Záchrana pečene: Kniha o tom, ako zlepšiť svoj zdravotný stav


Čo by ste povedali na to, keby ste sa mohli zamerať na jeden aspekt svojho zdravia a vďaka nemu by ste zlepšili celkový zdravotný stav? A zároveň by ste predišli zdravotným problémom, skrývajúcim sa niekde pod povrchom, hoci ste nemali o nich ani len potuchy? Objavte silu svojej pečene a moc, ktorú so sebou prináša starostlivosť o tento orgán, a váš život sa zmení nepredstaviteľným spôsobom. Je tu novinka Záchrana pečene.

V súčasnosti vôbec netušíme, aké množstvo príznakov, stavov a chorôb vzniká v dôsledku preťaženia pečene. Nie je to len rakovina pečene, cirhóza či hepatitída.Takmer každý problém – od otravných a bežných ťažkostí cez tráviace problémy, emocionálne výkyvy, priberanie na hmotnosti, vysoký krvný tlak, srdcovo-cievne ochorenia, nejasnú myseľ či kožné choroby až po autoimunitné a iné chronické ochorenia – sa vyskytuje v dôsledku preťaženia pečene. Ale tento stav sa dá zlepšiť a dokonca vyliečiť, ak dokážete využiť silu tohto nenáročného orgánu.

Anthony William s typickým zanietením prináša jedinečný pohľad na doposiaľ neobjavené funkcie tohto životodarného orgánu. Vysvetľuje, čo sa skrýva za desiatkami zdravotných problémov, ktoré nám strpčujú život, a ponúka detailný návod, ako máme postupovať, aby sme ho prežili čo najlepšie. Sami zistíte, čo so sebou prináša takáto záchrana pečene – budete rozvážnejší, pokojnejší, šťastnejší a schopnejší prispôsobiť sa dnešnej hektickej dobe. Dozviete sa, ako zlepšiť spánok, nastoliť rovnováhu cukru v krvi, znížiť krvný tlak, schudnúť či vyzerať a cítiť sa mladšie. Zdravá pečeň vás zbaví stresu, bude to váš spojenec v boji.

Pozri aj: Liečivá sila esenciálnych olejov: Praktická kniha o aromaterapii

Anthony William - Záchrana pečene

Zdroj: bux.sk

V knihe Záchrana pečene nájdete odpovede napríklad na:

  • problémy s nadobličkami;
  • potravinovú intoleranciu;
  • lupus;
  • autoimunitné ochorenia;
  • výkyvy nálady;
  • dnu, psoriázu, ekzém, candidu;
  • problémy s črevami, syndróm dráždivého čreva;
  • zápaly v tele, infekcie močových ciest;
  • kŕčové žily, žltačku, cukrovku.

V knihe Medicínske médium: Záchrana pečene sa dozviete množstvo informácií o funkciách a záhadách pečene, ktoré lekárska veda ešte neodhalila alebo im neporozumela. Najdôležitejšie však je, že sa dozviete, čo presne pečeň potrebuje, aby sa sama uzdravila a mohla naďalej plniť životne dôležité funkcie. Dočítate sa o špeciálnej skupine buniek známych ako perimy, ktoré produkuje pečeň, keď sú jej skladovacie nádoby preplnené, taktiež o systéme pečene s názvom hepa sledovanie (hepa tracking), ktorý s nadprirodzenou schopnosťou a silou bráni škodlivinám dostávať sa do krvného obehu.

Anthony uvádza veľmi špecifické inštrukcie spolu so zoznamom doplnkov stravy na podporu pečene v širokom spektre situácií, počnúc každodennou starostlivosťou až po konkrétne zdravotné problémy vrátane akné, syndrómu dráždivého čreva, ťažkostí s nadobličkami, nadúvania, zápchy, cukrovky, tmavých kruhov pod očami... Nakoniec sa dostanete ku kapitole venovanej záchrane pečene a rady z nej môže využiť každý, aby zachránil a obnovil optimálne fungovanie tohto orgánu.

„Skrátka, kniha Medicínske médium: Záchrana pečene patrí k povinnej literatúre o zdraví každého z nás. Prečítajte si ju. Riaďte sa jej radami – hoci len niektorými – a užívajte si celoživotné výhody zdravej a šťastnej pečene. Neoľutujete,“ odporúča Christiane Northrupová, M. D., autorka bestsellerov New York Times.

Odporúčame: Jedinečná kniha o upratovaní: Zbavte sa neporiadku s feng šuej


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní