Najdivnejšie veci na internete: Žeby dizajnéri spravili niekde chybu?

Najdivnejšie veci na internete: Žeby dizajnéri spravili niekde chybu?

Od doby, čo začala globalizácia a začali sa k nám dovážať veci zo zahraničia, môžeme natrafiť na rôzne podivné veci, pri ktorých sa častokrát pozastavíme, pretože nedokážeme uveriť vlastným očiam. Na jednej strane sú mnohí z nás radi, pretože môžeme nakupovať zo zahraničných e-shopov, kde sú mnohé veci oveľa lacnejšie ako na našom domácom trhu. Ale na druhej strane ide o nakupovanie formou pokus – omyl.

Objednávame predovšetkým z čínskych e-shopov, kde môžeme nakupovať „za pár šupiek,“ ale vždy musíme tŕpnuť, čo nám vlastne príde. Častokrát sa obrázok predajcu nezakladá na pravde, a tak nám namiesto doplnku do domácnosti môže prísť niečo úplne iné, čo sa nedá ani identifikovať. Koľkokrát sa vám už stalo, že vám prišlo niečo úplne iné než ste si objednali alebo že vám to vôbec ani neprišlo? Tipujeme, že zopárkrát ste natrafili na pochybného predajcu. Ale pripravte si vreckovky, pretože to čo uvidíte v galérii vás pobaví natoľko, že si budete musieť utierať slzy od smiechu :D.

Čo všetko sa dá zohnať na internete?

Ak by sme mali odpovedať na túto otázku, tak povedať môžeme, že všetko. Na internete zoženiete naozaj všetko – aj to, o čom ste ani nevedeli, že to potrebujete. Ale povedzme si, niekedy sa aj majster tesár utne. A v tomto prípade dizajnéri, ktorí sa snažili byť takí originálni, až im to v niektorých prípadoch vôbec nevyšlo.

Odporúčame sledovať stránku Ugly Design na sociálnej sieti Instagram. Daný profil má už viac ako 580 000 fanúšikov a viac ako 1 500 príspevkov, ktoré znázorňujú tie najškaredšie dizajny, s akými sme sa kedy stretli. Ako hodnotíte tieto skvosty vy? Dajte nám vedieť dole v komentári!

Pozri aj: Famózne svadobné líčenie: Neuveriteľné, aká je sila make-upu!

1 z 38

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Daniela Bieliková 13.08.20 11:43

DB
karma
117.00

Žasnem!

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 14.08.20 06:39

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj pobavilo!

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 14.08.20 10:09

KK
karma
105.00

bez takých zbytočností sa zaobídem, ale pobavilo ma to

  • 0
Odpovedať

Anna Podmanická 01.09.20 14:20

AP
karma
106.00

Kto nevidel, neuverí. Nemám iného slova ako ľutujem tých nešťastníkov, ktorí to vymysleli.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní