TOP recepty na zeleninové hranolčeky: Skúsite mrkvové či zelerové?

    • Zdieľaj:
- Recepty na zeleninové hranolčeky
4 z 4

Hranolčeky z tekvice Hokkaido

Potrebujeme: 1 stredne veľkú tekvicu Hokkaido, 4 PL olivového oleja, soľ, korenie, 1/4 ČL mletej rasce, podľa chuti mletý rozmarín alebo tymian

Postup: Tekvicu vydlabeme, šúpanie nie je potrebné. Následne ju pokrájame na menšie hranolčeky. K hranolčekom pridáme olivový olej, mletú rascu a podľa chuti soľ, korenie a sušené bylinky. Poriadne premiešame a porozmiestňujeme na plech s papierom na pečenie. Dáme piecť do rúry na asi 30 až 40 minút pri teplote 180 °C. Po upečení podávame ľubovoľným spôsobom.

Skúste aj: Neviete, čo pripraviť na raňajky? Skúste zdravé jablkové lievance!

Zdroj: Shutterstock®

4 z 4