Fotografie na svadbe ako súčasť výzdoby: Ako ich do nej zakomponovať?

Fotografie na svadbe ako súčasť výzdoby: Ako ich do nej zakomponovať?

Keď plánujete svadbu, určite premýšľate nad tým, čo všetko zakomponovať do svojej svadobnej výzdoby. V prípade, že máte vybranú tému a rovnako aj štýl svojej svadby, ostáva vám už len jedno – zvoliť vhodné dekorácie, ktoré budú do vašej svadobnej témy zapadať.

Či už rustikálna svadba, glamour svadba alebo svadba moderná, do každej z nich môžete zakomponovať celý svoj život. Svoj príbeh, ktorým ste sa dostali až ku dňu D, ktorý s vami slávi vaša rodina i priatelia. Ten vyrozprávajte prostredníctvom fotografií – od vášho detstva cez deň, kedy ste sa spoznali so svojim partnerom / partnerkou až po okamihy, kedy ste sa zasnúbili. Fotografie za vás prezradia, ako ste sa spoznali, kde ste sa zasnúbili a čo všetko ste za to obdobie, čo ste spolu, zažili.

Tieto fotografie však nemusia byť len o vás. Pokojne do výzdoby môžete zakomponovať aj fotky svojich príbuzných, ktorí tento deň už, bohužiaľ, nemôžu sláviť spolu s vami. Fotky rodičov, ktorí vás priviedli na svet a vychovávali. Súrodencov, ktorým ste vďační za všetko dobré aj zlé, čo ste spolu zažili. Vedzte, že svadobní hostia si takéto fotografie radi prezerajú, pretože ponúkajú intímny zážitok, ktorý vrhá svetlo na úžasný príbeh samotného páru, teda mladomanželov.

Akým spôsobom, tieto fotografie do svadobnej výzdoby zakomponovať? Nechajte sa inšpirovať skvelými nápadmi.

Pozri aj: Jutové svadobné dekorácie: Prírodný prvok v centre pozornosti

paleta na svadbe

Zdroj: interest.com/elegantwinvites

Paletová koláž

Recyklujte to, čo doma máte, nájdete u známych či kúpite za dobrú cenu. Napríklad také palety môžu na svadbe poslúžiť rôznymi spôsobmi. Môžete z nich spraviť oddychové sedenie, ale aj dekoráciu s fotkami. Paletu stačí obrúsiť, môžete ju natrieť a povešať na ňu fotografie. Pridajte písmená s vašimi iniciálkami, umiestnite okolo nich lampáše, poveste girlandy – fantázii sa medze nekladú.

rebrík na svadbe

Zdroj: pinterest.com/elegantwinvites

Rebrík poslúži rovnako

Malý drevený rebrík alebo rebrík väčších rozmerov v prípade, že máte tých fotografií o niečo viac, vám rovnako skvelo poslúži. Môžete ho namaľovať alebo nechať vo vintage štýle. Fotky môžete poukladať na schodíky (samozrejme, v rámoch) alebo povešať na špagát, ktorý upevníte do medzier v rebríku. Pridajte na stupienky aj sviečky alebo kvety a o dokonalú dekoráciu máte postarané.

Odporúčame: Vintage zásnubný prsteň má svoje čaro: Ohúri aj teba?

behúň z fotografií

Zdroj: pinterest.com/lovetheday

Behúň z fotografií

Máte spoločných fotiek viac než dosť a neviete, ako ich všetky do výzdoby zakomponovať? Tak v tom prípade voľte behúň z fotiek, ktorý umiestnite do stredu stola. Pokojne ich k sebe prilepte a nechajte voľne padať z okraja stola – bude to navyše vyzerať efektne.

girlanda z fotiek

Zdroj: pinterest.com/britandco

Zaveste ich!

Pri svadbe v prírode sa môžete inšpirovať okolím a využiť všetko to, čo vám samotná príroda ponúka. Ak neviete, kam umiestniť fotografie, tak ich jednoducho rozvešajte po stromoch. Pridajte k tomu nejaké lampáše alebo girlandy a máte postarané aj o fotokútik.

Neprehliadni: Drevený sud ako dekorácia: TOP nápady, ako ho zakomponovať do výzdoby

balónová výzdoba

Zdroj: pinterest.com/camilla2767

Využite kúzlo balónov

Naplňte balóny héliom, priviažte na ne vaše rodinné fotografie a nechajte ich vznášať sa po celej svadobnej sále. Poprípade môžete vytvoriť kútik so svadobnými fotografiami. Je len na vás, čo zvolíte.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné fotografie

Čo čítajú ostatní