Šialené! Príťažlivosť sa najnovšie posudzuje podľa vône podpazušia. Robila by si to na prvom rande?

Šialené! Príťažlivosť sa najnovšie posudzuje podľa vône podpazušia. Robila by si to na prvom rande?

Doba sa rapídne mení. Kým sa naši rodičia zoznámili v škole alebo na poriadnej dedinskej diskotéke, v dnešnej dobe sa mladí zoznamujú v online priestore. Rôzne online zoznamky alebo sociálne siete poskytujú priestor, kde môžeme konverzovať a spoznávať sa. Hovoriť tak môžeme o asociálnom zoznamovaní sa, pri ktorom sa ukrývame za písmenka.

Avšak, aj samotné randenie naberá nový rozmer. Pamätáte si, ako ste si premeriavali partnera na prvom rande a on vás? Pozerali ste do jeho oči, pokukovali ste po jeho vypracovanom tele, sledovali postoj a predovšetkým sa zmeriavali na jeho charizmu. A naopak, páni pozerali na zadok a prsia (nebudeme si klamať, mnohých zaujímali naše prednosti a pozadie) a uvažovali či spĺňame požiadavky na to, aby sme sa stali matkami ich deti.

A dnes? V súčasnosti bolo randenie posunuté na vyššiu úroveň. Žiaden zadok, dekolt, tvár, vlasy,..., ale podpazušie a telesná vôňa. Hoci nemôžeme poprieť, že osobnosť i reč tela sú dôležitými faktormi príťažlivosti, aj telesná vôňa môže byť veľkým prediktorom. Vône totižto môžu byť skutočným afrodiziakom!

Pozri aj: 74-ročná modelka valcuje svet módy: Colleen Heidemann je dôkazom toho, že vek je len číslo!

Je očuchávanie podpazušia budúcnosťou?

Znamená to, že na prvom rande budeme potenciálneho partnera / partnerku posudzovať podľa podpazušia, teda podľa vône podpazušia? Ak nám nebude vyhovovať tak nič z ďalšieho stretnutia a spoločnej budúcnosti? Nuž, na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že toto je budúcnosť a stačí si k niekomu privoňať, aby sme vedeli, či si budeme rozumieť.

Avšak, je potrebné túto myšlienku lepšie preskúmať. Podujali sa na to v Londýne, kde usporiadali podujatie, ktorého cieľom bolo otestovať feromónovú kompatibilitu. Je to zvláštne, ale áno, účastníci podujatia sa vzájomne očuchávali. Samozrejme, v prvom kole celé podujatie prebiehalo naslepo. Účastníci mali na hlave papierové vrecúška, povolené boli len konverzácie a vzájomne očuchávanie, aby sa predišlo posudzovaniu podľa vzhľadu. Každý účastník tiež dostal hodnotiace kartičky, ktorými sa navzájom hodnotili.

V druhom kole sa to trošku zamotalo, pretože účastníci sa navzájom očuchávali, avšak už bez papierových vreciek na hlave. Rovnako sa hodnotili pripravenými kartičkami. Vo výsledku sa všetko hodilo do počítačového systému. Ten hľadal zhody na základe hodnotenia účastníkov. Pomocou tohto systému sa pracovníkom podujatia podarilo nájsť štyri šťastné páry. To znamená, že vďaka feromónom, ktoré je cítiť na našej pokožke si „padli do oka“.

Áno, všetko je potrebné brať s veľkou rezervou! Toto totižto nie je jediný spôsob, ako si hľadať partnera. Avšak, aspoň čiastočne takýto „výskum“ prinútil ľudí začať premýšľať o rôznych spôsoboch, ktorými sa navzájom priťahujeme. Vystúpte teda zo svojej komfortnej zóny a začnite premýšľať mimo „škatuľky“. Nebuďte povrchní a namiesto toho, aby ste sa zameriavali na fyzickú, a teda vonkajšiu stránku pri hľadaní partnera / partnerky, svoju pozornosť zamerajte predovšetkým na charakter, osobnosť a na to, ako si spolu rozumiete.

Zaujme ťa aj: Plyšové hračky v posteli dospelých: Prečo sa s nimi nerozlúčiť ani v dospelosti? TOTO ťa dostane!

5 pravidiel, ktoré si treba zapamätať pri hľadaní pravej lásky

  1. Je dôležité, aby ste poznali sami seba!
  2. Prestaňte hľadať svoju spriaznenú dušu. Hľadajte chýbajúcu časť svojho JA!
  3. Keď sa s niekým zoznámite, neponáhľajte sa a nechajte vzťah kvitnúť!
  4. Nebojte sa spraviť prvý krok! Časy, keď sa ženy hrali na nedobytné sú dávno preč!
  5. Nehľadajte pána dokonalého, ale partnera do dažďa!

Odporúčame aj: Sny o nevere - prečo sa ti o nej sníva? Mala by si sa začať obávať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní