SMS k narodeniu bábätka: Inšpirácie, ako zablahoželať čerstvým rodičom

SMS k narodeniu bábätka: Inšpirácie, ako zablahoželať čerstvým rodičom
  • 09.10.2023
  • Lenka Biba Slovak

Narodenie dieťatka je nekonečnou radosťou v celej rodine. V minulosti sa blahoželalo telegramom či pohľadnicou, v dnešnej uponáhľanej dobe sa už aj tieto milé radosti presunuli do virtuálneho sveta. Aj preto si novopečené mamičky už tesne po pôrode čítajú blahoželania v telefóne, či už formou sms, mailov alebo správ cez sociálne siete. Dobré správy sa totiž šíria veľmi rýchlo!

Ak si nie ste istí, čo zaželať čerstvým rodičom tesne po pôrode ich vytúženého dieťatka, prinášame vám niekoľko tipov, čo napísať do správy novopečenej šťastnej mamičke a hrdému oteckovi!

Bábätká - blahoželania nielen od babičky a dedka!

Novonarodené dieťa ne nepochybne tá najväčšia radosť do každej rodiny. Oznámenie o narodení dieťaťa prichádza zväčša od novopečeného otecka, prípadne od oboch čerstvých rodičov. Radosť z narodenia bábätka je nekonečná, a preto sú v tejto chvíli na mieste aj gratulácie k narodeniu chlapčeka či dievčatka.

Ako prvé prichádzajú sms gratulácie a blahoželania novopečenej mamičke - k narodeniu syna alebo k narodeniu dcéry. Hrdý otecko je patrične pyšný - čo viac môže ešte rodičov potešiť?

No predsa prianie k bábätku! A to nielen od šťastných starých rodičov - od babičky a dedka. Prianie k narodeniu dieťatka poteší aj od všetkých kamarátov a známych.

Radosť z narodenia bábätka - ako čerstvých rodičov potešiť?

Sms k narodeniu dieťaťa je prvou vecou, ako môžete vyjadriť svoju radosť a poslať prianie k narodeniu dieťaťa obom šťastným rodičom.

ALE! Stáva sa aj vám, že si kladiete otázku:

  • Blahoželám k narodeniu dieťatka správne?
  • Nemal som poslať gratuláciu s predstihom?
  • Ako ešte môžem čerstvých rodičov potešiť?
  • Bude môj text o narodení dieťaťa dostatočne originálny, pekný a prajný?

S nami môžete všetky tieto starosti zahodiť za hlavu! Zaželajte dieťaťu dobré zdravie, veľa radosti a šťastia, a to aj prostredníctvom našich sms blahoželaní. Narodenie dieťaťa v rodine a každý nový prírastok do rodiny treba totiž poriadne osláviť!

Odporúčame: ORIGINÁLNE oblečenie pre deti: Objavte s nami nové trendy pre vaše ratolesti. Vyberie si určite každý

sms k narodeniu bábätka

Zdroj: Shutterstock®

Dojímavé blahoželanie

„Najväčšie sú tie zisky, čo život vkladá do kolísky. V jednej z nich už sladko dýcha, Vaše šťastie, Vaša pýcha.“

„Dieťatko sa cez pusinky dostalo až do perinky. Krásne oči, krásne vlásky, narodené z veľkej lásky. Nech tá láska je vždy stála, plná šťastia, neskonalá.“

„Poklad zlatý maličký, naťahuje ručičky, nech sa snaží, mocuje, rastie, hraje, raduje. Zdravie, šťastie, radosti veľa, teraz je už rodinka celá.“

„Krásne bábo máte, z Vašej lásky vzácny kvet. Nech je zdravé, šťastné, krásne, to Vám želám ja a aj celý svet.“

„Prajeme Vám, aby dieťatko prinieslo do Vašej rodiny veľa lásky, smiechu a nehy. Nech s ním prežívate veľa radostí a šťastných chvíľ. Nech je zdravé a rastie ako z vody! Nech je pre Vás tým najväčším pokladom na svete.“

Originálne prianie

"Za rok už tu bude ťapať a možno hovoriť aj prvé slovíčka. Teraz je to ale len uzlíček, ktorý potrebuje vašu starostlivosť, lásku a domov, ktorý u vás bude ten najlepší. Gratulujeme novopečeným rodičom a prajeme mnoho síl do prvých náročných týždňov."

"Láska veľká zhmotnila sa v celej svojej božej kráse. Bábätko teraz na svet prišlo, to vám bude pekné číslo. Veď už teraz je ho všade dosť, pre nervy aj pre radosť. Tak mu dajte lásku všetku, tomu úžasnému decku. Srdečne blahoželáme k narodeniu bábätka!"

"Tak to máte konečne za sebou! Pôrod je síce len začiatok, ale rozhodne stojí za to. Prajeme veľa síl do ďalších dní a krásne momenty s vašim omrvinkou. Pamätajte tiež na to, že nemusí byť všetko vždy dokonalé, pretože život je krásny práve svojou nedokonalosťou. Gratulujeme k narodeniu dieťatka!"

"Kam to ten bocian asi letí? Kto sa zase dočkal detí? Počkať, tieto ja predsa poznám! Veľkú radosť z toho mám, že narodilo sa vám bábätko, a prajem veľa zdravia, šťastia a radosti."

"Vítame Ťa na svete! Nech všetky Tvoje kroky sprevádza hrejivé slniečko, a keď by sa predsa len na nebi objavil mráčik, nech ho mamičkinho a oteckovho náruč rýchlo zaženie!"

"Pred malou chvíľkou na svet vykuklo to najväčšie šťastie a tá najväčšia životná istota, ktorá vám prinesie pocit naplnenia. Gratulujeme k narodeniu dieťatka a prajeme pevné zdravie celej rodine."

"Keď sa narodí bábätko, život zrazu získa nový zmysel. Starajte sa oň s láskou, trpezlivosťou a pochopením a zároveň sa od neho učte všetkému, čo vám s otvorenou náručou bude po zvyšok života dávať. Gratulujeme k narodeniu dieťaťa!"

Vtipné prianie

"Akoby do mňa udrel hrom, keď zistila som, že si „v tom“, zvýšil sa mi tep, začala som omdlievať, samozrejme šťastím, a teraz je načase sa radovať! Gratulujeme k prírastku do rodiny!"

"Vychovávať deti je čiastočne radosť a čiastočne vojna, a preto prajeme pevné nervy. Gratulujeme k narodeniu bábätka!"

"Už je to vonku! Gratulujeme!"

Sms blahoželanie k narodeniu dieťaťa

„Trojka vraj vždy šťastie značí, aj keď zatiaľ skryté v plači. Keď už u Vás zaklopalo, nech ho nie je nikdy málo.“

„Nadišla tá šťastná chvíľa, mamička dieťa porodila. Vietor odvial čierne chmáry, zostal iba úsmev a radosť v tvári. Nech vás teší drobček malý, prajem zdravie, šťastie a nech sa vám spolu veľmi darí.“

„Nesmelým bozkom začína rozprávka, končí sa úsmevom malého dieťatka. To nie je rozprávka, to je už život sám, nech veľa šťastia prinesie i Vám.“

„Neviem, kto z vás má väčšie šťastie: Vy, že sa vám narodilo tak krásne a zdravé bábätko, alebo vaše dieťatko, že sa narodilo tak úžasným rodičom.“

„Milí rodičia, už ste traja, ďalšie srdce viac vás spája. A starostí vyše hlavy, niet na svete lepšej správy.“

„Nech vám v zdraví, láske rastie, nech vám dáva iba šťastie. Vo dne, v noci, skrátka stále, nech Vás teší bábo malé.“

„Do botníka pribudnú teraz navyše topánočky, na stôl jedna lyžica, do izby postieľka a do všetkých sŕdc veľa radosti.“

Zaujme vás: 6 tipov, ako vybrať cumlík pre bábätko: Je lepší latexový alebo silikónový?

blahoželanie k narodeniu dieťaťa

Zdroj: Shutterstock®

Blahoželanie k narodeniu chlapčeka

"Ako Vám na svadbe priali, už je tu Váš synček malý. Aby mal vždy šťastný krok, venujme mu prípitok."

"Narodil sa chlapec, tým to všetko začína. Nech sa spolu krásne máte a rodinný raj si urobíte."

"Blahoželáme k narodeniu vášho syna! Prajeme vám, aby do vášho života priniesol veľa lásky, smiechu a nehy. Nech s ním prežívate mnoho radosti a šťastných chvíľ. Nech je zdravý a rastie ako z vody. Nech je pre vás tým najväčším pokladom na svete!"

"Nový život začína, je tu malý chlapec. Prajeme Ti, maličký, život ako z pesničky o najšťastnejšom dieťati, nech šťastie k Tebe priletí a zdravie sa Ťa drží ako kliešť, čo nesplní sa Ti dnes, nech sa splní nabudúce."

Blahoželanie k narodeniu dievčatka

"Z pôrodnice prišla správa, že na svet prišlo dievča zrána, tak vám prajem, rodinka, krásne, zdravé bábätko!"

"Nech je vaše dievčatko krásne ako ružička, nech vám šťastie iba kvitne, nech láskou na nej nešetríte."

"To je skvelá správička, že na svet prišlo dievčatko! Malé očká, jemné vlásky, je dôkazom vašej lásky. Milý tatko, mamička, máte krásne bábätko. Nech má život šťastný, dlhý, nech splní si všetky túžby."

"Nech vám rastie ako z vody a je z nej dievča do nepohody. Nech je veselá a zdravá a vám iba radosť dáva. Gratulujeme!"

Aktualizované na 09.10.2023


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní