Súťaž o pleťovú masku s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario

Súťaž o pleťovú masku s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario

Každá pokožka je iná a má svoje špecifické potreby. Čo je však nevyhnutnosťou pre naozaj každú pleť? Odpoveď je jasná – hydratácia! Vlahu si totiž pýta každý typ pleti, nielen tá vyslovene suchá, na ktorej sú príznaky starnutia viditeľné oveľa rýchlejšie. Kľúčom ku krásne hydratovanej, zdravej a žiarivej pokožke je kyselina hyalurónová, ktorá pôsobí na vodu ako magnet, obmedzuje jej vyparovanie z kožných tkanív a neustále zaisťuje správny stupeň hydratácie. Okrem toho podporuje aj fyziologickú tvorbu kolagénu, ktorý zabezpečuje mladistvú pružnosť, hutnosť a pevnosť kože.

V tele človeka, no predovšetkým v epiderme, sa vyskytuje kyselina hyalurónová celkom prirodzene. Vekom však dochádza k jej postupnému vytrácaniu. Takto pleť prichádza aj o svoje svieže vyžarovanie a začínajú sa na nej prehlbovať vrásky. Čo teda robiť, aby sme ideál pružnej a zamatovo hebkej pokožky, ktorý reprezentuje mladosť, zachovali čo najdlhšie? Dôležitá je efektívna hydratačná a regeneračná kozmetická stratégia.

Jedným z krokov v starostlivosti o pleť by malo byť aj pravidelné používanie pleťovej masky, pričom k takýmto špeciálnym produktom, ktorý je v dokonalom súlade so spomínanou stratégiou, patrí pleťová maska s trojitým účinkom z línie s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario. Dôležitým je fakt, že kyselina hyalurónová v tejto pleťovej maske pôsobí na viacerých úrovniach pokožky, a to vďaka jej trom molekulovým hmotnostiam. Kyselina hyalurónová s vysokou molekulovou hmotnosťou účinkuje hydratačne na povrchu a po aplikácii vytvára neviditeľný ochranný film minimalizujúci znižovanie prirodzeného obsahu vody v epiderme. Druhý typ kyseliny hyalurónovej so strednou molekulovou hmotnosťou preniká do epidermy, v ktorej pôsobí ako ochranca pružnosti a pevnosti pokožky a udržiava jednotný a zdravý vzhľad pleti. A do tretice nízka molekulová hmotnosť kyseliny hyalurónovej zabezpečuje efektívnu hydratáciu na rôznych úrovniach pokožky a okrem toho svojou schopnosťou podpory tvorby kolagénu má v konečnom dôsledku omladzujúce účinky. Vyhladzujúcemu efektu sa nevyhnú ako klasické, tak aj mimické vrásky.

Okrem kyseliny hyalurónovej, ktorá nepochybne patrí medzi elitu účinných látok proti starnutiu, obsahuje maska aj výťažok zo snežnej riasy. Tá pokožke odovzdáva svoju výnimočnú regeneračnú silu. Samotná snežná riasa (Coenochloris Signiensis) sa dokáže neuveriteľne prispôsobovať nehostinnému prostrediu, v ktorom rastie, a to modifikáciou vlastnej stavby pri zmene vonkajších podmienok. V maske s trojitým účinkom z línie s kyselinou hyalurónovou sa nachádzajú aj iné spevňujúco a vyživujúco pôsobiace zložky, ako sú: ceramidy z olív, slnečnicový olej, kakaové maslo, olej zo semien požltu farbiarskeho, nezmydelniteľná frakcia olivového oleja, olej zo semien ibišteka sudánskeho či organický Alfa-bisabolol.

No nebudeme ju len ospevovať a rovno premeníme slová na skutočnosť! Vďaka našej súťaži a prírodnej kozmetike L’Erbolario môžete túto skvelú masku vyhrať a tešiť sa z jej regeneračných a hydratačných účinkov. Stačí nám odpovedať na jednoduchú otázku a ste v hre!

 

Súťaž o pleťovú masku s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario

 

Správnu odpoveď nájdete tu: L‘Erbolario Slovakia

Súťažíme od 13.3.2019 do 27.3.2019

Viac o značke L´Erbolario sa dočítate na ich webovej stránke: www.erbolario.sk
 
A rovnako ich môžete sledovať aj na sociálnych sieťach:
- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Kristína Sekeráková, Belá nad Cirochou

Do súťaže sa zapojilo 285 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Ak sa chcete o tejto maske, ktorú môžete u nás vyhrať, dozvedieť niečo viac, tak si pozrite nasledujúce video!

- Galéria
1 z 3
Súťaž o pleťovú masku s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario - TvojeZdravie.sk
Súťaž o pleťovú masku s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario - TvojeZdravie.sk
Súťaž o pleťovú masku s kyselinou hyalurónovou od spoločnosti L’Erbolario - TvojeZdravie.sk

Zdroj:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Viera Cahajlova 17.03.19 10:39

VC
karma
-1.00

Túto masku nepoznám, ale vzhľadom na to, akú zaujímavú trojkombináciu látok obsahuje ste ma zaujali.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 30.05.21 20:00

karma
100.00

Srdečná gratulkááá

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní