Ellie Goulding 7 mesiacov tajila sladké tajomstvo: Čaká bábätko!

Ellie Goulding 7 mesiacov tajila sladké tajomstvo: Čaká bábätko!

Nielen slovenský, ale aj zahraničný šoubiznis sa teší veľkému babyboomu. Zdá sa, že posledný rok sa nesie v znamení mamičkovských povinností a už onedlho k čerstvým mamičkám pribudne aj speváčka Ellie Goulding. Speváčka, ktorú si všetci spájame s mnohými piesňami, no asi jej najznámejšou je pieseň k filmu 50 shades of gray (50 odtieňov sivej) – Love Me Like You Do.  Keďže posledný rok bol zatemnený vírusom, ktorý sa šíri po celom svete, nebolo vôbec ťažké toto sladké tajomstvo utajiť. Ellie Goulding túto krásnu správu prezradila ako prvému známemu magazínu Vogue a neskôr sa pochválila aj na sociálnych sieťach, kde zverejnila niekoľko fotografií s tehotenským bruškom.

Ako sama pre tento magazín uviedla, to, že je tehotná zistila na prvé výročie svadby. Vôbec to nebolo plánované, o to viac to bolo prekvapivé. To, že pod srdcom nosí nového človiečika bolo teda krásnym prekvapením pre oboch budúcich rodičov. Ako však na sociálnych sieťach uvádza, celkom si to užíva. Užíva si svoje nové krivky a rovnako si celé toto obdobie užíva aj jej manžel Caspar.

Ako ju tehotenstvo ovplyvnilo?

Je neuveriteľné, ako môže tehotenstvom ovplyvniť ženu a ženské telo. Ellie Goulding je známa tým, že si dáva pozor na svoj jedálniček. Šaláty, semená, orechy a všetky zdravé veci – to sa nachádzalo v jej jedálničku predtým, než otehotnela. S tehotenstvom prišli aj rôzne chúťky a predovšetkým na všetky tie nezdravé a zakázané veci. Nuž, keď si bábätko pýta! Ako uviedla pre spomínaný magazín, túžila len po sacharidoch a cukroch.

Ellie si tiež dávala pozor aj na svoju kondičku, no s koncom prvého trimestra akoby odišla aj jej energia. Zrazu mala iné telo, menej energie a nedokázala si úplne so všetkým poradiť.

Bude to chlapec alebo dievča?

Aj keď to s manželom vedia, pretože im to ultrazvuk odhalil, nikdy nebola príliš zvedavá na to, čo nosí pod srdcom. Pre ňu je najdôležitejšie, aby bábätko bolo zdravé – veď v podstate, to chce každá tehotná žena. Snaží sa brať veci také aké sú a príliš sa nezameriava na plánovanie budúcnosti. Prijíma všetko tak, ako to je, pretože tak to má byť!

Neprehliadni: Čo sa to stalo s Yasmine Bleeth?! Sexi plavčíčka zo seriálu Baywatch sa zmenila na nepoznanie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 02.03.21 08:45

ĽŠ
karma
100.00

Blahoželám!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 07.03.21 16:48

karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní