Zimné blues na svadbe: Modrá výzdoba v kombinácii so striebornou

Zimné blues na svadbe: Modrá výzdoba v kombinácii so striebornou

Chcete, aby bola vaša svadba slávnostná a v rovnakom duchu sa niesla aj svadobná výzdoba, ale na druhej strane netúžite po žiadnych výrazných farbách? Síce zelená a červená farba je na zimnú svadbu ideálna, nemusíte sa obmedzovať len na túto tradičnú vianočnú škálu farieb. Ak hľadáte niečo menej tradičné, ale rovnako vkusné, tak máme pre vás inšpiráciu na oku lahodiacu výzdobu, ktorou sa nedá nikdy nič pokaziť.

Inšpirujte sa magickými zimnými scenériami a zakomponujte ich do vašej zimnej svadobnej výzdoby. Modré podtóny, krištáľovo čistá zimná obloha alebo búrlivá šedá pochmúrnejších dní dokombinovaná bielou paletou čistou ako sneh – premeňte svoju svadobnú výzdobu na modernú zimnú krajinu zázrakov. Dodajte svojej svadobnej výzdobe pozlátko v podobe metalických prvkov, ktoré počas celého roka hrajú na svadbách prím.

Zimná svadobná výzdoba

Inšpirujte sa v prírode a inšpirujte sa samotnou prírodou, ktorá aj počas zimných dní hýri rôznymi farbami. Ak vás neláka zelená farba čečiny, červené bobule zimných krov či hnedá farba borovicových šišiek, tak sa inšpirujte jemnejšími a decentnejšími farbami, ktoré v prírode nájdete rovnako. V prvom rade sa na zimnú svadbu hodí biela výzdoba, ktorú môžete skombinovať so svetlo modrou. Ak túžite po niečom výraznejšom, tak predsa len siahnite aspoň po jemnejších zelených vetvičkách, ktoré môžete ozdobiť bielymi vločkami, vianočnými guľami a pod.

Nezabúdajte ani na strieborné metalické prvky, ktoré so svetlo modrou ladia dokonalo. Nechajte sa inšpirovať nasledujúcou galériou a vyberte si výzdobu, ktorá vás ohúri a ktorá sa na vašu zimnú svadbu hodí najviac.

Odporúčame: Rozprávková svadba v zime: 5 dôvodov, prečo naplánovať svadbu v tomto období

- Zimná svadobná výzdoba
1 z 19

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

modrá svadba

Čo čítajú ostatní