VIDEO: Ako na mladistvú pleť? S Medical Beauty ti prinášame 5 tipov!

VIDEO: Ako na mladistvú pleť? S Medical Beauty ti prinášame 5 tipov!

Tak ako starne celé naše telo, starne i pokožka. Rokmi stráca svoju pružnosť a pevnosť, objavujú sa vrásky. Starnutie pleti a pokožky celého tela je pritom proces, ktorý nemôžeme nijako zastaviť ani zvrátiť. To však neznamená, že máme v tomto smere úplne zviazané ruky. Vhodné je v prvom rade eliminovať rozličné rizikové faktory, ktoré prispievajú k rýchlejšiemu rozvoju prvých známok starnutia. K starnutiu kože prispieva napríklad slnečné žiarenie, preto je nevyhnutné pokožku počas slnečných dní či pri opaľovaní ošetrovať prípravkami s vhodnými ochrannými faktormi. K starnutiu prispievajú aj ďalšie vonkajšie faktory, vrátane nezdravého životného štýlu, fajčenia či nadmerného stresu.

Zvnútra dokáže byť pri starostlivosti o pokožku výrazne nápomocná pestrá, vyvážená a zdravá strava, ktorá koži poskytne potrebné živiny. Negatívny vplyv na pokožku má aj dehydratácia. Suchá koža je náchylnejšia na tvorbu vrások, preto nezabúdame na pitný režim. Starnutie pleti môžeme výrazne spomaliť vhodnou starostlivosťou o pokožku pomocou správne zvolených kozmetických prípravkov. Ak nepodceníte správnu starostlivosť, vaša pleť sa vám odvďačí zdravým, sviežim a mladistvým vzhľadom aj o niekoľko rokov. Ako sa však o ňu čo najlepšie postarať? S MEDICAL BEAUTY FOR COSMETICS vám v dnešnom videu poradíme, ako na to!

Pozri aj: TOP maska pre aknóznu pleť: Potrebuješ len 2 suroviny s účinkami proti vyrážkam

TOP tipy pre mladistvú pleť

Dnešné video vám prinášame v spolupráci s rakúskou značkou kozmetiky MEDICAL BEAUTY FOR COSMETICS. Pripravili sme si pre vás hneď 5 jednoduchých, ale účinných tipov súvisiacich so starostlivosťou o pleť, vďaka ktorým si môžete udržiavať mladistvý vzhľad pleti. Správnu starostlivosť o pleť neradno podceňovať, pretože dokáže skutočné zázraky. Je skrátka vidieť, ak sa o svoju pleť dobre staráte. Tipy, ktorým sa budeme bližšie venovať vo videu, sa týkajú napríklad odličovania a čistenia pleti a významu dôkladného zbavenia kože všetkých nečistôt, taktiež rôznych foriem výživy či potreby pravidelnej hydratácie pleti.

Ako si vhodne zvoliť kozmetické prípravky pre svoju pleť? Ktoré zložky v kozmetike sú pomocníkom v boji proti starnutiu pleti? Ako môžeme veľmi jednoducho podporiť účinok používaných kozmetických prípravkov? A na ktoré partie a časti našej pleti pri ošetrovaní nezabúdať, pretože je na nich starnutie pleti najviac viditeľné? O tom všetkom bude dnešné video, takže sa pohodlne usaďte a môžete sa pustiť do sledovania. Pevne veríme, že vám prostredníctvom takejto poradne minimálne napovieme, čo všetko môžete pre svoju pleť urobiť už dnes, aby bola zajtra a aj o niekoľko rokov stále krásna a mladá. Želáme príjemné sledovanie!

Produkty, ktoré sme použili vo videu, nájdete na www.medicalbeautyforcosmetics.eu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 01.03.21 03:26

ĽŠ
karma
100.00

Výborné video, vďaka!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 01.03.21 16:35

JK
karma
100.00

Skvelé video sko vždy

  • 0
Odpovedať

Natália Šugrová 02.03.21 13:49

karma
-1.00

Ďakujem opäť za super video :) vďaka Vašim radám sa už toľko nestrácam v problematike kozmetiky a starostlivosti o pleť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní