Celebrity narodené v znamení Vodnár

Celebrity narodené v znamení Vodnár

Vedeli ste o tom, že najviac milionárov sa údajne rodí v znamení Vodnár? Možno je tomu tak i preto, že Vodnári vedia byť nekompromisní, progresívni, originálni a majú odvahu neustále čeliť novým výzvam. Toto vzdušné znamenie pripadá osobám, ktoré sa narodili medzi 21. januárom a 19. februárom. Vodnár, ktorý bol na starých babylonských kameňoch zobrazovaný ako kľačiaci muž vylievajúci vodu z vedra na ramene, je jedenástym znamením zvieratníka a pomenovaný bol podľa pomerne rozsiahleho súhvezdia Vodnár. 

Aké sú osoby narodené v znamení Vodnár? Okrem spomenutých vlastností im možno pripísať aj mnohé ďalšie, ako je silná charizma, pevná vôľa, impulzívnosť, odvaha, ale aj nepokojnosť. Muži Vodnári milujú spoločnosť, s ktorou sa môžu dobre porozprávať a zameriavajú sa na krásu ľudskej duše. Ženy v tomto znamení majú rovnako radosť z komunikácie, potrpia si na spravodlivosť a neustále hľadajú nové veci. Patríte medzi Vodnárov i vy? Zistite, s ktorými celebritami a známymi osobnosťami máte toto znamenie spoločné!

Pozri aj: Celebrity narodené v znamení Kozorožec

Vodnári vo svete filmu

  • Jennifer Aniston (11. február 1969) – americká herečka, producentka a podnikateľka. Do väčšieho povedomia sa dostala najmä rolou Rachel Greenovej v seriály Priatelia. Vidieť sme ju mohli vo filmoch Marley a ja, Šéfovia na zabitie, My sme Millerovci a v mnohých ďalších. 
  • John Travolta (18. február 1954) – americký herec, tanečník a spevák. Preslávili ho filmy, ako napríklad Pomáda či Pulp Fiction: Historky z podsvetia. Je držiteľom ocenenia Zlatý glóbus za rolu vo filme Chyťte ho!. 
  • Ashton Kutcher (7. február 1978) – americký herec a producent. Vidieť sme ho mohli vo filmoch, ako napríklad Vrahúni, Jobs alebo Hádaj, kto príde. V začiatkoch kariéry pracoval ako model, objavil sa v reklamách pre Calvina Kleina. 

Ďalší Vodnári: Mia Farrow, Tom Hiddleston, Chloë Grace Moretz, Josh Brolin, Tom Selleck, Christian Bale, Bridget Fonda, Elizabeth Banks, Kateřina Brožová, Jiří Lábus, Emma Roberts.

Svetové hudobné hviezdy v znamení Vodnára

  • Shakira (2. február 1977) – kolumbijská speváčka a skladateľka, vlastným menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Naspievala pieseň Waka Waka (This Time for Africa), ktorá sa stala oficiálnou hymnou Majstrovstiev sveta vo futbale 2010.
  • Ed Sheeran (17. február 1991) – anglický spevák, skladateľ a hudobník. V súčasnosti je jedným z najpredávanejších hudobných umelcov na svete, po celom svete predal viac ako 150 miliónov nahrávok. Objavil sa aj vo filmoch Yesterday a Dieťa Bridget Jonesovej.
  • Robbie Williams (13. február 1974) – britský popový spevák, textár a skladateľ. Začínal v chlapčenskej skupine Take That a ako sólový spevák sa postupe zaradil medzi svetových hudobných interpretov s vyše 120 miliónmi predaných nahrávok. 

Ďalší Vodnári: Justin Timberlake, Alicia Keys, Wolfgang Amadeus Mozart, Lenka Filipová, Harry Styles, Bob Marley, Ava Max, Billie Joe Armstrong, Dr. Dre, Alice Cooper.

Pozri aj: Horoskop zdravia – ktoré znamenia sú na ochorenia náchylnejšie?

znamenie Vodnár

Zdroj: Shutterstock®

Vodnári v športe

  • Cristiano Ronaldo (5. február 1985) – portugalský profesionálny futbalista. Hrá v Premier League za Manchester United FC a je kapitánom portugalského národného tímu. V rokoch 2016 a 2017 ho Forbes zaradil medzi najlepšie platených atlétov na svete. 
  • Jaromír Jágr (15. február 1972) – český hokejista. Hrá za klub Rytíři Kladno, predtým pôsobil aj v NHL v kluboch Florida Panthers, New York Rangers a mnohých ďalších. Je dvojnásobným víťazom Stanley Cupu v NHL a od roku 2008 je členom Siene slávy českého hokeja. 
  • Jarmila Kratochvílová (26. január 1951) – bývalá česko-slovenská bežkyňa na krátke a stredné trate. Je držiteľkou svetového rekordu na 800 m. Počas svojej kariéry získala niekoľko zlatých medailí, hneď dve na Majstrovstvách sveta v Helsinkách v roku 1983 za beh na 400 aj 800 m.

Ďalší Vodnári: Dominik Hašek, Neymar, Michael Jordan, Ronda Rousey, Vince Carter.

Ďalšie celebrity a prominenti v znamení Vodnára

  • Ellen DeGeneres (26. január 1958) – americká komička, televízna moderátorka, spisovateľka a herečka. Začínala ako stand up komička v 80. rokoch, od roku 2003 moderuje vlastnú talkshow The Ellen DeGeneres Show. Objavila sa aj v niekoľkých filmoch a dabovala postavičku Dory v animovaných filmoch Hľadá sa nemo a Hľadá sa Dory. 
  • Nicolas Sarkozy (28. januára 1955) – francúzsky politik. V rokoch 2007 až 2012 bol prezidentom Francúzska. 
  • Paris Hilton (17. február 1981) – americká modelka a herečka. Je dcérou Richarda Hiltona, vnuka zakladateľa hotelového impéria Conrada Hiltona. Vidieť sme ju mohli vo filme Múzeum voskových figurín. 

Ďalší Vodnári: Oprah Winfrey, Francis Bacon, Jerry Springer, Janice Dickinson, Doutzen Kroes, Charles Darwin, John Grisham.

Slovenskí speváci, herci a ďalší známi Slováci narodení v znamení Vodnára

  • Katarína Koščová (11. február 1982) – slovenská speváčka. Preslávila sa účasťou v televíznej súťaži Slovensko hľadá Superstar v roku 2005, ktorú vyhrala. Na Slávikovi 2005 sa v kategórii speváčka umiestnila na 4. mieste a získala cenu Objav roka 2005. 
  • Matej Tóth (10. február 1983) –  slovenský atlét. Na olympijských hrách 2016 v Rio de Janiero získal zlatú medailu. Vyhral niekoľko ankiet Slovenský atlét roka a ako prvý atlét v histórii získal v roku 2016 ocenenie Športovec roka na Slovensku. 
  • Diana Mórová (18. február 1970) – slovenská herečka. V roku 2009 získala ocenenie OTO v kategórii Herečka roka. Je tiež držiteľkou Krištáľového krídla. Hrala v seriáli Panelák, vo filme Sviňa a rovnako sme ju mohli vidieť ako porotkyňu v relácii Česko Slovensko má talent. 

Ďalší Vodnári: Kristína Bartošová, Milan Lasica, Andrea Karnasová, Tereza Nvotová, Mariana Ďurianová.

Pozri aj: Ktorí muži lezú na nervy všetkým ženám? Tieto 3 znamenia v tom vedú!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní