Čokoládová ovsená kaša
Potrebujeme: 1/2 hrnčeka ovsených vločiek, 1 hrnček rastlinného mlieka, 20 g kvalitnej horkej čokolády (aspoň 80 % kakaa), 1 PL medu, bobuľové ovocie
Postup: Ovsené vločky dáme do menšieho hrnčeka a zalejeme ich mliekom. Na slabšom ohni ich privedieme k varu. Pridáme čokoládu a podľa chuti osladíme medom. Miešame a čakáme, kým sa rozpustí čokoláda, potom odstavíme z ohňa. Pred podávaním ozdobíme kašu obľúbeným bobuľovým ovocím, napríklad čučoriedkami. Podľa chuti môžeme pridať aj lyžicu orieškového masla.
Odporúčame: Recept na domáce müsli tyčinky: Sú lepšie než z obchodu!
Zdroj: Shutterstock®
Pravidelná dávka inšpirácií a zaujímavostí zo sveta krásy