VIDEO: Refectocil farba na obočie – ako ju správne používať pri domácej úprave obočia?

VIDEO: Refectocil farba na obočie – ako ju správne používať pri domácej úprave obočia?

Zmena vzhľadu obočia, či už jeho tvaru alebo farby, dokáže razom ovplyvniť vzhľad celej tváre. Pozitívne, ale aj negatívne. Obočie je rámom tváre a s jeho úpravami treba byť opatrný. Mnohé ženy majú to šťastie, že dostali do vienka, takpovediac, takmer dokonalé obočie a stačí im trebárs len vytrhať nadbytočné chĺpky, prípadne učesať obočie kefkou a priehľadným či farebným gélom.

Mnoho žien sa naopak nevyhne väčším úpravám obočia. Buď majú obočie veľmi tenké a slabé alebo naopak hrubé a bujné. Mnohé ženy tiež majú problém s farbou obočia. Niektoré ho majú svetlé a nevýrazné, iným zase farebne neladí s prefarbenými vlasmi. Úpravu svojho obočia možno vložiť do rúk profesionálov, no v dnešnej dobe, keď máme bežne dostupné aj profesionálne pomôcky, nie je problém upraviť si obočie podľa svojich preferencií taktiež doma. Skúšali ste napríklad niekedy domáce farbenie obočia?

Farbenie obočia za pár minút i v pohodlí domova

Verte, že domáce farbenie obočia nie je ničím náročným, o čom sa môžete presvedčiť aj v našom novom videu. Ukážeme vám, čo na to budete potrebovať a ako postupovať. Domáce farbenie obočia je veľmi pohodlné, ušetrí nemálo peňazí aj času. Ak ste doteraz váhali, že to možno nezvládnete, opak je pravdou. Netreba sa báť, obočie podľa svojich predstáv budete mať hotové za pár minút!

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom farbenia obočia nám ich môžete zanechať v komentároch. Pevne veríme, že náš videonávod bude pre vás užitočný. 

Pozri ďalšie video: Novinky od FOREO – s čím prichádza FOREO Luna 4, Luna 4 Mini a Luna 4 Go?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní