Farebné svadobné šaty celebrít: Pretože svadba nemusí byť len biela!

Farebné svadobné šaty celebrít: Pretože svadba nemusí byť len biela!

Pre mnohé obyčajné smrteľníčky je rola nevesty výnimočnou a v tento okamih konečne môžu zažiariť či vyjadriť ich estetické cítenie. Nie často sa nám totiž naskytne možnosť premávať sa v luxusnej róbe a brať dych všetkým prizerajúcim sa. Ojedinelosť tohto momentu nás tak vôbec nenúti hľadať nevídané či extravagantné šaty, tak či tak budú všetky oči len na neveste. Ak ste však verejne známa osoba a VIP večierky plnia značnú časť vášho diára, svadobný outfit pre vás nemusí byť požadované WOW. Možno práve to viedlo tieto svetové celebrity k malému osvieženiu spomedzi kolegýň a zvolili si vskutku netradičné šaty. Pozornosti si tak vyslúžili ešte štedrejšiu nádielku než zvyčajne.

1. Kat Von D

Zakladateľka kozmetického impéria a tatérska hviezda Kat Von D svoju extravaganciu prejavuje vo všetkom, čoho sa dotkne. Jej charakteristický dotyk gotiky, ktorý sa nedá nevšimnúť už na balení jej produktov sa odrazil aj na výbere svadobného rúcha. Prekvapený z diabolsky ladenej kreácie od Majesty Black azda žiadny jej fanúšik, ani manžel Leafar Seyer, nebol.

Odporúčame: Čo sa pýtať svadobného fotografa? Skús týchto 25 otázok!

Kaley Cuoco

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

2. Kaley Cuoco

Zbožňovaná Penny z The Big Bang Theory si snúbenca Ryana Sweetinga zobrala v sladkej ružovej róbe od legendárnej Very Wang. Aj napriek nádhernej cukríkovej svadbe však manželstvo nevydržalo a Kaley si sľub tento rok zopakovala tentokrát v bielych šatách s Karlom Cookom.

Dita Von Teese

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

3. Dita Von Teese

Keď si kráľovná burlesque Dita Von Teese brala kontroverzného hudobníka Marilyna Mansona, nikto nič menej ako extravaganciu nemohol očakávať. Novodobá pin-up ikona má svoj neopakovateľný štýl a kreácia od Vivienne Westwood, v ktorej si povedala svoje „áno“, to dotiahla až na výstavu V&A. Ani tentokrát však farebné šaty šťastie nepriniesli a manželský zväzok stroskotal.

Inšpiruj sa: Veľký svadobný manuál: Ako ušetriť na svadobnej hostine?

Gwen Stefani

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

4. Gwen Stefani

Svoju lásku pre Johna Galliana speváčka nevyjadrila len v songu Rich Girl, ale v kúsku od neho si zobrala aj dnes už ex-manžela Gavina Rossdala. Ružový ombre efekt skvele podčiarkol jej nenútene rebelskú osobnosť.

Reese Witherspoon

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

5. Reese Witherspoon

A opäť sme pri ružovej. A dokonca aj pri šťastnom manželstve. „Pravá blondínka“ Reese sa podľa slov stvoriteľky jej šiat Monique Lhuillier nebojí riskovať. Pôvabná farba herečke na jej ceste k oltáru za Jimom Tothom náramne pristala a jej vzdušné šaty brali titulky magazínov rad za radom.

Neprehliadni: Budeš tehotná nevesta? Povieme ti, na čo všetko treba myslieť

Sarah Jessica Parker

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

6. Sarah Jessica Parker

Na rozdiel od Carrie Bradshaw jej predstaviteľka v deň D zvolila jednoduchosť a nenápadnosť. Prekvapivo v čiernej farbe. V roku 1997 sa vydala za Matthewa Brodericka v róbe od Morgane La Fey a o takmer 20 rokov sa priznala, že toto rozhodnutie nebolo šťastnou voľbou. Vraj nešlo o žiadnu rebéliu, len sa jednoducho hanbila nakupovať svadobné šaty. Dnes by sa však nehanbila a údajne by išla po nádychu Oscara De La Rentu. Nuž, niektoré veci si treba rozmyslieť dvakrát.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní