Tieto trendy sponky do vlasov ti zaručia najkrajší účes!

Tieto trendy sponky do vlasov ti zaručia najkrajší účes!

Najrôznejšie sponky do vlasov boli trendy v 90-tych rokoch a my vás už dlhé mesiace informujeme o tom, že tento trend je späť a silnejší ako vtedy. Aj preto na každom kroku v obchodoch vidíte trendy sponky do vlasov, ktoré sa zrejme držia zásady: „Čím výraznejšie, tým lepšie.” Nuž, neozostáva nám nič iné, len sa tomuto módnemu trendu prispôsobiť a samozrejme ho uchopiť podľa seba a svojho štýlu. A my sme sa vás, ako vždy, rozhodli inšpirovať.

Pukačkový ošiaľ

V 90-tych rokoch by si azda nikto z nás nebol povedal, že sponky do vlasov môžu mať toľko podôb. A napriek tomu je to tak. Pukačky či klasické zasúvacie sponky už nie sú nudné ani jednofarebné, práve naopak. Stali sa výrazným doplnkom našich outfitov, ku ktorým ich musíme ladiť podobne ako náhrdelník či inú bižutériu. Sponky do vlasov teda po novom môžeme pokojne nazvať doplnkami, pri ktorých musíme vyberať s rozumom a rozvážnosťou, aby sme to s nimi takpovediac „neprepískli”. Dosť bolo slov, poďme sa pozrieť na aktuálne sponkové trendy v našej galérii z Pinterestu. Ktorým sponkám podľahnete vy?

Odporúčame: Jarné trendy v móde 2020: 5, do ktorých sa zamiluješ na prvý pohľad

- TOP trendy sponky do vlasov
1 z 7

Znamenie zverokruhu

Sponky, ktoré nosíte vo vlasoch nemusia byť neosobné, ale i personalizované. Váš účes môžu dokonale dopĺňať takéto, prezrádzajúce vaše znamenie zverokruhu, no nosiť môžete aj znamenie svojich najbližších. Na hlave to potom môže vyzerať asi nejako tak, ako vidíte na obrázku.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Kristína Sekeráková 22.04.20 19:27

KS
karma
133.00

Musím sa priznať, že som neodolala a kúpila som si jednu takú sponku s perličkami. No ale na mojich jemných, dlhých a rovných vlasoch sa mi to nejako nepáči, takže ešte ani raz som ju nemala :-D

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 24.04.20 12:44

DB
karma
117.00

Tie perličkové sú krásne

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 23.05.20 20:17

MR
karma
109.00

niektoré sú ozaj pekné, bude oslava tak super inšpirácia..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní