Chata vo Švajčiarsku – nenechaj si ujsť najnovšiu knihu z úspešnej série Romantické úteky

Chata vo Švajčiarsku – nenechaj si ujsť najnovšiu knihu z úspešnej série Romantické úteky

Pohodlne sa usaďte do svojho obľúbeného kresla, zababušte sa do deky a pri šálke lahodnej horúcej čokolády sa začítajte do romantického príbehu o zasnežených vrcholkoch švajčiarskych Álp a jednej mimoriadnej láske, ktorá svojou vrúcnosťou dokáže roztopiť ľady a zahriať srdce. Kniha vychádza vo vydavateľstve Cosmopolis, ktoré je súčasťou vydavateľstva GRADA Slovakia. 

Chata vo Švajčiarsku

Mína je trošku ako neriadená strela, no práve preto ju majú jej priatelia tak radi. O to viac je pre ňu šokujúce, keď ju muž, ktorého miluje, opustí práve pre jej nespútanú povahu. V hĺbke svojej duše však Mína verí, že šálka horúcej čokolády dokáže vyriešiť všetky problémy. A tak sa jedného dňa zbalí a vyrazí za dobrodružstvom do Švajčiarska, pod zasnežené vrcholky Álp. Je odhodlaná dať svojmu životu novú šancu a znova v sebe zapáliť stratenú iskru.

V útulnej horskej chate sa rozhodne riadiť jasnými pravidlami: litre horúcej čokolády sú povolené, muži sú zakázaní. Lenže hlava srdcu nerozkáže... Hlavne keď sa na scéne objaví príťažlivý Luke, pri ktorom sa Míne podlamujú kolená... 

Kniha Chata vo Švajčiarsku od Julie Caplinovej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Bestsellerová séria ROMANTICKÉ ÚTEKY

Knižná séria Romantické úteky je v súčasnosti jednou z najobľúbenejších romantických sérií. Britská autorka Julie Caplinová v nej svojich čitateľov berie na mnohé zaujímavé miesta, kam hrdinky utekajú za láskou. V týchto príbehoch sa spája milá a pohodová atmosféra známych miest a sympatické hrdinky. Aj napriek problémom, s ktorými sa stretávajú, prídu všetky na to, že šálka kávy spraví náladu, dobrý koláčik vykúzli úsmev na perách a lásku môžete nájsť aj pri šľahaní krému do makróniek.

A práve tú kúzelnú schopnosť prepojiť romantiku s vášňou pre jedlo a vykresliť atmosféru miesta oceňujú všetky čitateľky, ktoré si sériu Romantické úteky obľúbili. Čitateľky sa môžu tešiť na ďalšie knižky, pretože autorka prezradila, že má s vydavateľom naplánované už dva nové romantické úteky. V máji 2022 navštívila Prahu a tá ju očarila natoľko, že ešte počas svojej návštevy prezradila, že jeden z príbehov určite zasadí do tejto krásnej európskej metropoly.

Séria romantické úteky od Julie Caplinovej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Julie Caplinová

Julie Caplinová je závislá od cestovania a dobrého jedla. Neustále sa snaží objaviť ten najlepší džin, a dokonca aj svoju prvú knihu napísala vo chvíľkach medzi ochutnávkami tohto nápoja, ktorému sa hovorí aj „holandská guráž“.

Ako PR riaditeľka sa dlhé roky potulovala po Európe a sprevádzala tých najlepších gastronovinárov na press tripy, aby ochutnali gastronomické pochúťky v najrôznejších mestách Talianska, Francúzska, Belgicka, Španielska, Dánska a Švajčiarska. Tieto cesty sa stali pre ňu neskôr inšpiráciou na napísanie úspešnej série Romantické úteky, ktorú odštartovala Kaviareň v Kodani.

Júlie Caplinová

Zdroj: Grada

Úryvok z knihy Chata vo Švajčiarsku

Vtom Johannes niečo zamumlal po nemecky. Luke sa zasmial a otočil sa k Míne.

„Sťažuje sa, že ho rozptyľujeme. Povedal niečo v tom zmysle, že si máme nájsť súkromie.“

„Ja predsa nič nerobím,“ hanblivo sa ozvala Mína a v spätnom zrkadle bolo vidieť, ako nadvihla obočie.

„To ani nemusíš,“ odvetil Luke a z očí mu žiarila nežná úprimnosť a dôvernosť. Uložila si tú poznámku na maličké hrejivé miesto, ktoré si nosila v sebe a z ktorého vyžarovalo šťastie. Ako vždy, keď bola s ním, všetky jej zmysly sa vyladili na Lukovu frekvenciu a v temnom aute sa ten pocit ešte znásobil. Po desiatich minútach Mína znova vzhliadla k tmavej oblohe. Zaplnila sa víriacimi vločkami, ktoré sa v prudkom tanci znášali k zemi podobne, akoby sa víchrica pohrávala s jesenným lístím. 

 

Zdroj: GRADA Publishing

Julie Caplinová Chata vo Švajčiarsku

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Iveta Moravčíková 30.03.23 22:15

IM
karma
100.00

Kedže rada čítam knihy tak určite si prečítam

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní