Otvorená spoveď Demi Lovato: Predávkovanie, mŕtvica, infarkt a trvalé následky!

Otvorená spoveď Demi Lovato: Predávkovanie, mŕtvica, infarkt a trvalé následky!

Život je ako horská dráha, vieme to my a vedia to aj celebrity, ktoré sláva dokáže natoľko pohltiť, že to napokon nedokážu ani zvládnuť. Papparazzi za zadkom a neustále na očiach verejnosti – to všetko si občas vyberá aj svoju daň. Bohužiaľ, je to tak aj v prípade známej speváčky a skladateľky Demi Lovato, ktorá sa ocitla na hranici svojho života. Táto tínedžerska hviezdička vyšla so všetkým zo svojho života von. Jej otvorenú spoveď budeme môcť sledovať od 23. marca na YouTube pod názvom „Demi Lovato: Dancing With The Devil“.

Ani sama si určite nemyslela, že vo svojich 28 rokoch prežije to, čo iní neprežijú za celý svoj život. V dokumente alebo teda môžeme to nazvať osobnou spoveďou, ktorú vypusti do sveta, rozpráva o večierku z roku 2018, kedy sa predávkovala v dôsledku čoho sa jej zdravotný stav rapídne zhoršil. Ako sama uvádza, prežila 3 mŕtvice a infarkt, následkom čoho má trvalé poškodenie mozgu. Lekári doslova bojovali o jej holý život!

Lekcia od života, ktorú si nikto nezaslúži

Demi Lovato začínala svoju kariéru už v útlom veku. Ako uvádzajú anály, Demi odštartovala svoju kariéru účinkovaním v televíznom seriáli Barney a priatelia, kde si zahrala postavu sedemročnej Angely. V siedmich rokoch sa začala venovať hre na klavír, neskôr aj na gitare, chodila na hodiny herectva a tanca. Postupne tak účinkovala v rôznych televíznych seriáloch a začala sa venovať aj spevu. S väčšou popularitou sa stupňovali aj depresie, trpela poruchou stravovania, sebapoškodzovania atď.

Samozrejme, ako mnohé celebrity, tak aj ona hľadala útechu v tvrdých drogách. A to sa jej skoro stalo osudným. Na druhej strane však rok 2018 považuje aj za rok svojho znovuzrodenia, nakoľko dostala druhú šancu na život. „Všetko sa to muselo stať, aby som dostala lekciu a poučila sa z nej,“ povedala Demi Lovato pre magazín People.

Svojou spoveďou a otvorenosťou chce pomôcť ľuďom, ktorí rovnako čakajú na akési znovuzrodenie alebo hľadajú správnu cestu vo svojom živote. Síce stále pociťuje následky poškodenia mozgu, v dôsledku čoho nemôže šoférovať, no postupne sa so všetkým vyrovnáva.

1 z 7

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 06.03.21 17:22

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi pekné gesto pre pomoc druhým.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 07.03.21 04:53

karma
108.00

Tak to je smutné,je to krásna a talentovaná zena.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 07.03.21 14:48

MC
karma
109.00

Život nie je "peříčko". Hlavne aby sme sa poučili z chýb ,ktoré sa nikomu nevyhnú.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 07.03.21 16:47

karma
100.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať

Juraj Podmanický 08.03.21 17:51

JP
karma
109.00

Nikdy nevieme, čo nás v živote čaká a zlé sa pritrafí skôr, ako to dobré.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní