Retro svadobný závoj: Birdcage Veil je tým pravým svadobným doplnkom

Retro svadobný závoj: Birdcage Veil je tým pravým svadobným doplnkom

Určite nám dáte za pravdu, že svadobné šaty sú fádne v prípade, že nie sú doladené svadobnými doplnkami. Síce sú samé osebe krásne, ale vždy tá pomyselná čerešnička v podobe doplnkov im chýba. Už len svadobné topánky ich dokážu ozvláštniť – najmä v prípade, že budete voliť svadobné tenisky alebo inú netradičnú obuv. Aj svadobný účes je tou čerešničkou, ale zastavme sa aj pri svadobnom závoji. Už teraz vieme, že v budúcom roku môžeme očakávať neočakávané. Už na jeseň módni návrhári predstavili rôzne svadobné trendy, ktoré budeme vídať v roku 2022.

Od elegantných kaplnkových alebo katedrálových závojov, alebo závojov so španielskou čipkou, sa presúvame k niečomu menej tradičnému. Keďže svadobné trendy nepoznajú hraníc, je povolené mať na očiach slnečné okuliare či iné menej tradičné svadobné doplnky, ako je choker, farebné silonky a pod. Dnes sa však vrátime späť v čase, pretože do módy sa opäť vracajú retro svadobné závoje, ktoré v zahraničí môžete nájsť aj pod pomenovaním „birdcage veils“. Ide o typ závoja, ktorý má čiastočne prekrývať tvár nevesty alebo aspoň jej oči.

Birdcage veil – závoj do tváre pre nevestu

Sú ľahučké takmer ako pierko, preto ich mnohí dizajnéri zaradili do svojej svadobnej ponuky. Krátky závoj, ktorý miestami vyzerá ako klietka na tvári, je synonymom pre „cool“ a hlavne modernú nevestu, ktorá má rada neformálne veci a intímnejšie svadby.

Na takýchto závojoch je skvelé predovšetkým to, že sa hodia takmer ku všetkým typom svadobných šiat. Či už budete voliť svadobný overal alebo nohavicový kostým, svadobné šaty s A-čkovým strihom alebo šaty s objemnými rukávmi, dlhý svadobný závoj vám rozhodne chýbať nebude.

Na retro svadobnom závoji do tváre je skvele aj to, že sa vyrába z rôznych materiálov a dokonca ho môžete doladiť ozdobnou sponou, ktorá ho bude držať na mieste po celý svadobný obrad. Nechajte sa inšpirovať a možno po podobnom svadobnom závoji v budúcom roku siahnete aj vy.

1 z 13

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní