Moderná svadobná torta pre moderný pár: Zamiluješ sa do štvorcov?

Moderná svadobná torta pre moderný pár: Zamiluješ sa do štvorcov?

Svadobná torta je čerešničkou svadobnej hostiny. Teda, aby sme nekrivdili svadobnému tancu, zábave i ďalším svadobným maškrtám, tak svadobná torta je príjemným spestrením celého svadobného programu. K jej krájaniu dochádza vo večerných hodinách, no krájajte ju predtým, než je podávaná druhá večera alebo sú vyložené teplé pulty. Určite nechcete po svadbe mraziť kilá nezjedenej svadobnej torty. Kedy teda krájať svadobnú tortu? Je to na vás, no určite nie v neskorých večerných hodinách. Niektoré dámy by mohli namietať, že takto neskoro sa sladké neje. Iní by zase mohli mať brucha plné zákuskov a pod.

Najideálnejšie je rozkrájať svadobnú tortu pred prvým tancom alebo po ňom. Svadobní hostia tak dostanú kúsok torty ku kávičke, ktorú si vychutnajú plnými dúškami. V tomto čase preto nevykladajte na stoly žiadne zákusky, aby nepadli za obeť skôr ako svadobná torta.

Niečo moderné pre moderný pár

Moderná doba si vyžaduje moderný prístup aj pri tvorbe svadobnej torty. V tomto prípade ani nemáme na mysli moderné náplne s rôznymi orieškovými maslami či vegánske, bezlepkové alebo bezlaktózové zloženie torty. Moderný je v prvom rade jej vzhľad, ktorý ohúri nielen mladomanželov, ale aj svadobčanov. Aktuálne sú veľmi obľúbené štvorcové svadobné torty, ktoré spĺňajú požiadavky aj tých najnáročnejších milovníkov geometrických tvarov. Avšak nejde o hocijaké štvorcové torty. Pozrite si nasledujúcu galériu a zistite, čo je aktuálne trendy.

Pozri aj: Ako využiť jutovinu na svadbe? Inšpiruj sa tými najlepšími nápadmi!

- Moderné svadobné torty
1 z 5

Svadobná torta s volánikmi

Volány na oblečení sú trendom od minulého roka. No postupne sa prepracovali aj do cukrárskeho umenia a vídať ich môžeme aj na svadobných tortách. Takéto torty pôsobia minimalisticky a vkusne zároveň.

Zdroj: pinterest.com

Ďalšie skvelé inšpirácie na modernú svadobnú tortu:

svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/lovenfresh/

moderná svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/100layercake/

elegantná svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/lovemydressblog/

luxusná svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/loveincmag/

torta

Zdroj: pinterest.com/propoptions/

netradičná svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/lovemydressblog/

torta na svadbu

Zdroj: pinterest.com/elynakudish/

netradičná svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/weddingomania/

torta

Zdroj: pinterest.com/weddingbellsmag/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobná torta

Čo čítajú ostatní