VIDEOTEST: Kozmetický prístroj 3-in-1 Ultrasonic Therapy od ENVY Therapy®

VIDEOTEST: Kozmetický prístroj 3-in-1 Ultrasonic Therapy od ENVY Therapy®

Pravidelné čistenie pleti je skutočne dôležité, to väčšina žien veľmi dobre vie. Každá z nás preferuje iný spôsob čistenia a iné prípravky. Ak však nechceme nechať nič na náhodu a svojej pleti chceme dopriať to najlepšie, oplatí sa spoľahnúť aj na rôznych pomocníkov, ktorý spravidla čistenie zvládajú oveľa lepšie. Čistenie nejakou kefkou či iným prístrojom býva oveľa účinnejšie a kvalitnejšie ako čistenie pleti prstami. 

My sa na takéhoto pomocníka pozrieme i v našom novom videu. Kozmetický prístroj 3-in-1 Ultrasonic Therapy od ENVY Therapy® je určený na domáce použitie, pričom využíva pôsobenie ultrazvukových vĺn na pokožku. Tento prístroj však nie je určený len na hĺbkové prečistenie pleti, ale má aj ďalšie funkcie, ktoré si každá pleť zamiluje. Všetko potrebné o tomto prístroji sa dozviete v novom videu. Aké funkcie prístroj má, ako ho používať a oplatí sa ho vlastne vyskúšať?

Jeden prístroj, tri funkcie

Ako sme spomenuli vyššie, 3-in-1 Ultrasonic Therapy predstavuje ultrazvukový prístroj, ktorý je možné používať v pohodlí domova pri rutinnej starostlivosti o pleť. Je určený na ošetrenie pokožky tváre, krku aj dekoltu. Prístroj má až tri režimy, a to režim ultrazvukového čistenia, galvanický režim a režim EMS stimulácie tvárových svalov. Režim ultrazvukového čistenia zabezpečuje pomocou vysokofrekvenčných vibrácií hĺbkové čistenie pórov. Prístroj zbavuje pleť odumretých kožných buniek, zvyškov kozmetických produktov, baktérií a rôznorodých nečistôt. Na čistenie pleti je vhodné prístroj používať jeden až dva razy týždenne. 

Okrem čistenia zabezpečuje prístroj aj hĺbkovú penetráciu aktívnych látok z kozmetických produktov do pokožky, a to z rôznych sér či ampuliek. Túto funkciu zabezpečuje galvanický režim Galvanic ION-. Do tretice je prístroj možné využiť na elektrickú svalovú stimuláciu pre spevnenie pokožky a vypnutie kontúr tváre. Možno nastaviť nižšiu a vyššiu frekvenciu stimulácie v rámci tohto režimu. Viac informácií o prístroji sa už dozviete v našom videu. Pozrieme sa hlavne na to, aké benefity tento prístroj ponúka a či sa doň oplatí investovať. Želáme príjemné sledovanie.

Prístroj 3-in-1 Ultrasonic Therapy od ENVY Therapy® nájdete na www.envytherapy.com.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Jana Komadová 21.04.21 20:32

JK
karma
100.00

Video som si rada pozrela ako vždy skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 22.04.21 06:54

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi zaujímavý prístroj, vďaka za super video!

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 22.04.21 20:13

ZS
karma
100.00

Dobrý prístroj,ale nie na moju citlivú pokožku

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 22.04.21 22:09

karma
109.00

Kozmetický prístroj 3-in-1 Ultrasonic Therapy od ENVY Therapy® je určite super.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 23.04.21 05:29

karma
108.00

Treba skúsiť určite.

  • 0
Odpovedať

Martina Holkova 23.04.21 11:01

MH
karma
-1.00

Envy Therapy je skvela znacka,takze pristroj bude isto topka.

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 23.08.21 17:48

MR
karma
109.00

práve uvažujem nad kúpou čistiacej kefky na pleť..aj tento prístroj musí byť skvelý..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní