Keanu Reeves ako šľachetný človek: Čím si táto MEGA STAR získava srdcia svojich fanúšikov?

Keanu Reeves ako šľachetný človek: Čím si táto MEGA STAR získava srdcia svojich fanúšikov?
  • 03.12.2022
  • Lenka Biba Slovak

Keanu Reeves je nielen úspešný a celosvetovo obľúbený herec, ale aj veľmi šľachetný a obyčajný človek, ktorý to vo svojom živote nemal ľahké. Od svojich troch rokov vyrastal s tromi rôznymi nevlastnými otcami. V mladosti utrpel vážnu nehodu, ktorá zmarila jeho šance stať sa profesionálnym hokejistom.

Musel čeliť ťažkému osudu, pretože veľmi skoro prišiel ako o svoju malú dcérku, ktorá zomrela pri pôrode, tak aj o svoju manželku, ktorá zomrela pri autonehode. Smrť mu vzala aj jeho najlepšieho priateľa, ktorý zomrel na predávkovanie, a jeho sestra dlhé roky bojovala s leukémiou.

Nič z toho však Keanu nezlomilo a nepoddal sa nepriaznivému osudu. Práve naopak. Je to slušný a šľachetný človek, ktorý žije v obyčajnom byte, rád sa túla po meste (New York) a často ho vídať, ako cestuje metrom. Veľmi veľa zo zarobených peňazí z natáčania venuje na charitu alebo na pomoc tým, ktorí to potrebujú viac, ako práve on.

Ako Keanu Reeves pomáha iným?

Počas svojej kariéry daroval Keanu Reeves veľké sumy peňazí napríklad nemocniciam či rôznym charitatívnym organizáciám. Pri natáčaní jedného zo svojich filmov počul rozhovor dvoch asistentov kostýmov, pričom jeden z nich plakal, pretože mu hrozilo, že príde o dom. Musel totiž zaplatiť 20 000 dolárov, ktoré nemal. Ešte v ten deň vložil Keanu túto sumu na potrebný účet a dotyčného pána spolu s rodinou zachránil pred stratou domu.

Odporúčame: Tajomstvá slávnych: Ktoré celebrity bojovali s neplodnosťou?

keanu reeves manželka

Zdroj: instagram.com/keanureevesofflcial_

Hviezda Matrixu má veľké srdce

Keanu Reeves, jeden z najuzemnenejších mužov, akých kedy svet videl, je príkladom slušnej celebrity. Hviezda Matrixu sa nepodobá žiadnej inej superstar v Hollywoode. Príbehy o jeho skromnom a starostlivom správaní zahrejú pri srdciach fanúšikov po celom svete.

Je známy svojím láskavým srdcom a všetkými charitatívnymi projektami, ktoré podporuje. Nie je žiadnym tajomstvom, že si rozdelil milióny dolárov s tímom výpravy a špeciálnych efektov, ktorý s ním pracoval na filmoch Matrix. Za pokračovania Matrixu si znížil plat, aby tímy kaskadérov a špeciálnych efektov mohli zarobiť viac peňazí.

Všetkým svojim dablérom – kaskadérom vo filme Matrix kúpil motocykle Harley-Davidson ako poďakovanie. Väčšinu peňazí, ktoré zarobil práve týmto filmom, tiež venoval charite na výskum leukémie. Bolo to rozhodnutie prijaté na pamiatku jeho sestry Kim, ktorá v čase uvedenia Matrixu do kín bojovala osem rokov s leukémiou.

Keanu Reeves potešil, prekvapil a dojal svoju 80-ročnú fanúšičku!

Jeden z jeho nedávnych prejavov láskavosti potešil srdcia fanúšikov po celom svete. Keanu sa dozvedel o svojej 80-ročnej fanúšičke, ktorá videla každý jeho film, a preto sa rozhodol zavolať jej a spríjemniť jej deň. Toto gesto zverejnila na sociálnej sieti vnučka 80-ročnej fanúšičky, ktorá herca pochválila za jeho láskavé srdce.

„Moja babička bola zamilovaná do Keanu Reevesa, pretože jej pripomínal môjho starého otca, keď bol mladý. Videla všetky jeho filmy," napísala vnučka fanúšičky. Jej stará mama utrpela mozgovú príhodu, keď mala 70 rokov a posledných 10 rokov svojho života bola väčšinou iba pripútaná ku kreslu vo svojom dome. Preto sa sledovanie filmov stalo jej obľúbenou činnosťou.

Vnučka dotyčnej pani napísala: „...jeho skutočná láskavosť k nej a záujem o ňu ukázali, aký je to skutočne úžasný muž."

Neprehliadnite: Vianočné trendy pre rok 2022: Od mrazivej Škandinávie až po výzdobu v tradičných farbách

keanu reeves zaujímavosti

Zdroj: instagram.com/keanureevesofflcial_

Keanu Reeves je skutočná hviezda

Keanu Reeves urobil svojej 80-ročnej fanúšičke nezabudnuteľný deň. Tá je doňho zamilovaná a videla všetky jeho filmy. Vnučka dotyčnej pani jedným dychom dodáva: „Môj strýko bol obchodne v LA (Los Angeles) a jedol v luxusnej reštaurácii, keď dnu prišiel Keanu Reeves spolu s nejakou ženou. Keď dojedol, môj strýko prišiel k ich stolu a povedal: Zvyčajne to nerobím, ale len som chcel, aby si vedel, že moja 80-ročná matka ťa miluje a videla všetky tvoje filmy. Pripomínaš jej môjho otca."

Keď to Keanu počul, okamžite chcel so ženou hovoriť a požiadal o jej telefónne číslo. Vnučka ďalej napísala: „Niekoľko minút sa rozprával s mojou starou mamou, vďaka čomu zažila zážitok na celý život. Bola taká izolovaná a jeho skutočná láskavosť k nej a záujem o ňu ukázali, aký je to skutočne úžasný muž." Keanu je skutočná hviezda!

Odporúčame aj: Predstaviteľ Aquamana (Jason Momoa) sa odviazal: Fanúšičky potešil pohľadom na jeho holý zadok

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/keanureevesofflcial_
 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Dominika Molnárová 06.12.22 17:42

DM
karma
-1.00

Fešák.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní