V akom luxuse býva Jessica Alba? Ako vyzerá dom za 10 miliónov?

V akom luxuse býva Jessica Alba? Ako vyzerá dom za 10 miliónov?

Život ako princezná? Aj to by sa dalo v skratke povedať o vysnívanom bývaní herečky a spoluzakladateľky prírodnej baby a beauty spoločnosti  Jessicy Alby. Spolu so svojím manželom Cashom Warrenom už pred niekoľkými rokmi pre svoju rodinku zaobstarali krásnu vilu s bazénom a veľkou záhradou, kde si nažívajú so svojimi tromi deťmi. Ich vila je závideniahodná, hlavne keď v susedstve majú svoje domy hviezdy ako Demi Moore či Channing Tatum.

Príbeh herečky a jej manžela

Jessica a jej manžel sa stretli, samozrejme, na scéne pri natáčaní filmov – konkrétne pri natáčaní filmu Fantastická štvorka v roku 2004. V roku 2008 mali svadbu a narodila sa im prvá dcéra Honor. V roku 2011 sa im narodila ďalšia dcéra Haven a v roku 2017 Jessica priviedla na svet syna Hayesa. Určite uznáte sami, že takáto pomerne veľká rodina potrebuje veľa miesta na bývanie. Obzvlášť to pochopila Jessica, ktorej materstvo zmenilo život. Zatiaľ čo sa pred samotným materstvom venovala svojmu telu, aby vyzerala čo najlepšie, po pôrode pochopila, že rodina je všetko. A tak pre svoju rodinu spolu s manželom zaobstarali veľký dom s veľkou záhradou, aby sa mali deti kde hrať a zabávať.

Ako to vyzerá u nich doma?

Jessica a Cash kúpili svoj dom v roku 2017 za 10 miliónov dolárov. V dome majú sedem spální a až deväť kúpeľní, no netreba zabúdať ani na domček pre hostí priamo na pozemku. Ako to však pri väčšine domov alebo bytov býva vo zvyku, každý majiteľ sa ho snaží prerobiť podľa svojich požiadaviek. Trvalo im približne dva roky, kým ho prerobili na svoj obraz a podľa svojich požiadaviek.

Ako spoluzakladateľka prírodnej spoločnosti Jessica dbala na výber materiálov, preto v jej dome nájdete predovšetkým drevo a prírodné vlákna.

Viete, čo je najdôležitejšie pri bývaní v Beverly Hills? Jednoznačne výhľad a za tých 10 miliónov by mal byť výhľad ako vínko. Tento architektonický skvost vyzerá skutočne očarujúco. Poďte teda spolu s nami nahliadnuť do spálne Jessicy Alby, kúpeľní a celého jej rodinného sídla!

Pozri aj: V akom luxuse býva Nicole Scherzinger? Jej vila ukrýva jedno tajomstvo!

- Anketa

PÁČI SA VÁM DOM JESSICY ALBY A JEJ RODINY?

Odpovedalo 32 ľudí  

Áno, je fenomenálny a vyrážajúci dych.
72%
Veľmi nie, je až priveľmi okázalý.
28%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 26.02.20 21:49

JK
karma
100.00

Je krásny

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 27.02.20 10:25

MC
karma
109.00

JESSICA má peknú rodinu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní