamoškou
  • 26.10.2020
  • Radka Vargová

Ženy majú jednoducho potrebu rozprávať o všetkom. Všetko riešiť, analyzovať a rozoberať do najmenších detailov. Ale sú veci, ktoré by ste si predsa mali nechať pre seba. Aj keď máte po svojom boku najlepšiu kamarátku, ktorej veríte. Intímne detaily tohto charakteru si radšej nechajte na doma.

Tabu

Niektoré veci, predovšetkým sexuálneho charakteru, by nemali byť pretriasané mimo spálne. Muži často nechápu, prečo perieme „špinavú bielizeň“ na verejnosti. A niektorí to dokonca považujú za výsmech, že sa delíte o intímnosti. Predovšetkým o tie, ktoré ho nestavajú do pozitívneho svetla. Zlyhanie alebo určitá neschopnosť vás uspokojiť, by ste skutočne nemali niekomu vešať na nos. A predovšetkým nie kamarátkam, ktoré pozná aj on. Veď si len zoberte, ako sa musí chlap cítiť, keď vie, že aj kamošky VEDIA, že vám to v noci nejako (kvôli nemu) nevyšlo...

Pozri aj: Bolesti chrbtice: Na aké degeneratívne ochorenie môžu poukazovať?

o čom nehovoriť s kamarátkami

Zdroj: Shutterstock®

Čo by malo byť teda pred kamarátkami tabu?

  • Kritika – jasné, z času na čas sa chceme každá na niečo posťažovať. Ale toto naozaj nerobte. Neprepierajte nedostatky partnera, nie je to veľmi fér voči jeho osobe. Ak máte pocit, že váš sexuálny život nie je uspokojivý, tak to predsa predovšetkým musíte riešiť s ním, nie? To, že teraz zaťažíte kamarátky, vám v ničom nepomôže.
  • Rozmery – téma, na ktorú sa ženy rady vyjadrujú. A mnohé si myslia, že aj muži, ale pravda je taká, že oni to naozaj nikdy nechcú a nemajú potrebu riešiť. Či už veľkosť jeho penisu alebo hrúbka – to by malo zostať pre vaše kamarátky tajomné. Rovnako aj informácie o erekcii.
  • Požiadavky – máte nejaké erotické predstavy, ktoré chcete zapojiť do sexuálneho života? Tak prečo to riešite s kamarátkami? Veď v prvom rade by to mal vedieť váš partner, nie? On vám ich môže splniť a ukojiť tak vaše potreby. A rovnako tak im nevešajte na nos jeho požiadavky. To, že sa vám zveril, je veľký intímny záväzok. Nezrádzajte ho. 
Niektoré veci si radšej nechajte pre seba!

Zdroj: Shutterstock®

Povolené témy

Aby to nebolo len o tom, čo nemôžete, máme aj pár tém, ktoré pokojne môžete navodiť pri káve s najlepšou kamarátkou. Sú to predovšetkým témy, ktoré môžu istým spôsobom pomôcť, poradiť, prípadne zlepšiť sexuálny život druhej osobe.

  • Pozície – objavili ste skvelú pozíciu, ktorá vám pomôže k vyvrcholeniu? V tom prípade sa pokojne pobavte s kamoškou na túto tému a poraďte jej. 
  • Pomôcky – rovnako môže byť reč o novom vibrátore či lubrikačnom géle. Či už vy rozdáte zopár užitočných tipov alebo ona ich dá vám, tak či onak ich môže niekto zúžitkovať.
  • Orgazmus – téma, o ktorej sa dá baviť hodiny. Ak máte problém s jeho dosahovaním, tak nie je zlé pozbierať pár informácií od najbližších osôb. 
  • Chvála – no samozrejme, chvála partnera sa môže pretriasať. Na to sa predsa nebude nikdy hnevať žiadny chlap! 

Neprehliadni: Kedy je čas na rozchod? 5 signálov, že sa váš vzťah blíži ku koncu


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 27.10.20 06:25

ĽŠ
karma
100.00

Sú veci, ktoré by sme si mali nechať iba pre seba...

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 27.10.20 09:18

KK
karma
105.00

Súhlasím s týmto článkom.

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 28.10.20 14:13

DB
karma
117.00

Sú veci, ktoré by sme naozaj nemali preberať ani s najlepšou kamarátkou....

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní