Vyčesaný drdol, rovné vlasy či ofina: Čo prezrádza účes o osobnosti?

Vyčesaný drdol, rovné vlasy či ofina: Čo prezrádza účes o osobnosti?
  • 02.12.2020
  • Radka Vargová

Máte svoj obľúbený účes, ktorý je už dlhé roky vašim poznávacím znamením? Rada si natáčate vlasy alebo naopak, rovnáte? Máte rada bob účes či inklinujte k dlhým rovným vlasom? Divili by ste sa, ako i táto bežná vec dokáže vypovedať o vašej osobnosti viac, než by ste čakali. Ak chcete vedieť, čo o vás prezrádza váš účes, odpoveď nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Pozri tiež: TOP domáce masky na vlasy z Aloe vera: Ktorú z nich si zamiluješ?

bob účes

Zdroj: Shutterstock®

Bob

Odvaha. Tá charakterizuje ženy, ktoré majú v obľube práve bob účes. Je tiež symbolom voľnomyšlienkárstva a štýlu. Tento účes by mohli oceniť aj staršie ženy, ktoré rozmýšľajú nad zmenou. Bob účes dokonalo zvýrazní vaše črty a vytvára mladistvý dojem. 

účes s rovnými vlasmi

Zdroj: Shutterstock®

Rovné vlasy

Máte rovné vlasy alebo si ich rada rovnáte? Dlhé rovné vlasy sú akýmsi symbolom ženskosti, a preto si mnohé ženy, ktoré si práve zakladajú na tom, aby boli brané ako sexymbol, potrpia na vyrovnané pramene. Okoliu dávajú najavo, že sú si vedomé svojich predností a vzhľad je pre ne veľmi dôležitý. 

účes s ofinou

Zdroj: Shutterstock®

Ofina

A čo ofiny? Nosíte ich? Tak môžno patríte medzi karieristky, ktoré pre úspech urobia čokoľvek. Tieto ženy sú veľmi dominantné, idú si za svojim cieľom stoj čo stoj. Na jednej strane sú veľmi inšpiratívne, na druhej strane by mali trochu ubrať. 

účes s kučeravými vlasmi

Zdroj: Shutterstock®

Natočené vlasy

A čo ženy, ktoré preferujú kučery – prirodzené alebo umelo vytvorené? Čo to môže o nich prezradiť? V prvom rade ide o romantické duše, ktoré sa snažia stále si uchovať jemnú, dievčenskú stránku. Sú to také lolitky, ktoré však presne vedia, že na takýto styling ľahko zbalia mužov. Práve vzdušné kučery sú veľmi obľúbené u chlapov.

účes s drdrolom

Zdroj: Shutterstock®

Vysoký drdol

Veľmi populárny účes, ktorý bol kedysi bežný na doma. Teraz je často súčasťou spoločenských akcií. Vyčesaný vysoký drdol poukazuje na vašu pohodovú, bezproblémovú povahu. Ste veľmi priateľská, snažíte sa vyhýbať konfliktom a potrpíte si na pohodlie. 

konský chvost

Zdroj: Shutterstock®

Vrkoč

Ste veľmi ambiciózna, praktická žena. Zároveň si viete vybudovať prirodzený rešpekt, ľudia vás berú ako autoritu v akomkoľvek kolektíve. Ste veľmi nápaditá, nebojíte sa skúšať nové veci, ale vždy stojíte nohami pevne na zemi. Na okolie občas pôsobíte veľmi prísne, ale vám to nevadí. 

účes s postrapatenými vlasmi

Zdroj: Shutterstock®

Strapaté vlasy

Vstala a šla. Účes, ktorý je tiež veľmi populárny. Mohlo by sa zdať, že tieto ženy sú lenivé, no pravda je taká, že im je skôr úplne jedno, čo si ostatní o nich myslia. Pre vás je dôležité len to, čo si o sebe myslíte vy. Ste veľmi rozhodná, stojíte si vždy za svojím a priatelia sa môžu na vás kedykoľvek spoľahnúť. Rodina je pre vás veľmi dôležitá.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 03.12.20 23:57

karma
109.00

Celkom som sa tam našla :-)

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 29.12.20 17:18

KS
karma
133.00

Mám prirodzene rovné vlasy, takže si ich nepotrebujem vyrovnávať, dokonca ostávajú rovné aj keď je veľmi vlhko. Ale nejako som sa v tom popise až tak nenašla :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní