Chcete do Vianoc všetko stihnúť? Nemusíte, ale na jednu vec nezabúdajte

Chcete do Vianoc všetko stihnúť? Nemusíte, ale na jednu vec nezabúdajte

Aby ste si najkrajšie sviatky v roku skutočne užili, musíte sa cítiť dobre. Popri povinnostiach si nájdite čas na svoju obľúbenú aktivitu, doprajte si, po čom dlho túžite a nezabúdajte na seba...

Máme za sebou Mikuláša a čakajú nás najkrajšie sviatky v roku. Obdobie pečenia medovníčkov a voňavých koláčikov, nakupovania darčekov, vianočných trhov, ale aj večierkov a koncoročných stretnutí. Sú to dni, keď nás čaká veľa povinností v práci a zároveň sa nezastavíme ani doma. V práci totiž treba dokončiť všetky povinnosti, pripraviť sa na uzávierky a doma nás zas čakajú rodinné povinnosti. A k tomu všetkému ešte predvianočné upratovanie, tomu sa nevyhne zrejme ani jedna z nás.

Pozri aj: Kontrola partnerovho telefónu: Ide o prirodzenú vec alebo je to zásah do súkromia?

IQOS ILUMA

Zdroj: IQOS

Vianoce sú však aj o tom, aby sme dokázali na chvíľu zastaviť a premýšľať, dopriať aj sebe pokoj a nejakú tú radosť, drobnosť, ktorá nás poteší. Môžete si zájsť na kozmetiku, kúpiť si módny doplnok, po ktorom dlho túžite. Alebo sa konečne odhodlať k zmene imidžu, objednať sa kaderníčke, vybehnúť s kamarátkami na predĺžený víkend, alebo viete čo? Len tak sedieť pri dobrom filme a oddychovať so šálkou punču. Tých možností na pokojný december je veľa.

Mimochodom, s príchodom sviatkov zvykneme rekapitulovať, obzerať sa za uplynulými mesiacmi a hodnotiť, čo všetko sa nám podarilo a čo nás ešte čaká. Chceme si pod vianočným stromčekom nájsť nielen hmotné darčeky, ale aj pokoj, smiech a radosť. Toto obdobie by tak malo byť tým najkrajším v roku, mali by sme zabudnúť na stres a ak aj nestihnete umyť nejaké to okno, upiecť desať druhov koláčikov či pripraviť si veľkolepú výzdobu, nevadí. Vaše sviatkovanie to nemusí vôbec ovplyvniť.

Odporúčame: Najčarovnejšie decembrové destinácie: Dopraj si ku koncu roka nezabudnuteľný zážitok

spolocne pecenie s kamaratkou moze byt skvely relax a medzitym si mozete povedat vsetko to co ste pocas predvianocneho zhonu nestihli

Zdroj: IQOS

A pozor na stres! A, samozrejme, na zlozvyky...

Prečo o tom hovoríme? Odpoveď je jednoduchá, pretože keď sme v strese, holdujeme mnohým zlozvykom. Nezabudnite, že stres je tiež spúšťačom fajčenia. Dospelí fajčiari, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, však môžu prejsť na bezdymové Vianoce. Veď cigaretový dym nielenže nie je vhodným spoločníkom na ceste za zdravším životným štýlom, nepatrí ani do domácností a môže pokaziť dokonalú vianočnú idylku.

Vyššia úroveň z užívateľského zážitku v podobe bezdymovej alternatívy IQOS ILUMA.

Zaujme ťa aj: Keanu Reeves ako šľachetný človek: Čím si táto MEGA STAR získava srdcia svojich fanúšikov?

vianočné pečenie

Zdroj: IQOS

Tip na darček pod stromček?

Pre dospelých fajčiarov, ktorí nechcú alebo nedokážu prestať fajčiť klasické cigarety, môže byť vhodnou voľbou na vianočný darček technologická vychytávka s moderným dizajnom IQOS ILUMA. Bezdymové zariadenia IQOS neprodukujú cigaretový dym, a tak nevzniká nevábny cigaretový zápach, ktorý by sa držal vo vlasoch, na pokožke, ale aj oblečení a v interiéri. Pri používaní bezdymovej alternatívy IQOS ILUMA nedochádza k spaľovaniu tabaku. Namiesto dymu produkuje aerosól, ktorý obsahuje výrazne menej škodlivín ako cigaretový dym. 

Pri tomto bezdymovom zariadení hovoríme o revolučnej technológii indukčného nahrievania tabaku SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM. A tak bezčepeľové zariadenie nahrieva tabak vo vnútri, a tak nielenže je modernejšie, ale aj čistejšie, bez nutnosti čistenia

Pozri tiež: Ako predísť vianočnému stresu? S týmito radami to zvládneš ľavou zadnou

Na snímke bezdymové zariadenie IQOS ILUMA

Zdroj: IQOS

IQOS ILUMA ponúka tri druhy prevedenia – od prémiového zariadenia IQOS ILUMA PRIMA, cez IQOS ILUMA, až po zariadenie „všetko v jednom“ IQOS ILUMA ONE. Príjemné zemité farby ocenia dospelí užívatelia tabakových a nikotínových výrobkov, a tak môže byť aj tipom na ich vianočný darček.

Púzdra si môže dospelý užívateľ personalizovať z množstva farieb a textúr, pri zariadeniach IQOS ILUMA a IQOS ILUMA PRIME je tiež široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače.

Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA vo všetkých troch verziách sú dostupné na Slovensku v IQOS predajniach a v online predaji od 16. novembra 2022 a od 1. decembra 2022 na ďalších vybraných predajných miestach.

Bezdymové zariadenia IQOS nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový. Sú určené len pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Zdroj: PMI


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 08.12.22 17:30

MM
karma
100.00

hlavne nestresovať, nemusí byť všetko dokonalé

  • 0
Odpovedať

Darina Božiková 09.12.22 14:40

DB
karma
114.00

veď Vianoce majú byť sviatkami pokoja, radosti a najmä rodiny. ale ten stres nemusí byť taký zaťažujúci. ja totiž Vianoce milujem aj s tým stresom. bez neho by som si potom nevychutnala tak ten pokoj a pohodu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní