Čo poviete na tieto letné šaty? Dokázali by ste v nich vyjsť na ulicu?

Čo poviete na tieto letné šaty? Dokázali by ste v nich vyjsť na ulicu?

Móda sa neustále opakuje. Rôzne trendy v obliekaní prichádzajú, odchádzajú a zase sa za istý čas vracajú. Raz sú v móde úzke obtiahnuté nohavice, potom zase široké. Zemité farby sa striedajú s tými pestrejšími, jednoduché strihy zase s rôznymi asymetrickými a nápaditými. Menia sa trendy vo vzoroch i materiáloch. 

Samozrejme, aktuálne trendy nemusia odzrkadľovať naše subjektívne preferencie v oblasti módy. To, čo sa práve teraz nosí, sa skrátka nemusí páčiť každému. Je to úplne bežná vec. Módne značky však neraz prídu s rôznymi zaujímavými a netradičnými kúskami, ktoré ľudí rozdelia na dva tábory. Prvej skupine sa to páči, tá druhá si nevie predstaviť, že by si niečo také obliekla. 

Ľudí rozdelil tentokrát aj nový kúsok zo Zary. Tento španielsky reťazec s odevmi je dostupný aj na Slovensku a obľúbilo si ho mnoho Sloveniek. Práve v tomto obchode by množstvo žien hľadalo tie najlepšie šaty na leto. A aktuálne je možné v Zare natrafiť na naozaj netradičné šaty na leto. Veď, presvedčte sa sami!

Odporúčame: Starostlivosť o pleť podľa Kylie Jenner: Na čo nedá dopustiť?

Páčia sa vám tieto netradičné letné šaty?

Na nezvyčajný letný kúsok v Zare narazila Američanka Yasmin z Bostonu, ktorá zverejnila i krátke video na svojom TikToku. To má aktuálne už cez 450 000 pozretí. Môžeme na ňom vidieť jednoduché biele šaty tričkového strihu, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako celkom pohodlné letné šaty. Keď ich však otočíte, možno sa aj zasmejete. Šaty sú totižto vzadu zviazané iba dvomi šnúrkami. 

Yasmin tieto šaty nazvala nemocničnou róbou, respektíve nemocničným plášťom. Väčšina komentujúcich s ňou plne súhlasila. Nuž, tieto letné šaty naozaj vyzerajú tak trochu, vlastne celkom dosť ako nemocničná košeľa. Aký je váš názor? 

- Anketa

ČO POVIEŠ NA TIETO LETNÉ ŠATY OD ZARY?

Odpovedalo 31 ľudí  

Mne sa páčia, sú zaujímavé, netradičné.
6%
So správnymi doplnkami by nemuseli byť zlé.
3%
Naozaj vyzerajú ako nemocničná košeľa, von by som si to neobliekla.
90%

Zdroj úvodnej foto: Depositphotos/AVFC


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Janka Komadova 07.06.23 17:38

karma
-1.00

Zvláštne ako v nemocnici za mňa nie

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 07.06.23 18:08

karma
109.00

Určite nie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní