Na detailoch záleží! Toto sú štýlové svadobné doplnky pre ženícha

Na detailoch záleží! Toto sú štýlové svadobné doplnky pre ženícha

Mohlo by sa zdať, že ženíchovi stačí oblek a tým je jeho svadobný outfit vybavený. Samozrejme, svadobný oblek je tým najdôležitejším prvkom na ženíchovi. No netreba zabúdať ani na svadobné doplnky, ktoré sú rovnako dôležité.

A v tomto prípade nemáme na mysli košeľu a ani kravatu alebo motýlika. Máme pre vás niekoľko skvelých inšpirácii na doplnky pre ženícha, ktoré budú dokonalou súčasťou svadobného výzoru. Pripravte sa na výber doplnkov, ako sú topánky pre ženícha, manžetové gombíky a iné.

Ak ste teda ešte stále v procese dolaďovania svojho svadobného výzoru, inšpirujte sa štýlovými nápadmi, vďaka ktorým nebudete zaostávať za svojou budúcou manželkou, teda nevestou. Aj keď možno budete niektoré doplnky považovať za zbytočnosť, vedzte, že zbytočnosťou nebudú ani náhodou. Veď napokon – posúďte sami!  

Topánky pre ženícha

Môžeme s istotou povedať, že topánky sú veľmi dôležité pri dotváraní svadobného vzhľadu. Ak teda túžite po niečom lesklom, semišovom, matnom,... voľte to, čo sa vám páči a čo sa vám zdá správne.

Samozrejme, prihliadajte aj na farbu topánok a rovnako aj samotného obleku. Je totižto dôležité, aby svadobné topánky ladili so samotným oblekom.

Alebo môžete byť nekonvenčný a voliť úplný výstrelok. Je to len na vás. Pri topánkach sa môžete odviazať – hlavne čo sa ich farby týka. Pokojne voľte napríklad aj tenisky, ako svadobné topánky. Alebo gumáky v prípade, že plánujete svadbu na ranči.

Pozri aj: Aké zvoliť topánky k svadobnému obleku pre ženícha?

topánky pre ženícha

Zdroj: pinterest.com/ikoronaki1307/

svadobné topánky

Zdroj: pinterest.com/junebugweddings/

svadobné topánky pre ženícha

Zdroj: pinterest.com/hannahvictoriaphoto/

Klobúk pre ženícha

Ste fanúšikom klobúkov? Oživte nim svoj vzhľad aj vo svadobný deň. A je na vás, či to bude kovbojský klobúk, slamený klobúk alebo niečo viac elegantnejšie.

Ak zapadne do štýlu a témy vašej svadby, tak prečo nie? Bez klobúkov vyzerajú všetci ženísi stále veľmi elegantne, ale s nimi o niečo lepšie!

Odporúčame: Čo by mal ženích vedieť pred svadbou? Toto je 7 najdôležitejších vecí

klobúk pre ženícha

Zdroj: pinterest.com/CVBrides/

svadobný klobúk

Zdroj: pinterest.com/gws/

klobúk

Zdroj: pinterest.com/whimsicalwonderlandweddings/

Vreckovka do saka

Ak nemáte radi klobúky, sústreďte sa na iné detaily, napríklad na vreckovku do saka. Je to najjednoduchší doplnok, ktorý však dokáže zaujať. Najmä v prípade, ak zvolíte niečo výraznejšie alebo iným spôsobom zaujímavejšie.

Vreckovka môžete ladiť s popolnočnými šatami nevesty. Môže byť v kontraste so svadobným pierkom či svadobnou kyticou nevesty.

Pokojne však môžete voliť aj niečo úplne iné – nikde totižto nie je napísané, že vreckovka musí byť zladená s ústrednou farbou vašej svadby. Zabavte sa a ukážte svoju osobnosť!

Pozri tiež: Ako vybrať vhodný svadobný oblek? S našimi tipmi to zvládneš!

vreckovka do saka

Zdroj: pinterest.com/hctg/

vreckovka do obleku

Zdroj: pinterest.com/stylemepretty/

vreckovka

Zdroj: pinterest.com/bridalmusings/

Manžetové gombíky

Aj tento malý detail je krásnym doplnkom pre ženíchov. Navyše, môžete si kúpiť nový pár manžetových gombíkov alebo si nechať gombíky vyrobiť podľa vlastných predstáv a už navždy si ich budete spájať s týmto vašim veľkým dňom.

Voliť môžete úplnú klasiku, ale aj niečo výnimočné. Čo tak manžetové gombíky s vašimi iniciálkami? Alebo gombíky s dátumom vaše svadby? Výber je len na vás!

Zaujme ťa tiež: Svadobné ponožky pre neho: Aj muži môžu mať svoj deň

manžetové gombíky

Zdroj: pinterest.com/etsy_UK/

gombíky

Zdroj: pinterest.com/etsy/

gombíky na manžety

Zdroj: pinterest.com/JuliamoBlog/

- Anketa

AKÉ DOPLNKY BUDETE VOLIŤ NA SVADBU?

Odpovedalo 25 ľudí  

Kravatu alebo motýlika
28%
Klobúk
4%
Hodinky
28%
Vreckovku alebo svadobné pierko
40%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný oblek
svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní