Svadobné auto pre mladomanželov: V čom sa privezieš na svadbu ty?

Svadobné auto pre mladomanželov: V čom sa privezieš na svadbu ty?

Keď po meste prefrčí mladomanželské auto za hlasného trúbenia, vyzdobené a veľkolepé, takmer všetci si ho všimneme a aspoň trocha sa pousmejeme. Je to malá pripomienka, že dnes sa stalo niečo krásne a ľudia, ktorí v ňom sedia, prežívajú výnimočnú chvíľu. Ešte predtým ako zbadáme šaty, účes, mejkap a dekorácie, je to to prvé, čo nás osloví a pritiahne náš zrak na hlavnú dvojicu dňa.

Kým v minulosti bolo opakujúcou sa voľbou čosi nevyhnutne na prvý pohľad luxusné a limuzín sa prenajímalo po desiatkach, nový trend hovorí hlavne o vintage. Pôsobí to romantickejšie, takmer ako zo starého filmu o zamilovanom páre, ktorý sa proste vydal za západom slnka, aby si mohol užívať jeden druhého. Pridáte poletujúce dekorácie, bohatú zásobu kvetov, možno trochu prebytočný oznam o tom, že vnútri sa vezú novomanželia a môžete vyraziť na nekonečnú cestu. Mimoriadne obľúbenými sú u nás ťažšie zohnateľné Cadillacy, Rolls Royce a absolútne to vyhráva priestranná retro Volkswagen dodávka, kde sa s výzdobou dá hrať aj vo vnútri.

Pozri aj: Svadobné cukrovinky: TOP inšpirácia od Very Wang

svadobné auto pre mladomanželov

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Vintage autá či rozprávkový koč

Ak by vám ale romantiky nestačilo a zháňať originálne zahraničné či vintage autá je príliš náročné, ďalšou možnosťou je rozprávkový koč. O neprehliadnuteľnosť sa v ňom báť nemusíte a na pár minút budete predsa princeznou. 

Aj v takej klasike ako je svadobné auto sa to dá ale trošku roztočiť a byť netradičná. Čo tak dva malé Smarty, jeden s tématikou ženícha a druhý s nevestou?

Mnohí sa neboja siahnuť ani po veľmi pomalej, za to ale zábavnej možnosti – traktore! Šialené? Možno, ale v láske a vojne sa pravidlá predsa neurčujú.

netradičný svadobný povoz

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Čo sa týka detailov, dajte vedieť svetu o vašej svadbe nahlas a nebojácne. Štrngotajúce pomaľované plechovky za autom ohlásia váš príchod nezabudnuteľným spôsobom. Navyše, môžete si ich vyrobiť jednoducho sama a ozdobiť ich presne takou spomienkou, akú tam chcete mať. 

Neprehliadni: Zmena mena po svadbe: Priprav sa na beh na dlhé trate. A poriadny!

výzdoba na svadobné auto

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

- Anketa

V ČOM BY STE SA CHCELI PRIVIESŤ NA SVOJU SVADBU?

Odpovedalo 230 ľudí  

Rozhodne v nejakom veteráne, ktorý má svojho ducha
47%
Som za moderná auta luxusných značiek
27%
V niečom netradičnom, čo sa tak bežne nevidí
26%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 16.02.20 17:31

KS
karma
133.00

Hoci veteráni na svadbe vyzerajú naozaj super, ale vôbec to nie je lacná záležitosť, tak my sme sa predsa len rozhodli pre požičanie terajších áut, veď na aute predsa až tak nezáleží :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní